دستور پخت طرز تهیه “پودر سیر” خانگی به روش سنتی

Nazila SH

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/28
ارسالی ها
4,928
امتیاز واکنش
41,199
امتیاز
995
محل سکونت
جزیره قشم :)
پودر سیر


طرز تهیه “پودر سیر” خانگی به روش سنتی
پودر سیر به عنوان یک ادویه محسوب میشود و زمان مصرف آن هم طولانی تر از خود سیر است. “پودر سیر” را میتوان در انواع خورشت ها ، سوپ ها ، نان ها و ماست ها استفاده کرد.

مواد لازم پودر سیر :
پودر سیر خانگی

پودر سیر خانگی
طرز تهیه پودر سیر :
برای درست کردن پودر سیر باید پوست آن را بکنید و برای راحتی این کار سیرها را داخل مقداری آب خیس دهید.
بعد از پوست کندن سیرها ، آنها را خوب بشویید و بعد به شکل ورقه ای در دستگاه غذاساز و یا با چاقو خرد کنید.
سپس ورقه های سیر را روی یک پارچه نخی با فاصله بچینید و بگذارید تا زیر نور خورشید خشک شود.
همچنین میتوانید سیرها را در دستگاه میوه خشک و یا داخل فر با حرارت خیلی کم خشک کنید.
سیرها را بعد از اینکه حالت چسبندگیشان از بین رفت و به راحتی از وسط نصف شد در آسیاب برقی پودر کنید. بعد پودر سیر را الک کنید تا یکدست باشند.
پودر سیر آماده شده را در ظرف های دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
 پودر سیر

پودر سیر خانگی بهداشتی و سالم
نکته :
سیرهای خشک شده را میتوانید یکجا پودر کنید و یا اینکه هر بار برای مصرف مقداری از آن را پودر کنید تا عطر و طعم بیشتری داشته باشد.
نکات تکمیلی در مورد پودر سیر


 

برخی موضوعات مشابه

بالا