طرز تهیه «مرغ شکم پُر» به همراه آموزش تصویری

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 157
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
مرغ شکم پر یکی از غذاهای لذیذ خطه شمال کشور است که غذایی بسیار شیک و مجلسی میباشد.

828932_927.jpg


طرز تهیه مرغ شکم پر :
  • مرغ ( جوجه باشه بهتره ) : یک عدد
  • پیاز : یک عدد بزرگ
  • سیر:دو حبه
  • سبزی معطر ( گشنیز یا جعفری البته سبزی مخصوص شمال چوچاق میباشد ) : ۲ قاشق غذاخوری
  • گردو : نصف لیوان
  • رب اناز : دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل : به میزان نیاز
  • الو و زرشک : به دلخواه

طرز تهیه مرغ شکم پر :

1- ابتدا درون ماهیتابه روغن میریزیم و پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه میریزیم و تا جایی که نرم شوند تف میدهیم.

828933_713.jpg


2- سپس سبزی معطر را اضافه میکنیم و میگذاریم تا سبزی ها سرخ شوند.

828934_824.jpg


حا گردو ها و رب انار و زعفران دم کرده و نمک و فلفل و در صورت دلخواه الو و زرشک را اضافه میکنیم و کمی تف میدهیم و سپس از روی حرارت بر میداریم.

828935_779.jpg


3- حال مرغ را تمیز میکنیم و شکم مرغ را به خوبی تخلیه میکنیم و مواد را به خوبی درون شکم مرغ جا میدهیم.

828936_348.jpg


4- حال با کمک سوزن و نخ دندان شکم مرغ را به خوبی میدوزیم.

828937_858.jpg


5-و روی مرغ را به مخلوط آبلیمو و رب انار و روغن زیتون و نمک و فلفل آغشته میکنیم و مرغ را درون ظرف مورد نظر میگذاریم و یک لیوان اب هم درون ظرف میریزیم.

828938_738.jpg


6- حال مرغ را به مدت ۱ یا ۲ ساعت درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید و سعی کنید هر ۱۵ دقیقه از مواد مخلوط آبلیمو و رب انار بر روی مرغ بمالید و بهتره در اواسط کار مقداری کره روی مرغ بمالیم تا مرغ خشک نشود.

828939_230.jpg


7-پس از پخت نخ ها از از مرغ جدا کنید و مرغ را در ظرف مورد نظر بگذارید و تزیین کنید و نوش جان کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا