- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,554
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
طرز تهیه آبگوشت سالمون | دستور پخت سوپ ماهی سالمون
دستور پخت آبگوشت سالمون (Salmon Chowder)
در این قسمت از آموزش آشپزی روش تهیه آبگوشت سالمون را تقدیم شما می کنیم. این سوپ هم یکی از انتخاب های خیلی خوب برای زمستان است. اگر از طرفداران انواع سوپ هستید، حتما امتحانش کنید. طعم خوبی دارد و خصوصا برای بچه ها بسیار مقوی و مفید است.
آبگوشت سالمون یکی از غذاهای دریایی سرشار از اسید چرب امگا 3 و پروتئین بوده و سطح استرس را به مقدار قابل توجهی کاهش میدهد.
سالمون نوعی ماهی روغنی و سرشار از امگا 3 و پروتئین است. گوشت آن سفت و پرچرب بوده و چربی در تمام قسمتهای گوشت پراکنده است. چربی این آبزی همچون ماهی تن از نوع غیراشباع و حاوی اسیدهای چرب امگاـ۳ است. پروتئین آن با کیفیت و حاوی اسیدهای آمینه ضروری است. ریز مغذیهایی چون ید، کلسیم، فسفر، سلنیوم، آهن، سدیم، پتاسیم و ویتامینهای B۱۲، A و D در گوشت آن به وفور یافت میشود.
این ماهی باعث کاهش اضطراب می شود و برای سلامت قلب و پیشگیری و کنترل فشارخون بالا مفید است. همچنین عملکرد مغز را تقویت میکند. برای بهره گرفتن از این همه خاصیت خوب است هفته ای یکبار از این ماهی مصرف کنید.
طرز پخت آبگوشت سالمون :
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه برای 2 نفر :
روغن زیتون 1قاشق غذا خوری
تره فرنگی خرد شده (فقط قسمت سفید رنگ تره فرنگی) 1عدد
پیاز سفید متوسط 1عدد
هویج بزرگ 1عدد
سیب زمینی کوچک 4عدد
سیر سیر 1حبه
آب مرغ یا گوشت 1لیتر
ماهی سالمون 300گرم
فلفل قرمز نصف ق چ
نمک 1قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه و سفید نصف ق چ
لیموترش نصف یک لیمو ترش بزرگ
دستور پخت آبگوشت سالمون
برای شروع تره فرنگی، پیاز، کرفس، هویج و سیر را تفت دهید.
سیب زمینی و ادویه ها را اضافه کرده و با آب مرغ می گذاریم پخته شود.
بعد ماهی و آب لیمو رو اضافه کنید.
30 دقیقه بعد سرو کنید.
نکات :
برای تزئین آبگوشت سالمون میتوانید از شوید تازه استفاده کنید.
نوش جان
امیداوارم از خوردن آن لـ*ـذت ببرید.
منبع:سوران
مجله تصویر زندگی
دستور پخت آبگوشت سالمون (Salmon Chowder)
در این قسمت از آموزش آشپزی روش تهیه آبگوشت سالمون را تقدیم شما می کنیم. این سوپ هم یکی از انتخاب های خیلی خوب برای زمستان است. اگر از طرفداران انواع سوپ هستید، حتما امتحانش کنید. طعم خوبی دارد و خصوصا برای بچه ها بسیار مقوی و مفید است.
آبگوشت سالمون یکی از غذاهای دریایی سرشار از اسید چرب امگا 3 و پروتئین بوده و سطح استرس را به مقدار قابل توجهی کاهش میدهد.
سالمون نوعی ماهی روغنی و سرشار از امگا 3 و پروتئین است. گوشت آن سفت و پرچرب بوده و چربی در تمام قسمتهای گوشت پراکنده است. چربی این آبزی همچون ماهی تن از نوع غیراشباع و حاوی اسیدهای چرب امگاـ۳ است. پروتئین آن با کیفیت و حاوی اسیدهای آمینه ضروری است. ریز مغذیهایی چون ید، کلسیم، فسفر، سلنیوم، آهن، سدیم، پتاسیم و ویتامینهای B۱۲، A و D در گوشت آن به وفور یافت میشود.
این ماهی باعث کاهش اضطراب می شود و برای سلامت قلب و پیشگیری و کنترل فشارخون بالا مفید است. همچنین عملکرد مغز را تقویت میکند. برای بهره گرفتن از این همه خاصیت خوب است هفته ای یکبار از این ماهی مصرف کنید.
طرز پخت آبگوشت سالمون :
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه برای 2 نفر :
روغن زیتون 1قاشق غذا خوری
تره فرنگی خرد شده (فقط قسمت سفید رنگ تره فرنگی) 1عدد
پیاز سفید متوسط 1عدد
هویج بزرگ 1عدد
سیب زمینی کوچک 4عدد
سیر سیر 1حبه
آب مرغ یا گوشت 1لیتر
ماهی سالمون 300گرم
فلفل قرمز نصف ق چ
نمک 1قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه و سفید نصف ق چ
لیموترش نصف یک لیمو ترش بزرگ
دستور پخت آبگوشت سالمون
برای شروع تره فرنگی، پیاز، کرفس، هویج و سیر را تفت دهید.
سیب زمینی و ادویه ها را اضافه کرده و با آب مرغ می گذاریم پخته شود.
بعد ماهی و آب لیمو رو اضافه کنید.
30 دقیقه بعد سرو کنید.
نکات :
برای تزئین آبگوشت سالمون میتوانید از شوید تازه استفاده کنید.
نوش جان
امیداوارم از خوردن آن لـ*ـذت ببرید.
منبع:سوران
مجله تصویر زندگی