- عضویت
- 2018/10/30
- ارسالی ها
- 4,471
- امتیاز واکنش
- 17,947
- امتیاز
- 979
آشنایی با انواع غذاهای محلی و سنتی بوشهر
مردم مهربان و دست و دلباز استان بوشهر، نیز همچون سایر مردمان کشورمان، رسم و رسوم مخصوص به خود را دارند که از نیاکانشان به آنها ارث رسیده است که هر کدام از این رسوم یاد آور خاطره ای دیرین می باشد. غذاهایی که در این استان تهیه میشود مختص این استان است و اغلب غذاهایی هم که طبخ می شود مخصوص مناطق گرم و معتدل است.استان زیبای بوشهر یکی از استانهای توریست پذیر می باشد که به خاطر داشتن سواحل نیلگون، روستاهایی با بافت قدیمی و مراکز و بازارهای تجاری هر سال آغـ*ـوش گرم خود را برای پذیرایی از مهمانان و توریستها باز می کند علاوه بر جاذبه های توریستی غذاهای سنتی و محلی نیز از دیگر عوامل جذب گردشگر و توریست به این استان می باشد انواع غذاهایی که در این منطقه پخته می شود ریشه در طبع گرم و مهماندوست اهالی این استان زیبا دارد.
با مسافرت به این استان زیبا از غذاها و خوراکی های خوشمزه این استان بهره مند شوید و یک تجربه ی زیبا و شیرین برای خود و خانواده تان در دفتر خاطراتتان ثبت کنید. با ما همراه باشید تا با غذاهای محلی استان بوشهر از دسرها و شیرینی های خوشمزه گرفته تا غذاهای اصیل این منطقه آشنا شوید.
در مطلب " غذاهای محلی خوزستان با عطر و طعم جنوب " برای از غذاهای مشترک بین این استان و استان بوشهر شامل یتیمک، ماهی شکم پر، گمنه، قلیه میگو، دال عدس، قلیه ماهی، رنگینک، کبه، حلوا خرمایی، فلافل و پاکوره نام بـرده شد برای همین در این بخش از آشپزخانه آنها را تکرار نکردیم.