بهترین روش سرخ کردن پیاز

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 165
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
: فصل فصله پیازه و خیلی ها عادت دارن پیاز رو به مقدار زیاد سرخ میکنن و هر وقت که در غذاها به پیاز داغ احتیاج داشته باشن از پیازهای از قبل سرخ کرده شون استفاده میکنن. البته من معمولا از پیاز تازه برای غذاهام استفاده میکنم و خیلی به پیاز سرخ کرده آماده احتیاج پیدا نمیکنم ولی تجربه بهم ثابت کرده گاهی که خیلی عجله داری و میخوای غذات سریع آماده بشه و وقت خرد کردن و سرخ کردن پیاز نداری این ذخایر میتونه خیلی کمک کننده باشه.

850592_548.jpg

مواد لازم:

  • روغن نیم کیلو
  • پیاز پیاز 1 کیلو
  • زردچوبه 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق غذاخوری
  • آب به میزان لازم

850593_830.jpg

طرز تهیه :

1- روش کار خیلی ساده اس. به این صورت که ابتدا پیاز ها رو با حوصله خلالی کنید تا شکل زیبایی داشته باشه. بعد در یک قابلمه مقداری آب رو به جوش بیارید و مقداری نمک بهش اضافه کنید. حالا پیاز ها رو در اون بریزید و بهش چند دقیقه ای زمان بدید. به محض اینکه پیاز ها شفاف شدن و کمی رنگشون تیره شد (حدود چهار پنج دقیقه کافیه) آبکش کنید.

850594_653.jpg


850595_436.jpg

2- حالا در ماهیتابه ای که گنجایش پیاز ها رو داشته باشه روغن بریزید و منتظر بمونید تا روغن کاملا داغ شه. پیاز ها رو در روغن داغ بریزید و کمی زردچوبه اضافه کنید و با حرارت متوسط (طوری که جلز و ولزشو بشنوید) سرخ کنید.

850596_762.jpg

3- به محض اینکه رنگشون طلایی شد گاز رو خاموش کنید. چون پیاز با روغن داغ هم کمی سرخ میشه و رنگش تیره تر میشه. بعد هم در آبکش بریزید تا روغنش رو پس بده. البته وقتی در آبکش ریختید هم کمی هم بزنید تا پیاز های زیری شل و وا رفته نشن. به همین آسونی میتونید پیاز بسیار شکیلی داشته باشید که برای تزیین انواع آش و غذاهایی از این دست هم میتونه عالی باشه.

850597_409.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا