بهترین سوپرفودهای فصل بهار

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 153
  • پاسخ ها 8
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
بهترین سوپرفودهای فصل بهار
موادغذایی در فصل خودشان بالاترین ارزش غذایی را دارند، به همین دلیل بهار زمان مناسبی برای ذخیره کردن این محصولات غذایی است.

کنگر فرنگی

آرتیشو یا کنگر فرنگی تازه در بهار زیاد و سرشار از موادمغذی است. یک عدد کنگر فرنگی به تنهایی حدود ۲۵ درصد از نیاز روزانه شما به فیبر را همراه با مقادیر زیادی از پتاسیم، منیزیم و ویتامین ث تامین می‌کند. پتاسیم و منیزیم هر دو برای ساخت پروتئین، تولید انرژی و سوخت و ساز و حفظ سلامتی اعصاب و عملکرد قلب ضروری هستند. همچنین کنگر فرنگی سرشار از پلی‌فنول است، ترکیب گیاهی مفیدی که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد که پلی فنول موجود در کنگر فرنگی می‌تواند به پیشگیری از سرطان سـ*ـینه کمک کند.

1617678_211.jpg
 
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    مارچوبه

    مارچوبه یکی از نشانه ‌های بهار است. هر پیمانه از این سبزی بهاری تنها ۲۰ کالری دارد، اما بیش از نیمی از نیاز روزانه شما به اسید فولیک و دو برابر نیاز روزانه شما به ویتامین کا را تامین می‌کند. این ماده مغذی برای لخته شدن خون لازم است و به جذب کلسیم کمک می‌کند که برای سلامت و استحکام استخوان‌ها ضروری است. اسید فولیک به سوخت و ساز سالم و رشد اعصاب کمک می‌کند بنابراین برای زنان باردار و و رشد مغز نوزاد اهمیت دارد. همچنین مارچوبه منبع فوق العاده گلوتاتیون، یک آنتی اکسیدان قوی است که به پیشگیری از انواع سرطان کمک می‌کند.

    1617679_353.jpg
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پیازچه

    پیازچه منبع عالی مواد شیمیایی مثل کوئرستین، آنتی اکسیدانی است که به پیشگیری از بیماری‌های قلبی و سرطان کمک می‌کند. پیازچه سرشار از سولفوریک نیز هست که تحقیقات نشان می‌دهد به کاهش بروز بیماری‌های مزمن کمک می‌کند. این ترکیب سولفوریک در پیازچه خام موثرتر هستند.

    1617680_688.jpg
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نخود سبز

    این دانه‌های خوشمزه یکی از اولین سبزیجاتی است که در بهار می‌آید. یک پیمانه نخود فرنگی ۷ گرم فیبر و ۸ گرم پروتئین دارد و ۱۰۰ درصد نیاز روزانه شما به ویتامین ث و ۲۵ درصد ویتامین آ را تامین می‌کند. ویتامین «آ»ی موجود در نخود سبز همراه با مقادیر فراوان کاروتنوئید و لوتئین و زاکسانتین موجود درآن برای سلامت چشم‌ها فوق العاده است.

    1617681_876.jpg
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    ریواس

    ساقه‌های ریواس شبیه کرفس صورتی هستند، اما طعم بسیار خوبی دارند. ریواس در فصل بهار سرشار از ویتامین آ، کا و ب است. ویتامین آ برای سیستم ایمنی، پوست و چشم، ویتامین کا برای سلامت استخوان‌ها و ویتامین ب برای حفظ سوخت و ساز سالم مفید هستند.

    1617682_550.jpg
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    رازیانه

    عطر و طعم رازیانه آن را یک سبزی فوق العاده برای هوای گرم می‌کند. قرن هاست که از خواص درمانی رازیانه برای حل مشکلات گوارشی مثل دل درد و نفخ استفاده می‌شود. رازیانه منبع خوبی برای آنتول، یک روغن ضروری است که خواص آنتی اکسیدان و ضد میکروبی است.

    1617683_954.jpg
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    باقلا

    باقلای تازه منبع فوق العاده پروتئین و فیبر است. یک پیمانه باقلا ۹ گرم فیبر و ۱۰ گرم پروتئین دارد که آن را برای ساخت عضلات و تجدید انرژی بعد از ورزش و کاهش سطح کلسترول بد کمک می‌کند.

    1617684_978.jpg
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    تربچه

    تربچه و برگ آن در فصل بهار سرشار از مواد مغذی هستند. تربچه‌ها تند و ترد هستند و رنگ قرمز پوست آن‌ها ناشی از رنگدانه‌های آنتی اکسیدانی به نام آنتوسیانین است که در پرتقال خونی، گیلاس، توت فرنگی و ... هم یافت می‌شود. برگ و ریشه تربچه منبع غنی ویتامین ث، و برگ آن حاوی کلسیم، ویتامین کا و پتاسیم است.

    1617685_685.jpg
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نعناع

    نعناع هم مثل بسیاری از سبزیجات در بهار که هوا گرم می‌شود سبز می‌شود. قرن هاست که از خواص درمانی نعناع برای مشکلات گوارشی و درمان سردرد و تهوع استفاده می‌شود. نعناع سرشار از منتول است، ترکیبی که التهاب را تسکین می‌دهد و علائم گوارشی را کاهش می‌دهد.

    1617686_831.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا