روز جهانی نوتلا؛ معشـ*ـوقهی همیشه خوشمزه
۵ فوریه بهعنوان روز جهانی نوتلا مشخص شده است. نوتلا طرفداران بسیار زیادی دارد و همچنین با نوتلا، دسرهای بسیار متنوعی تهیه میشود. بههمین بهانه در این مطلب، طرز تهیه شیک نوتلا را آموزش دادهایم.
علاقه به نوتلا سبب شد تا سارا رسوسو یک بلاگر آمریکایی درسال ۲۰۰۷ پیشنهاد دهد تا کاربران با نوتلا عکس بگیرند و آن را در شبکههای اجتماعی منتشر کنند. نوتلا طرفداران بسیار زیادی دارد و همچنین با نوتلا دسرهای بسیار متنوعی تهیه میشود. بههمین بهانه در این مطلب، طرز تهیه شیک نوتلا را آموزش دادهایم.
مواد لازم برای یک لیوان:
- نوتلا: دو قاشق غذاخوری
- بستنی شکلاتی: نصف لیوان
- خامه صبحانه: نصف لیوان
- پودر فندق: ۳۰ گرم
- پودر کاکائو: ۲۰ گرم
- یخ: چند تکه کوچک
- شیر: یکچهارم لیوان
روش تهیه:
۱. لیوانها را از قبل برای مدتی در یخچال بگذارید تا خنک شوند و بعد روی دیوارههای لیوان سس شکلات و یا نوتلا را بهطور نامنظم بریزید.
۲. شیر را داخل قابلمهای بریزید و روی شعله بگذارید، نوتلا و کاکائو را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس آن را از روی حرارت بردارید بگذارید تا خنک شود. این کار باعت میشود نوتلا به دلیل سردی بستنی سفت نشود و موادتان یکدست شود.
۳. بستنی، مخلوط شیر و کاکائو و نوتلا، پودر فندق، خامه و یخ را داخل مخلوطکن بریزید و همه را با هم میکس کنید. بعد داخل لیوان ریخته و سرو کنید.
نکته: میتوانید روی شیک را با خامه و نوتلا تزئین کنید.