طرز تهیه “ونوشک پلو” غذای محلی

  • شروع کننده موضوع *~SAEEDEH~*
  • بازدیدها 135
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*~SAEEDEH~*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/16
ارسالی ها
4,075
امتیاز واکنش
70,793
امتیاز
1,076
سن
21
طرز تهیه “ونوشک پلو” غذای محلی
%D9%88%D9%86%D9%88%D8%B4%DA%A9-%D9%BE%D9%84%D9%88.jpg

ونوشک پلو یک غذای ایرانی لذیذ ، در ادامه این مطلب طرز تهیه “ونوشک پلو” را مشاهده کنید

مواد لازم برای ونوشک پلو
  • ونوشک تازه : 1 پیمانه
  • گوشت چرخ کرده : 250 گرم
  • برنج : 2 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز سرخ شده : 3 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده :2 قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه : به میزان کافی
  • روغن زیتون یا روغن حیوانی : به مقدار نیاز
%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg

طرز تهیه ونوشک پلو

ابتدا برنج را بشویید و بعد از چند ساعت خیس دادن در آب و نمک به صورت کته یا آبکشی بپزید.

داخل قابلمه ای ونوشک را با گوشت چرخ کرده ، کمی نمک ، زردچوبه و یک و نیم پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد.

بعد از پخته شدن گوشت رب گوجه فرنگی را به داخل مواد قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا چند جوش بزند.سپس مقداری روغن و پیاز سرخ شده را به آنها اضافه کنید و بعد از دو ،سه دقیقه جوشیدن و تبخیر آب گوشت ،قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مخلوط گوشت را لابه لای برنج پخته شده بکشید و با کمی برنج زعفرانی شده سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد ونوشک پلو

ونوشک پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
ونوشک پلو را می توانید در وعده نهار - شام -سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا