کباب کوبیده تابه ای سـ*ـینه مرغ چرخ شده
کباب تابه ای مرغ هم خوشمزه میشه و هم اینکه سریعه و پای گاز ایستادن نداره!
كوبیده مرغ تابه ای فوق العاده خوشمزه و ساده رو برای طرز تهیه آن می توانیم نام ببریم.
مواد لازم:
سـ*ـینه ی مرغ 1 عدد بدون استخوان
ران مرغ 1 عدد بدون استخوان
پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد بزرگ
سیر 3 حبه
کره 15 گرم
زعفران غلیظ ۲ قاشق
جعفری و گشنیز تازه ساتوری ریز شده کمی
تخم گشنیز و نمک و فلفل به دلخواه
طرز تهیه:
خیلی راحت سـ*ـینه و ران مرغ بدون استخوان رو چند تکه میکنیم و با پیاز و سیر و کره و زعفران و ادویه ها داخل غذاساز میریزیم خوب مخلوط میکنیم.
این کباب احتیاجی به تخم مرغ نداره و روی طعمشم تاثیر میذاره.
کره رو میشه حذف کرد اما این مقدار لطیفش میکنه ، در واقع آبدارتر و راحت الحلقوم تر میشه پس پیشنهاد می کنم چرب تر طبخ کنید.
اگه غذاساز نبود مرغ رو چرخ کنید یا گوشت مرغ چرخ شده تهیه کنین و با بقیه ی مواد خوب ورز بدین! اما اگه مثل من مچ قوی ای ندارین غذاساز یه همکار خوبه!!!
کف تابه اگه گریل و چدنی باشه بهتره با کمی روغن مایع چرب میکنیم و کباب رو پهن میکنیم و روی شعله ی متوسط میذاریم.
کمی که خودشو گرفت برشای بلند میزنیم و روش چند تکه کره میذاریم.
وقتی سرخ شد برش میگردونیم تا طرف دیگه ش هم طلایی بشه.
در کنار گوجه سرخ شده و برنج زعفرانی نوش جان کنید.
واقعا خوش طعمه امتحان کنید!
کباب تابه ای مرغ هم خوشمزه میشه و هم اینکه سریعه و پای گاز ایستادن نداره!
كوبیده مرغ تابه ای فوق العاده خوشمزه و ساده رو برای طرز تهیه آن می توانیم نام ببریم.
مواد لازم:
سـ*ـینه ی مرغ 1 عدد بدون استخوان
ران مرغ 1 عدد بدون استخوان
پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد بزرگ
سیر 3 حبه
کره 15 گرم
زعفران غلیظ ۲ قاشق
جعفری و گشنیز تازه ساتوری ریز شده کمی
تخم گشنیز و نمک و فلفل به دلخواه
طرز تهیه:
خیلی راحت سـ*ـینه و ران مرغ بدون استخوان رو چند تکه میکنیم و با پیاز و سیر و کره و زعفران و ادویه ها داخل غذاساز میریزیم خوب مخلوط میکنیم.
این کباب احتیاجی به تخم مرغ نداره و روی طعمشم تاثیر میذاره.
کره رو میشه حذف کرد اما این مقدار لطیفش میکنه ، در واقع آبدارتر و راحت الحلقوم تر میشه پس پیشنهاد می کنم چرب تر طبخ کنید.
![pan-chicken-kabab-koubide-sine-barbecue-wheel02.jpg](https://ashpazkhaneha.com/touraj/food/kabab/pan-chicken-kabab-koubide-sine-barbecue-wheel02.jpg)
اگه غذاساز نبود مرغ رو چرخ کنید یا گوشت مرغ چرخ شده تهیه کنین و با بقیه ی مواد خوب ورز بدین! اما اگه مثل من مچ قوی ای ندارین غذاساز یه همکار خوبه!!!
کف تابه اگه گریل و چدنی باشه بهتره با کمی روغن مایع چرب میکنیم و کباب رو پهن میکنیم و روی شعله ی متوسط میذاریم.
![pan-chicken-kabab-koubide-sine-barbecue-wheel03.jpg](https://ashpazkhaneha.com/touraj/food/kabab/pan-chicken-kabab-koubide-sine-barbecue-wheel03.jpg)
کمی که خودشو گرفت برشای بلند میزنیم و روش چند تکه کره میذاریم.
وقتی سرخ شد برش میگردونیم تا طرف دیگه ش هم طلایی بشه.
![pan-chicken-kabab-koubide-sine-barbecue-wheel04.jpg](https://ashpazkhaneha.com/touraj/food/kabab/pan-chicken-kabab-koubide-sine-barbecue-wheel04.jpg)
در کنار گوجه سرخ شده و برنج زعفرانی نوش جان کنید.
![pan-chicken-kabab-koubide-sine-barbecue-wheel05.jpg](https://ashpazkhaneha.com/touraj/food/kabab/pan-chicken-kabab-koubide-sine-barbecue-wheel05.jpg)
واقعا خوش طعمه امتحان کنید!
آخرین ویرایش: