- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] هر شهر و استانی برای خودش نشانه هایی دارد که به نحوی شناسنامه آن شهر محسوب می شوند. از صنایع دستی گرفته تا مکان های گردشگری و غذاهای محلی، همه و همه نمادی از یک شهر و استان محسوب می شوند که اتفاقا مردمان آن منطقه تعصب خاصی نسبت به آنها دارند. البته گاهی به دلیل سیر و سفرهایی که همیشه باب بوده، این تحفه ها دست به دست چرخیده و به شهرهای دیگر قرض داده شده اند. برای مثال غذاهای محلی هر شهر و استانی، ممکن است در مکان هایی دیگر پخته و استفاده شوند و حتی دست مایه تغییر شده باشند. اما باید این نکته را به خاطر سپرد هر غذایی شناسنامه و اصالتی برای خودش دارد که همیشه با آن باقی می ماند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
در این سری مجموعه مطالب خوشمزه قصد داریم غذاهای محلی و معروف هر استان را به تفکیک به شما معرفی کرده و آموزش دهیم. امروز با غذاهای محلی استان قزوین ما را همراهی کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]قیمه نثار
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]قیمه نثار یك غذایی قزوینی است. در قزوین ادویه ای موجود هست به نام ادویه مخصوص قیمه نثار كه اگر بتوانید نوع مرغوب آن را پیدا كنید، غذای شما بی نهایت خوش عطر می شود. این غذا درگذشته جزو غذاهای تشریفاتی محسوب می شد و در عروسی ها هم به عنوان شام عروسی همراه با سبزی خوردن سرو می شده است.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]- زیره (در صورت تمایل) به مقدار لازم
- نمك به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- پرتقال یك سوم پیمانه
- روغن به میزان دلخواه
- كره به میزان دلخواه
- زرشک یك سوم پیمانه
- برنج 4 پیمانه
- گوشت (خورشتی) 300 گرم
- بادام یك سوم پیمانه
- هل (در صورت تمایل) به مقدار لازم
- خلال پسته یك سوم پیمانه
- رب گوجه فرنگی یك قاشق غذاخوری
- پیاز 1 عدد
- زعفران (آب كرده) نصف لیوان
- دارچین به مقدار لازم
- گلاب 1 قاشق غذاخوری
- شكر 1 قاشق غذاخوری
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1. برنج را به صورت آب كش درست كنید در این فاصله زمانی تا درست شدن پلو، پیاز را خرد کرده با كمی روغن تفت دهید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2. گوشت را به قطعات مساوی تقسیم كنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3. گوشت را به پیاز در حال تفت اضافه كرده و هم بزنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4. به آن نمك و فلفل و زردچوبه و دارچین بزنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]5. رب گوجه فرنگی را با كمی آب رقیق كرده به مواد اضافه كنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]6. سپس در قابلمه یا زود پز را بگذارید تا گوشت حسابی با حرارت ملایم پخته شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]7. ابتدا زرشك را شسته و كره را ظرفی بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید و زرشك را به آن اضافه كنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]8. شكر به آن اضافه كنید. خلال بادام و پسته را به آن اضافه كنید. هم بزنید. سپس خلال پرتقال به آن اضافه كنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]9. گلاب به آن اضافه كنید ( وجه داشته باشید اگر تمام مواد شما تازه و مرغوب باشد در خوش رنگ و خوش عطر كردن خوراك شما بسیار موثر است) مخصوصا گلاب، خلال، بادام، پسته و پرتقال.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]10. بعضی ها مایلند گوشت را همراه با برنج دم بگذارند، این كار سلیقه ای است من در اینجا پلو و مواد را جداگانه درست كردم و بعد از اینكه هر دو آماده شد، كمی از برنج را زعفرانی، گوشت را لابه لای پلو و بعد با انواع خلال روی آن را تزئین كردم. انتخاب با خود شماست.
[/BCOLOR]