۱. سوفله کلاسیک فرانسوی
چه کسی اسم سوفلهی کلاسیک فرانسه را نشنیدهاست؟ اما کمتر کسی آن را در خانه میپزد. این غذا برای میز شام عالی است. اسفناج خامهای و پنیر بهترین ترکیب را میسازند.
مواد لازم:
– ۱ و نیم قاشق غذاخوری کره، نرم شده
– ۴ قاشق غذاخوری کره، نرم شده
– ۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، رنده شده
– ۴۵۰ گرم اسفناج خرد شده
– ۲ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
– نصف قاشق چایخوری نمک
– ۱ فنجان شیر کامل
– ۸/۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
– ۳ عدد
– ۸/۱ قاشق چایخوری ، رنده شده
غذاهای فرانسوی :طرز تهیه
۱. یک ظرف کاسرول گود بردارید با استفاده از یک و نیم قاشق غذاخوری کرهی نرم شده کف آن را چرب کنید. پنیر پارمسان را کف ظرف بپاشید و پنیر باقی مانده را در یک طرف ظرف قرار دهید.
۲. در یک تابه، اسفناج خرد شده را بپزید و تا زمانی که آب آن تبخیر شود، تفت بدهید. اسفناج را بیش از حد نپزید زیرا به راحتی میسوزد.
۳. در ظرف دیگری، ۴ قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید و نمک و آرد همه منظوره را اضافه کنید. به مدت ۳۰ ثانیه آن را بپزید و شیر را اضافه کنید و ۴ دقیقه هم بزنید.
۴. ترکیب را با اسفناج پخته شده مخلوط کنید و اجازه بدهید یک دقیقهی دیگر هم بپزد. روی آن را جوز هندی و فلفل سیاه بپاشید.
۵. ۳ تخممرغ را در یک کاسه بزنید تا اینکه سفت شود. آن را به ۳ قسمت تقسیم کنید و یک قسمت را به تابهی اسفناج اضافه کنید. ۲ قسمت باقی مانده را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط را با قاشق به ظرف کاسرول منتقل کنید و در فری که با دمای ۳۵۰ درجه از قبل گرم شد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
۶. بلافاصله با مقداری سبزیجات تازه آن سرو کنید.
چه کسی اسم سوفلهی کلاسیک فرانسه را نشنیدهاست؟ اما کمتر کسی آن را در خانه میپزد. این غذا برای میز شام عالی است. اسفناج خامهای و پنیر بهترین ترکیب را میسازند.
مواد لازم:
– ۱ و نیم قاشق غذاخوری کره، نرم شده
– ۴ قاشق غذاخوری کره، نرم شده
– ۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، رنده شده
– ۴۵۰ گرم اسفناج خرد شده
– ۲ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
– نصف قاشق چایخوری نمک
– ۱ فنجان شیر کامل
– ۸/۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
– ۳ عدد
– ۸/۱ قاشق چایخوری ، رنده شده
غذاهای فرانسوی :طرز تهیه
۱. یک ظرف کاسرول گود بردارید با استفاده از یک و نیم قاشق غذاخوری کرهی نرم شده کف آن را چرب کنید. پنیر پارمسان را کف ظرف بپاشید و پنیر باقی مانده را در یک طرف ظرف قرار دهید.
۲. در یک تابه، اسفناج خرد شده را بپزید و تا زمانی که آب آن تبخیر شود، تفت بدهید. اسفناج را بیش از حد نپزید زیرا به راحتی میسوزد.
۳. در ظرف دیگری، ۴ قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید و نمک و آرد همه منظوره را اضافه کنید. به مدت ۳۰ ثانیه آن را بپزید و شیر را اضافه کنید و ۴ دقیقه هم بزنید.
۴. ترکیب را با اسفناج پخته شده مخلوط کنید و اجازه بدهید یک دقیقهی دیگر هم بپزد. روی آن را جوز هندی و فلفل سیاه بپاشید.
۵. ۳ تخممرغ را در یک کاسه بزنید تا اینکه سفت شود. آن را به ۳ قسمت تقسیم کنید و یک قسمت را به تابهی اسفناج اضافه کنید. ۲ قسمت باقی مانده را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط را با قاشق به ظرف کاسرول منتقل کنید و در فری که با دمای ۳۵۰ درجه از قبل گرم شد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
۶. بلافاصله با مقداری سبزیجات تازه آن سرو کنید.