طرز تهیه “پلو گوجه با مرغ بریان”

  • شروع کننده موضوع *~SAEEDEH~*
  • بازدیدها 109
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*~SAEEDEH~*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/16
ارسالی ها
4,075
امتیاز واکنش
70,793
امتیاز
1,076
سن
21
طرز تهیه “پلو گوجه با مرغ بریان
%D9%BE%D9%84%D9%88-%DA%AF%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86.jpg

“پلو گوجه با مرغ بریان” غذای لذیذ ایرانی است که هم ظاهر شیکی دارد و هم طعم خوبی.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.

مواد لازم برای پلو گوجه با مرغ بریان
  • مرغ (با استخوان) :8 تکه (یک کیلوگرم)
  • نمک وفلفل سیاه (پودر شده) :به مقدار لازم
  • روغن (مخصوص سرخ کردن) :به مقدار لازم
  • پیاز (خرد شده) :یک عدد (140 گرم)
  • زردچوبه :یک قاشق چای خوری (3 گرم)
  • سبزی (خرد شده) :یک پیمانه (60 گرم)
  • برنج (خیس کرده) :4 پیمانه (640 گرم)
  • گوجه فرنگی (رنده شده) :2 پیمانه (320 میلی لیتر)
  • رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپ خوری (15 گرم)
  • آب مرغ :4 پیمانه (640 میلی لیتر)
  • پودر آویشن :یک قاشق چای خوری (3 گرم)
  • کره :یک دوم پیمانه (80 گرم)
%D9%BE%D9%84%D9%88-%DA%AF%D9%88%D8%AC%D9%87.jpg

طرز تهیه پلو گوجه با مرغ بریان
ابتدا فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت و یا 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.برنج را هم بشویید و با آب و نمک به مدت یک ساعت خیس دهید.

به مرغ تمیز و آماده شده ، مقداری نمک ، فلفل وزردچوبه بزنید و داخل قابلمه سرخ کنید تا همه طرف آن سرخ شود. وقتی مرغ را کامل سرخ کردید داخل ظرفی دیگر قرار دهید و در همان روغن استفاده شده ،پیاز خرد شده را تفت دهید و به پیاز در حین تفت مقداری زردچوبه بزنید.

سپس به پیاز تفت داده شده ، گوجه فرنگی رنده شده ، جعفری و ریحان خرد شده ، رب گوجه فرنگی ، برنج خیس خورده شده ، آویشن ، نمک و فلفل و یک لیتر آب مرغ اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیایند. سپس حرارت را ملایم کنید و چند بار مخلوط را به هم بزنید تا آب آن کاملا کشیده شود.

بعد از خشک شدن آب غذا ، شعله زیر قابلمه را خاموش کنید و مواد نیمه پخته را در یک ظرف نسوز مخصوص فر بریزید و مرغ سرخ شده را روی مخلوط قرار دهید و کره داغ شده را روی آن بریزید. سپس کاغذ روغنی را خیس کنید و روی ظرف را با آن بپوشانید.

ظرف را در وسط فر به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا برنج دم بکشد و مرغ پخته شود. می توانید به جای فر ، مخلوط برنج را روی اجاق گاز هم دم دهید.

نکته
مقدار سبزی داده شده بر مبنای پاک شده آن است و مقدار پاک نشده آن دو برابر است.
سبزی شامل:شوید، جعفری و ریحان
برنج را حدود یک ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس کنید و در زمان مخلوط شدن با مواد آن را در صافی بریزید تا آب و نمک اضافی آن گرفته شود، سپس به مایه بیفزایید.
می توانید به جای قطعات مرغ از فیله مرغ نیز استفاده کنید.
می توانید مخلوط برنج را به جای فر، روی حرارت اجاق نیز دم کنید.

%D9%BE%D9%84%D9%88-%DA%AF%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86.jpg

نکات تکمیلی در مورد پلو گوجه با مرغ بریان

پلو گوجه با مرغ بریان جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعتمیباشد .
پلو گوجه با مرغ بریان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد
 

برخی موضوعات مشابه

بالا