۴ قاشق غذاخوری
سس مایونز
به میزان لازم
روغن زیتون
۲ عدد
لیمو ترش
۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز
۹۰ گرم
پنیر پارمزان
۶ عدد بلال
۱- پوست لیمو ترش ها را رنده کرده و آب یکی از آن ها را بگیرید.
۲- پوست بلال ها را از آن ها جدا نکنید. بلال ها را به همراه پوست روی آن ها، برای حداقل ۳۰ دقیقه در آب سرد خیس کنید.
سس مایونز را به همراه مقداری روغن زیتون، رنده پوست لیموها و آب ۱ عدد لیمو در کاسه ای بریزید و هم بزنید. از مواد بچشید و در صورت تمایل آبلیموی بیشتری اضافه کنید.
سس را در بشقاب ریخته و پخش کنید. فلفل قرمز را روی آن بپاشید و آن را کنار بگذارید. پنیر پارمزان را هم در بشقاب دیگری رنده کرده و کنار بگذارید.
ماهیتابه ی گریل را روی حرارت بالا گرم کنید. بلال ها (با پوست بلال روی آن ها) را برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا کمی سوخته و سیاه شوند، در ماهیتابه کبابی کنید (آن ها را مدام بچرخانید). رطوبت پوست بلال ها کمک می کند تا بلال ها هنگام پخت نرم بمانند.
پوست بلال ها را پایین بکشید یا کامل جدا کنید. سپس هر بلال را در ترکیب سس مایونز و بعد در پنیر رنده شده بغلتانید. پنیر اضافی را بتکانید و بلال ها را میل کنید.
سس مایونز
به میزان لازم
روغن زیتون
۲ عدد
لیمو ترش
۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز
۹۰ گرم
پنیر پارمزان
۶ عدد بلال
۱- پوست لیمو ترش ها را رنده کرده و آب یکی از آن ها را بگیرید.
۲- پوست بلال ها را از آن ها جدا نکنید. بلال ها را به همراه پوست روی آن ها، برای حداقل ۳۰ دقیقه در آب سرد خیس کنید.
سس مایونز را به همراه مقداری روغن زیتون، رنده پوست لیموها و آب ۱ عدد لیمو در کاسه ای بریزید و هم بزنید. از مواد بچشید و در صورت تمایل آبلیموی بیشتری اضافه کنید.
سس را در بشقاب ریخته و پخش کنید. فلفل قرمز را روی آن بپاشید و آن را کنار بگذارید. پنیر پارمزان را هم در بشقاب دیگری رنده کرده و کنار بگذارید.
ماهیتابه ی گریل را روی حرارت بالا گرم کنید. بلال ها (با پوست بلال روی آن ها) را برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا کمی سوخته و سیاه شوند، در ماهیتابه کبابی کنید (آن ها را مدام بچرخانید). رطوبت پوست بلال ها کمک می کند تا بلال ها هنگام پخت نرم بمانند.
پوست بلال ها را پایین بکشید یا کامل جدا کنید. سپس هر بلال را در ترکیب سس مایونز و بعد در پنیر رنده شده بغلتانید. پنیر اضافی را بتکانید و بلال ها را میل کنید.