دستور تهیه کاپ سیب زمینی پنیری

  • شروع کننده موضوع DEAD_QUEEN
  • بازدیدها 140
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

DEAD_QUEEN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/07
ارسالی ها
12,060
امتیاز واکنش
36,145
امتیاز
1,108
سن
22
محل سکونت
کرج
اگر پوره سیب زمینی دوست ندارید می توانید به روش های مختلفی آن ها را به قدری خوشمزه کنید که از طعم دلچسب آن هیچوق سیر نشوید. البته غذاهایی که با پوره سیب زمینی درست می شوند بهتر است داغ سرو شوند. یکی از غذاهایی که می توانید با پوره سیب زمینی درست کنید کاپ سیب زمینی پنیری است که در ادامه دستور تهیه ساده و سریع آن را آورده ام. برای جلوگیری از اصراف این غذا را می توانید با سیب زمینی هایی که از وعده نهار مانده اند درست کنید.





cake-2-600x400.jpg



مواد مورد نیاز:

  • ۵۰۰ گرم پوره سیب زمینی
  • ۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده
  • ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۵ گرم پیازچه
  • جوز هندی به اندازه سر انگشت
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری پودر سوخاری یا پودر نان

به جای پیازچه می توانید از تره، شوید یا جعفری هم استفاده کنید.


cake-3-600x307.jpg



ابتدا فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و یک عدد سینی فر در طبقه میانی قرار دهید.


یک عدد قالب مافین را برداشته و داخل هر کدام از کاپ ها کره بزنید سپس روی آن کمی پودر نان یا پودر سوخاری بپاشید. قالب را تکان دهید تا پودر نان تمام قسمت های آن را بپوشاند. پودرهای اضافه را بیرون بریزید.


cake-4-600x275.jpg



پنیر را رنده کنید. پیازچه ها را بشوئید خشک کنید و خرد کنید.


cake-5-600x416.jpg



پوره سیب زمینی را داخل ظرف بزرگی بریزید. تخم مرغ ها، پیازچه، جوز هندی و ۷۵ گرم پنیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.


cake-6-600x400.jpg



سپس با استفاده از قاشق دو سوم کاپ ها را پر کنید و روی آن ها پنیر بریزید.


cake-7-600x527.jpg



۲۰ الی ۲۵ دقیقه قالب را در فر قرار دهید تا پف کند و طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود.


بعد از پختن اجازه دهید کمی سرد شود سپس با استفاده از چاقو سیب زمینی ها را از قالب جدا کنید.


کاپ سیب زمینی غذای بسیار ساده و خوشمزه ای است و حتی سرد آن می تواند صبحانه ای دلچسب باشد.


منبع:سایت بدونیم
 

برخی موضوعات مشابه

بالا