غذای ایرانی غذاهای محلی خوزستان با عطر و طعم جنوب

Morningstar_Tina

.
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/10/30
ارسالی ها
4,471
امتیاز واکنش
17,947
امتیاز
979

“آش غلغل” شوشتر​

از آش های محلی و سنتی شوشتر که بیشتر برای وعده افطار در ماه رمضان پخته می شود و طعم بسیار لذیذی دارد آش غلغل نام دارد. این آش پرملات با استفاده از حبوبات متنوعی همچون لوبیا چشم بلبلی، نخود، باقلای زرد، عدس، لوبیا قرمز یا لپه باقالی و گوشت قرمز، برنج، لیمو عمانی و ... به دست می آید. از این آش در روزهای سرد سال بسیار استقبال می کنند و با اینکه به زمان پخت زیادی نیاز دارد اما به خاطر مقوی بودنش ارزش صبر کردن دارد.

پلو شوشتری​

پلو شوشتری غذای محلی دیگر خوزستان به شمار می رود که با چند دستور پخت متفاوت تهیه می شود. و عمدتا همراه با تن ماهی، گوشت قلقلی و در بعضی موارد همراه با مرغ درست می شود.
به شما کاربران عزیز پیشنهاد می کنیم لـ*ـذت درست کردن این غذای خوشمزه را به هیچ عنوان از دست ندهید و یا اگر امکان تهیه آن را نداشتید در سفری که به این منطقه خواهید داشت برای یک بار هم که شده طعم بی نظیر آن را امتحان کنید.
پلو شوشتری

خورش دال عدس با مرغ​

خورشتدال عدس با مرغ به خاطر مزه تندی که دارد در بین مردم خوزستان طرفداران بسیاری دارد. البته تندی غذا بستگی به ذائقه افراد دارد و طبق آن می توانند تندی غذا را کم یا زیاد کنند.
در تهیه خورش دال عدس خوزستانی هم می توان از گوشت مرغ و هم کوفته قلقلی استفاده کرد. از مواد به کار رفته در این غذا می توان به پیاز، دال عدس، سیب زمینی، فیله مرغ،رب، سیر، نمک، زردچوبه، آبلیمو، دارچین و فلفل اشاره کرد.

قلیه میگو​

از غذا های معروف و محلی دیگر پر طرفدار خوزستانی می توان به قلیه میگو اشاره کرد، این غذا جزو غذاهای دریایی به شمار می رود و شباهت بسیار زیادی به قلیه ماهی دارد. موادی که در تهیه این غذای خوشمزه و معروف به کار می رود شامل:میگو، پیاز، شنبلیله، آرد، گشنیز، رب گوجه فرنگی، عصاره تمر هندی و سیر می باشد.

منبع: نمناک
 
  • پیشنهادات
  • برخی موضوعات مشابه

    بالا