مواد لازم
شربت شکر قوام آمده :یک پیمانه
آب پرتقال طبیعی :یک پیمانه
رزماری تازه :6 ساقه و مقداری برای تزیین
پرتقال :4 عدد متوسط یا 8 عدد کوچک
شربت شکر، آب پرتقال و رزماری را در قابلمه روی شعله پایین حرارت می دهیم تا غلیظ شود.
در این زمان، پوست پرتقال ها را درسته می گیریم. به پره های پرتقال دست نمی زنیم یا در صورت تمایل با کارد بین پره ها را می بریم تا قسمت گوشتی پرتقال را از درون آن خارج می کنیم.
کل پرتقال ها یا پره ها را در 4 کاسه پذیرایی تقسیم می کنیم. مخلوط شربت پرتقالی را به آن ها اضافه می کنیم. با رزماری تزیین کرده و سریع سرو می کنیم.
شربت شکر قوام آمده :یک پیمانه
آب پرتقال طبیعی :یک پیمانه
رزماری تازه :6 ساقه و مقداری برای تزیین
پرتقال :4 عدد متوسط یا 8 عدد کوچک
شربت شکر، آب پرتقال و رزماری را در قابلمه روی شعله پایین حرارت می دهیم تا غلیظ شود.
در این زمان، پوست پرتقال ها را درسته می گیریم. به پره های پرتقال دست نمی زنیم یا در صورت تمایل با کارد بین پره ها را می بریم تا قسمت گوشتی پرتقال را از درون آن خارج می کنیم.
کل پرتقال ها یا پره ها را در 4 کاسه پذیرایی تقسیم می کنیم. مخلوط شربت پرتقالی را به آن ها اضافه می کنیم. با رزماری تزیین کرده و سریع سرو می کنیم.