بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 217
  • پاسخ ها 3
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
ژاپن کشوری است مملو از مردمانی با فرهنگ های جالب و گوناگون، که گاهی ما را حیرت زده می کنند. یکی از فرهنگ های بسیار جالب و خاص آن ها روش و آداب و رسوم خاص غذاها و نوع طبخ عجیب و غریبشان می باشد که در سراسر دنیا زبانزد است.

1156579_158.jpg


چندی پیش به ژاپن سفر کردیم و با تحقیق و بررسی فراوان ۳۰ غذای لذیذ و پرطرفدار این کشور را برگزیدیم تا به شما عزیزان معرفی کنیم و باهم کمی بیشتر با غذاهای خاص آنان آشنا شویم و غذاهای مورد علاقه و باب طبعمان را میان دریایی از خوراکی ها پیدا کنیم.

طبیعتا سلایق با هم فرق می کنند و نمی توان گفت چه غدایی خوب و چه غذایی بد است اما حتما میان این همه خوراک لذیذ، غذایی هم پیدا می شود که شما هم دوست داشته باشید. در سفر بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن | قسمت اول، با ۱۵ غذای معروف ژاپنی آشنا شدیم.

آشنایی با آداب غذایی ژاپن

همانطور که ژاپنی ها در ساخت و اختراع لوازم تکنولوژی خاص وسواس زیادی دارند، در غذا پختن و خوردن آن هم وسواس ویژه ای به خرج می دهند و غذاهایی با طعم و بویی عجیب تولید می کنند.

آداب غذا خوردن آن ها بسیار کهن است و بسیاری از آداب اجدادشان را رعایت می کنند، آن ها قبل از غذا خوردن دعا می کنند و بعد شروع به خوردن می نمایند و در پایان هم عبارتی را به کار می برند که به معنای سپاس گذاری از میزبان است.

1156580_672.jpg


اگر با یک ژاپنی هم سفره هستید بدانید که باید کاملا ظرفتان را تمیز کنید، در غیر این صورت به دور از ادب و نزاکت رفتار کرده اید و باید حواستان هم باشد که با دهان باز غذا نخورید با صحبت نکنید.

وقتی که غذا در کاسه سرو می شود باید کاسه را نزدیک دهان بـرده و به آرامی از آن بخورید طوری که صدایی ایجاد نکند. برای خوردن غذاهای جامد هم باید از چوب های ژاپنی استفاده کنید که البته در حال حاضر و با گذشت زمان قاشق هم در بسیاری از رستوران ها پیدا می شود.

موادی که بیشتر در غذاهای آن ها استفاده می شود برنج، لوبیا سبز، ماهی و میگو می باشد که قدمتی چند هزار ساله در وعده های غذایی ژاپن داشته است. در آخر هم خوب است بدانید که اگر قصد توهین و جسارت به فردی را در ژاپن دارید می توانید در حال راه رفتن غذا میل کنید که این کار یک بی احترامی بزرگ محسوب می شود.

۱۶ ) اوکونومیاکی | Okonomiyaki

کلمه ی اوکونومیاکی به معنای نان شیرین و پهن می باشد، اما در واقع مواد اصلی این غذا گوشت خوک، هشت پا، میگو و چربی است که رویشان پنیر فراوان ریخته می شود و خوراکی بسیار چاق کننده اما لذیذی است.
1156581_261.jpg


اغلب این غذا را در یک ماهی تابه ی بزرگ درست می کنند و گوشت و پنیر را لایه لایه روی هم قرار می دهند و می پزند. شما می توانید انواع موادی دیگری که دوست دارید را هم به این مخلوط اضافه کنید و هیچ مانعی وجود ندارد اما باید گوشت و پنیر را حتما داشته باشد.

1156582_722.jpg


یک غذای دیگر به نام مونجایاکی گلوپی ( Monjayaki gloopy ) هم وجود دارد که همین غذا است اما آب گوشت دارد.


۱۷ ) میسو | miso

به جرات می توان گفت که غذاهای ژاپن بدون میسو کامل نیست و با نبودش یک جای کار می لنگد.

1156583_952.jpg


میسو لوبیای پخته و خمیر شده است که هم به صورت جدا خورده می شود و هم در شور و ترشیجات استفاده می شود. از میسو یک سوپ هم درست می کنند با نام سوپ میسو که طعمی شیرین دارد.

1156584_263.jpg


این سوپ با بعضی سبزیجات و گاهی لوبیا سبز هم مخلوط می شود.
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۱۸ ) تاکو رایس | Taco rice

    تاکو رایس یا برنج تاکو ترکیبی از فرهنگ غذایی آمریکا و ژاپن است. در این برنج گوشت، پنیر و کاهو هم اضافه می شود، نتیجه ای که از پخت این غذا حاصل می شود باور نکردنی است؛ طعم و مزه ی دلچسب یک غذای ژاپنی ناب را می توان از این خوراک لذیذ حس کرد.

    1156585_453.jpg


    بهترین تاکو رایس را می توانید در اوکیاناوا نوش جان کنید، البته در تمامی نقاط ژاپن این غذا را می توانید تهیه و نوش جان نمایید.
    1156586_580.jpg



    ۱۹ ) نبه | Nabe

    نبه غذایی است که اکثر اوقات به صورت دسته جمعی خورده می شود، در ظرفی بزرگ سرو می شود و ترکیبی از مواد جویدنی مانند کرفس و خیار و موادی چسبناک مثل ماهی خام است. از دیگر مواد اصلی آن هم سویا می باشد.

    1156588_190.jpg


    این خوراک کمی آب دار است اما می توان طعم و مزه های گوناگون را در آن احساس کرد. به این غذا می توان موادی اختیاری مثل تربچه، رشته، تخم مرغ آب پز، گوشت گاو و حتی سوسیس اضافه کرد.

    1156589_438.jpg


    می توان گفت نبه نوعی سوپ دریایی است که به دلیل داشتن گوشت، ماهی و تخم مرغ کالری بالایی هم دارد، آن قدر که به ورزشکاران پیشنهاد می شود استفاده کنند.


    ۲۰ ) تاماگویاکی | Tamagoyaki

    این غذا با نام داشیماکی تاماگو ( Dashimaki tamago ) هم شناخته می شود. تخم مرغ ماده ی اصلی این غذا می باشد. شاید بتوان تاماگویاکی را نوعی املت ژاپنی دانست. در این غذا تخم مرغ پهن می شود و به صورت رول در می آید و میانش با پنیر پر می شود. تاماگویاکی طعمی جالب دارد و بسیار نرم و دوست داشتنی است.

    1156591_607.jpg


    رستوران های سوشی اغلب این غذا را هم دارند، تنها غذای رستوران های سوشی که ماهی در آن به کار نمی رود تاماگویاکی می باشد. رول های تخم مرغ با نظم به صورت مستطیلی برش داده و سرو می شوند.

    1156592_514.jpg

     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    ۲۱ ) تای یاکی | Taiyaki
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

    این غذا بیشتر شبیه به شیرینی است اما به دلیل استفاده ی گوشت در آن در این قسمت معرفی می شود. تای یاکی یکی از #شرینی های سنتی ژاپن است که شکل عجیب و خیره کننده ای دارد؛ این غذا به شکل ماهی درست می شود.
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1156594_253.jpg

    خمیر به شکل ماهی در می آید و داخلش با مواد گوناگون پر می شود، مواد داخل تای یاکی لوبیای داغ، خامه و گاهی اوقات گوشت و پنیر می باشد. این ماهی فانتزی قدمت زیادی ندارد و شاید صد سال باشد که جا افتاده است.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1156595_919.jpg

    ۲۲ ) کابایاکی | Kabayaki
    کابایاکی کباب ژاپنی است که از ماهی و یا مارماهی درست می شود و طعمی تلخ و در عین حال شیرین دارد، این غذا که با برنج سرو می شود یک وعده ی کامل است.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1156597_742.jpg

    این غذا در تابستان زیاد محبوب نیست اما در فصل زمستان با طعم خاص و بوی دودی اش همه را دیوانه می کند. کباب کابایاکی از کهن ترین غذاهای ژاپن است که در رستوران های بسیار قدیمی ژاپن هم پیدا می شود.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1156598_319.jpg

    ۲۳ ) اوچازوکی | Ochazuke
    اوچازوکی سوپی است که کاملا روح ژاپن در آن احساس می شود. ماده ی اصلی این غذا برنج سفید است و چای سبز با قطعاتی از ماهی خام.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1156599_484.jpg

    بیشتر در این سوپ از ماهی قزل آلا استفاده می شود و برای خوش طعم تر کردنش آلو هم به آن اضافه می کنند تا رنگ و بویی خاص تر پیدا کند، این سوپ با تن ماهی و سس سویا سرو می شود و برای زمان بیماری بسیار مفید می باشد.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1156600_859.jpg

    ۲۴ ) خوراک زبان | Beef tongue
    این غذا همان طور که از نامش مشخص است برشی نازک از گوشت زبان گاو می باشد، باید عطر و طعم گوشت زبان حس شود و زیاد پخته نشود و کمی نیاز به جویدن داشته باشد. این خوراک کمی چرب و روغنی هم هست.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1156601_725.jpg

    یک آشپز فرانسوی با الهام از این غذا خورشی خلق کرده که بسیار شبیه به سلیقه ی ژاپنی ها می باشد و از همان خورش، غذاهای دیگری را هم الهام گرفتند و کار به جایی رسید که امروزه در ژاپن رستوران هایی وجود دارند که فقط سوپ و خورش هایی طبخ می کنند که در آن ها زبان و دم گاو به کار می رود.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1156602_409.jpg

    ۲۵ ) سوبا | Soba
    سوبا نام یک نوع رشته ی سیاهِ گندمیِ نازک است. این رشته ها از زمان های دور در وعده ی غذایی ژاپن جای داشته اند، این غذا به دلیل ازدیاد کاشت گندم در مناطق کوهستانی و کوه پایه ای بیشتر در مناطق کوهستانی ژاپن استفاده می شود.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1156603_699.jpg

    سوبا شبه آبگوشت است و در آن سس سویا و بامبو هم می ریزند تا خوش طعم تر شود. اگر از طرفداران سوپ رشته فرنگی هستید حتما از این غذا هم خوشتان خواهد آمد.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1156604_348.jpg

    ۲۶ ) کاراگه | Karaage
    کاراگه غذایی است که شباهت زیادی به مرغ سوخاری دارد. در این خوراک مرغ ها با سس سویا و نمک طعم دار می شوند سپس در نشاسته غلتانیده و در روغن سرخ می شوند.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1156605_486.jpg

    این غذا در مناطق مختلف با روش های گوناگون درست می شوند برای مثال در میازاکی با سس تارتار سرو می شود و در ناگویا با سس شیرین و تند.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1156606_791.jpg

    [FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
    [/BCOLOR]​
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    ۲۷ ) کایسکی ریوری | Kaiseki Ryori
    این غذا به دلیل آن که در ظرف هایی ویژه سرو می شود شهره است؛ گویا ضیافتی بزرگ در پیش است.​
    کایسکی خودش یک بشقاب غذا نیست بلکه چندین غذا باهم است و یک نام دارد؛ سوپ، ساشیمی، یک ظرف کباب و یک ظرف غذاهای پخته شده.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1156608_754.jpg

    ظاهر این غذا بسیار اشتها برانگیز است. غذاهای مختلف که در یک وعده جمع شده اند و باروش های سرخ کردن، پختن و آب پز کردن تهیه شده اند، اغلب در یک وعده کایسکی ریوری حتما برنج، سوپ میسو، ترشی و میوه جات وجود دارد.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1156609_533.jpg

    اگر این غذا را انتخاب کنید فرهنگ غذایی ژاپن را در کنار هم می بینید اما باید توجه هم داشته باشید که کایسکی از غذاهای گران قیمت این کشور است.​
    ۲۸ ) گیدون | Gyudon
    بشقابی پر از برنج و بیف در ژاپن گیدون نامیده می شود که در تمام جهان هم شهره است. در گیدون از گوشت گاو استفاده می گردد.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1156611_787.jpg

    باید توجه داشته باشید که طعم این غذا بنابر این که برنج آن چگونه پخته شده است متفاوت می باشد و یا این که گوشت گاوی که در آن استفاده می شود تازه باشد و چگونه درست شده باشد.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1156612_573.jpg

    ژاپنی ها توصیه می کنند برای خوش طعم تر کردن غذا گوشت ها را در تخم مرغ زده شده بغلتانید.​
    ۲۹ ) کانی | Kani
    کانی به معنای خرچنگ است و یکی از محبوب ترین خوراک ها در سراسر جهان می باشد، اما خرچنگ در ژاپن با همه جا فرق دارد.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1156613_590.jpg

    ابتدا خوب خرچنگ ها طعم دار می شوند و در نهایت کمی مزه ی تلخ دارند. برترین نوع خرچنگ، خرچنگ قرمز است که در همه جای دنیا طرفدار دارد، در آخر خرچنگ ها با سبزیجات، کاهو و هویچ تزیین شده و بر سر میز آورده می شوند.​
    اغلب رستوران های ژاپن خرچنگ که با نام کانی و یا کرب شناخته می شود را دارند.​
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    ۳۰ ) یاکیزاکانا | Yakizakana
    یاکیزاکانا یک غذای سنتی ژاپن است و در واقع یک ماهی کبابی کامل می باشد. این ماهی با پوست و فلس هایش کبابی می شود.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1156614_473.jpg

    ماهی هایی مانند اسب ماهی، خال خالی، سابا و آزاد به صورت یاکیزاکانا کبابی می شوند. این غذایی است بسیار کهن و می توانید در هرجای ژاپن که اراده کنید آن را نوش جان نمایید. یاکیزاکانا حتی در مسافرخانه های ژاپن هم سرو می شود.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1156615_397.jpg

    این غذا هم به عنوان یک غذای اصلی و هم به عنوان صبحانه مصرف می گردد. در بعضی مناطق قبل از کباب کردن ماهی آن را در خمیر میسو خوب می غلتانند و بعد کباب می کنند که طعمی خاص می گی[FONT=iransans, tahoma]رد.[/FONT]​
    [/BCOLOR]​
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا