- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
امروز می خواهیم به تایلند سفر کنیم، کشوری که آوازه ی زیبایی های طبیعی و تاریخی آن را زیاد شنیده ایم، کشوری آسیایی با جذابیت های گردشگری فوق العاده. تایلند از جنوب، با مالزی همسایه است و همین دلیلی شده تا بر جذابیتش برای ایرانیان افزوده شود.
X
خوراکی های این کشور به مزه ها و رایحه های عجیب و غریب شهره است و در کوچه و خیابان های شهر های بزرگ آن که قدم می زنیم گاه گاه عطر عجیب غذاها که برایمان تازگی دارد به مشاممان می رسد، شاید درباره ی خوراک های گوشتی آب دار یا انواع سوپ تایلند شنیده باشید و شاید هم شانس امتحان کردنش را داشته اید و با غذاهای این کشور آشنا هستید، اما ما در انتخاب غذاهای امروز بسیار وسواس داشته ایم و سعی کردیم کلاسیک ترین خوراک های تایلند را انتخاب کنیم و از آن جایی که این کشور تنوع غذائی خیلی خیلی زیادی دارد در آینده به معرفی ادامه ی غذاهای تایلند خواهیم پرداخت.
آشنایی با آداب غذایی تایلندخوراکی های این کشور به مزه ها و رایحه های عجیب و غریب شهره است و در کوچه و خیابان های شهر های بزرگ آن که قدم می زنیم گاه گاه عطر عجیب غذاها که برایمان تازگی دارد به مشاممان می رسد، شاید درباره ی خوراک های گوشتی آب دار یا انواع سوپ تایلند شنیده باشید و شاید هم شانس امتحان کردنش را داشته اید و با غذاهای این کشور آشنا هستید، اما ما در انتخاب غذاهای امروز بسیار وسواس داشته ایم و سعی کردیم کلاسیک ترین خوراک های تایلند را انتخاب کنیم و از آن جایی که این کشور تنوع غذائی خیلی خیلی زیادی دارد در آینده به معرفی ادامه ی غذاهای تایلند خواهیم پرداخت.
یکی از شاخصه های مهم غذائی کشور تایلند توجه به جزئیات و استفاده از مواد غذایی تازه است به همین دلیل با دیدن و چشیدن غذاهای آن ها می توان با بخش اعظمی از فرهنگشان آشنا شد. رنگین بودن غذا نقش مهمی در انتخاب غذا و مواد آن ها دارد، داشتن عطر و بوی خاص هم از دیگر نکاتی است که آشپزان تایلندی برایشان حائز اهمیت می باشد.
از دیگر نکاتی که ساکنان تایلند به آن علاقه دارند استفاده ی زیاد از ادویه جات می باشد، به سختی می توان غذا یا خوراکی در تایلند پیدا کرد که غرق در فلفل نباشد، علاوه بر استفاده ی زیاد آن ها از فلفل در بیشتر غذاهایشان هم از ماهی، میگو، صدف و خرچنگ استفاده می کنند و علاقه ی زیادی به خوراکی های دریایی دارند.
آن ها اعتقاد دارند که باید در یک غذا طعم های مختلفی مثل شوری، ترشی، شیرینی و تندی احساس شود به همین دلیل از روش های پخت گوناگون و مواد طبیعی زیادی بهره می جویند تا به هدفشان برسند به همین دلیل شاید خوراک هایشان باب میل مردم کشورهای دیگر نباشد، به طور کلی تایلندی ها از طعم های پیچیده و ترکیبی لـ*ـذت می برند.
بهترین و معروف ترین غذاهای تایلند
و اما آشنایی با برخی از معروف ترین و بهترین غذاهای تایلند:
۱ ) تام یام گونگ | Tom Yum Goong
تام یام گونگ ( Tom Yum Goong ) یک سوپ تند میگو است و به جرات می توان گفت عطری تایلندی و ناب دارد، ادویه جات استفاده شده در این سوپ محشر اند، عطر سنبل هندی، فلفل، کوشنه، برگ های خشک شده ی مختلف، موسیر و آب آهک دار، همه و همه از این غذا به مشام می رسند.
از مواد اصلی استفاده شده در این غذا میگو و قارچ است که با سسِ مخصوصِ ماهی، طعم دار می شوند و مزه ی تند و ترشش فریاد می زند که غذایی تایلندی است، تام یام گونگ را می توان در هر وعده ی غذایی استفاده کرد، صبح، ظهر یا شب، فرقی ندارد، اگر از طرفداران سوپ هستید این غذا را از دست ندهید.
۲ ) سام تام | Som Tum
سام تام در واقع یک سالاد است اما به این دلیل به آن پرداخته ایم که آن قدر مواد مقوی و زیادی در آن استفاده شده است که می تواند به عنوان یک غذای کامل استفاده شود، این غذا هم مثل اغلب خوراکی های تایلندی طعمی تند همراه با ترشیِ دل انگیزی دارد، میگوی خشک شده و خرچنگ به انتخابِ خودتان در سام تام استفاده می شود و سفارش هرکدام از آن ها به عهده خود شماست.
بادام زمینی هم عضو ثابت این سالاد می باشد و همین است که آن را به غذائی بسیار پر کالری تبدیل کرده، طعم این سالاد آن قدر عجیب و دوست داشتنی است که با هر چنگال که از آن امتحان می کنید طعمی جدید چشیده اید، تندی، ترشی و حتی شیرینی، و همین هنر آشپزان تایلند است.
از دیگر موادی که در سام تام استفاده می گردد لوبیا سبز، گوجه های گیلاسی، هویج، رشته های مخصوص و پاپایای خام و خرد شده است که ترکیبی دوست داشتنی را خلق کرده اند، این غذا با مواد مختلف از جمله برگ های کلم تزیین و سرو می شود.
۳ ) تام خا گای | Tom Kha Gai
این بار با یک معجون خوش بو و پر طرفدار تایلند رو به رو می شویم، این غذا یکی از غذاهایی است که آن قدر طعمی عجیب دارد که شاید تا به حال مزه ای مانند آن نچشیده باشید، این غذا در واقع سوپ مرغ است که با شیرِ نارگیل پخته می شود.
ساقه ی سنبل هندی که در آن به کار می رود یکی از دلایل خوش طعمی آن است، در این غذا، فلفل تند و آتشین، مرغ های نواری خرد شده، موسیر و کوشنه، همه و همه با شیرِ نارگیل مخلوط می شوند و طعمی به یاد ماندنی خلق می کنند که بدون شک در خاطرات جاویدان می ماند.
این غذا، سوپی است کِرم مانند با مزه ی تند و آتشین اما نرم و دوست داشتنی، که با فلفل های قرمز و برگ های کرفس، سرو و تزئین می گردد.