جالب و دانستنی بستنی جدید ژاپنی‌ها آب نمی‌شود

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 122
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
بستنی جدید ژاپنی‌ها آب نمی‌شود
محققان مرکز تحقیقات توسعه بیوتراپی در ژاپن، یک راه حل ۱۰۰ درصد طبیعی برای مشکل دیرینه آب شدن بستنی پیدا کرده اند. آن‌ها بااستفاده از پلی فنول موجود در توت فرنگی توانسته اند یک بستنی را در یک روز گرم تابستانی، ساعت‌ها از آب شدن حفظ کنند.

باور کنید یا نه، این عنصر مخفی برای «بستنی آب نشو» اشتباهی کشف شد. در تلاش برای پیدا کردن استفاده‌های جدید از توت فرنگی علاوه بر استفاده از آن به شکل میوه تازه، این مرکز تحقیقات از یک سرآشپز محلی خواسته بود تا یک شیرینی جدید با استفاده از پلی فنول توت فرنگی تولید کند. سرآشپز اعلام کرد که به محض اضافه کردن پلی فنول، کرم لبنی سفت شده است؛ و این ایده به ذهن محققان مرکز رسید که پلی فنول برای دیرتر ذوب شدن بستنی می‌تواند استفاده شود.

مایع پلی فنول خواصی دارد که باعث می‌شود آب و مایع به سختی جدا شوند؛ بنابراین بستنی حاوی پلی فنول حتی در هوای گرم نیز می‌تواند شکل اصلی خود را مدت طولانی تری حفظ کند و دیرتر ذوب شود. یک بستنی معمولی بعد از ۵ دقیقه قرار گرفتن در هوای معمولی (۲۸ درجه سانتیگراد) ذوب می‌شود، اما بستنی جدید حتی تا سه ساعت شکل خود را حفظ کرده و بعد به صورت خمیری درمی آید.

1350778_640.jpg


1350779_484.jpg


1350780_763.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا