دسر و مربا *طرز تهیه دسر موزی لیوانی با کرم بادام زمینی خوشمزه*

  • شروع کننده موضوع ۰Kiaya۰
  • بازدیدها 118
  • پاسخ ها 2
  • تاریخ شروع

۰Kiaya۰

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/06/19
ارسالی ها
1,413
امتیاز واکنش
3,463
امتیاز
570
محل سکونت
شـهربـازے...¤
Please, ورود or عضویت to view URLs content!




وزش طرز تهیه دسر موزی لیوانی راحت در خانه با فوت و فن نحوه درست کردن دسر موز و بیسکویت با کرم بادام زمینی را می خوانید



طرز تهیه دسر موزی لیوانی




دسر موزی همیشه محبوب ترین بوده و هست، اما تابحال دسر موز با بیسکویت و کرم بادام زمینی را امتحان نکردید، امیداورم در این مطلب آنرا یاد گرفته و درست کنید

مواد لازم برای پودینگ موزی


● شیر: 2 لیوان

● زرده تخم مرغ: 1 عدد

● شکر: 1/3 پیمانه

● نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری سرپر

● کره: نصف قاشق غذاخوری

● وانیل مایع چند قطره: (پودری 1 ق چ)

● موز: 1 عدد پوره شود

● بیسکویت: 1 بسته ترجیحا ساده
 
  • پیشنهادات
  • ۰Kiaya۰

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/06/19
    ارسالی ها
    1,413
    امتیاز واکنش
    3,463
    امتیاز
    570
    محل سکونت
    شـهربـازے...¤
    طرز تهیه پودینگ موزی


    1- ابتدا بیسکویت ها را خرد کرده و مقداری را ته لیوان ها می ریزیم



    2- حالا در کاسه ای موز را با چنگال له کرده و کنار بزارید



    3- یک عدد زرده تخم مرغ + 1/3 پیمانه شکر + چند قطه وانیل + 2 لیوان شکر و 2 ق غ سرپر نشاسته زرت بجز کره را باهم خوب مخلوط و روی حرارت مدام هم زده تا غلیظ شود



    4- بعد کره را اضافه و به غلظت مناسبی که رسید از روی حرارت بردارید



    5- در این مرحله پودینگ موز را بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کنید



    6- پودینگ موزی آمادست ↓



    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
     

    ۰Kiaya۰

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/06/19
    ارسالی ها
    1,413
    امتیاز واکنش
    3,463
    امتیاز
    570
    محل سکونت
    شـهربـازے...¤
    مواد لازم برای کرم بادام زمینی


    ● خامه صبحانه: 1 بسته

    ● شکر قهوه ای: 2 قاشق غذاخوری پر

    ● کره بادام زمینی: 2 قاشق غذاخوری

    ● پودر کاکائو: 1 قاشق چایخوری



    طرز تهیه کرم بادام زمینی


    1- خامه و شکر قهوه ای را باهم مخلوط و روی حرارت بزارید و مدام هم بزنید تا ذرات شکر داخل خامه حل شود، مواظب باشید نجوشد



    2- بعد از حل شکر، حرارت را دیگر خاموش کنید و کره و پودر کاکائو را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود



    3- حالا داخل لیوان ها که از قبل بیسکویت خرد شده ریخته بودیم، ابتدا مقداری به اندازه سه قاشق پودینگ موزی می ریزیم سپس یک لایه کرم بادام زمینی و دوباره پودینگ ریخته و تا آخر به همین ترتیب ادامه می دهیم



    4- حالا لیوان ها را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرید



    5- بعد از خارج کردن از یخچال می توانید در صورت لزوم با خامه فرم گرفته یا کرمفیل تزیین کرده و روی آن نیز می توانید، تکه های بادام زمینی بریزید
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا