مواد لازم
● شیر : 2 لیوان
● پودر کاسترد : 2 قاشق غذاخوری سر پر
● شکر : 4 قاشق غذاهوری
● گلاب : 2 قاشق غذاخوری
● بیسکوییت پتی بور : 1 بسته
● گردو : 3 تا 4 عدد
● موز : 1 عدد بزرگ
● زعفرون آبشده : 1 قاشق غذاخوری
● شکلات چیپسی : به مقدار لازم
● خامه و خلال پسته برای تزیین : به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا شیر، پودر کاسترد ، زعفرون ، شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد از روی حرارت بر میداریم
بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو بصورت حلقه حلقه می کنیم، گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانه ا میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و بعد روش کمی شکلات چیپسی و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر شود
برای تزیین روش م با ماسوره گل زدم و خلال پسته و شکلات چیپسی روش کی ریزیم سپس چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشود
با این مقدار 3 تا لیوان می توانیم درست کنیم، اگر میخواهید تعدادش بیشتر بشه میتونید از لیوانهای کوچکتر استفاده کنید و یا مواد رو بیشتر کنید
● شیر : 2 لیوان
● پودر کاسترد : 2 قاشق غذاخوری سر پر
● شکر : 4 قاشق غذاهوری
● گلاب : 2 قاشق غذاخوری
● بیسکوییت پتی بور : 1 بسته
● گردو : 3 تا 4 عدد
● موز : 1 عدد بزرگ
● زعفرون آبشده : 1 قاشق غذاخوری
● شکلات چیپسی : به مقدار لازم
● خامه و خلال پسته برای تزیین : به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا شیر، پودر کاسترد ، زعفرون ، شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد از روی حرارت بر میداریم
بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو بصورت حلقه حلقه می کنیم، گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانه ا میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و بعد روش کمی شکلات چیپسی و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر شود
برای تزیین روش م با ماسوره گل زدم و خلال پسته و شکلات چیپسی روش کی ریزیم سپس چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشود
با این مقدار 3 تا لیوان می توانیم درست کنیم، اگر میخواهید تعدادش بیشتر بشه میتونید از لیوانهای کوچکتر استفاده کنید و یا مواد رو بیشتر کنید