- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
تایلند کشوری است که به دلیل طبیعتِ زیبا و منحصر به فردش بسیار مورد توجه توریستانِ جهان، بخصوص ایرانیان قرار گرفته است، جدا از این که هر فرد به چه علتی تایلند را برای مسافرت انتخاب کرده، چیزی که در همه ی سفرها مشترک می باشد، غذا و خوراکی های محلی آنجاست. این که در سفرتان چه غذاهای محلی را امتحان می کنید بدون شک در خاطراتِ خوبتان از آن مقصد نقش مهمی دارد.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
X
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
اگر از دیدنی ها و جاذبه های گردشگری تایلند بگذریم، برخی به دلیل پر آوازه بودن غذاهای این کشور علاقه دارند آن ها را بچشند و یا با آن ها آشنا شوند که بتوانند این غذاهای خوشمزه را در خانه تهیه نمایند، به همین دلیل کارناوال کمی قبل به معرفی بهترین و برترین غذاهای تایلند پرداخته است و امروز می خواهد به ادامه ی معرفی آن ها بپردازد.
[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
زیاد شنیده ایم که تایلند غذاهایی خاص دارد، با رنگ و عطری نو که جایی آن را نچشیده ایم و یا این که #غذاهای تایلند زیاد باب میل ایرانیان نیست، اما آیا با همه ی غذاهای تایلند آشنایی دارید؟ آیا حقیقتا در این کشور پهناور غذایی نیست که دوست داشته باشیم؟ برای پاسخ به این سوالات ابتدا کمی به آشنایی با فرهنگ خاص غذایی تایلندی ها می پردازیم و بعد غذاهای خوشمزه ی آن ها را امتحان می کنیم.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
آشنایی با آداب غذایی تایلند
یکی از شاخصه های مهم غذایی کشور تایلند توجه به جزئیات و استفاده از مواد غذایی تازه است به همین دلیل با دیدن و چشیدن غذاهای آن ها می توان با بخش اعظمی از فرهنگشان آشنا شد و رنگین بودن غذا هم نقش مهمی در انتخاب غذا و مواد آن ها دارد، داشتن عطر و بوی خاص هم، از دیگر نکاتی است که آشپزان تایلندی برایشان حائز اهمیت می باشد.
از دیگر نکاتی که ساکنان تایلند به آن علاقه دارند استفاده ی زیاد از ادویه جات می باشد، به سختی می توان غذا یا خوراکی در تایلند پیدا کرد که غرق در فلفل نباشد علاوه بر استفاده ی زیادِ آن ها از فلفل در بیشتر غذاهایشان هم از ماهی، میگو، صدف و خرچنگ استفاده می کنند و علاقه ی زیادی به خوراکی های دریایی دارند.
[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
X
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
آن ها اعتقاد دارند که باید در یک غذا، طعم های مختلفی مثل شوری، ترشی، شیرینی و تندی احساس شود به همین دلیل از روش های پخت گوناگون و مواد طبیعی زیادی بهره می جویند تا به هدفشان برسند به همین دلیل شاید خوراک هایشان باب میل مردم کشورهای دیگر نباشد، به طور کلی تایلندی ها از طعم های پیچیده و ترکیبی لـ*ـذت می برند.
۱۱ ) لارب | larb
این غذا که با نام های لارپ ( larp ) و لپ ( Laap ) هم شناخته می شود غذایی است که بیشتر در روستاها درست می شود، لارب را بیشتر مردمانِ شمال شرقی تایلند می پزند، ماده ی اصلی این غذا گوشت چرخ کرده است، در واقع اگر لارب سفارش دهید بشقابی شامل گوشت چرخ کرده ی مزه دار شده با پودر برنج و آب آهک دار، سبزیجات تازه و سس ماهی را برایتان سرو می کنند.
[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
گاهی برای این که لارپ را کمی چسبناک تر کنند در آن برنج پخته شده هم اضافه می کنند تا گوشت های چرخ کرده کمی به هم بچسبند و در عین حال غذایی شود که زودتر فرد را سیر می کند.
[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
۱۲ ) فَت کپرائو | Phat kaphrao
کپرائو را می توان جزو یکی از لذیذترین غذاهای خیابانی تایلند دسته بندی نمود، در این غذا گوشت خرد شده را با ریحان تازه، مزه دار میکنند و تفت می دهند، برای بهتر شدن و تفاوت این غذا با غذاهای دیگرِ گوشتی به آن سیر و فلفل هم اضافه می کنند تا مزه ای خاص بدهد.
[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
به گوشت خرد شده برنج و تخم مرغ سرخ شده هم می افزایند که بوی غذا را کاملا دگرگون می کند، این غذا، مظهر یک خوراک تایلندی است که به طور کامل در یک ظرف خلاصه شده و سرو می شود، البته استفاده از تخم مرغ در این غذا سلیقه ایست و در واقع بنابر علاقه ی آشپز، تغییرات زیادی می کند.
[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
۱۳ ) یاکیسوبا مرغ | Yakisoba Chicken
یاکیسوبا نوعی پاستا است به سبک تایلندی، در این غذا پاستاها با کمی گوجه فرنگی رنده شده پخته و طعم دار می شوند و مواد اصلی پاستا هم تکه های درشت مرغ است که باید کاملا در غذا مشخص باشد، به این خوراکِ خوشمزه، هویج و برخی مواد دلخواه مانند کدو که به شکل خلالی خرد شده اند هم اضافه می شود، شاید به نظرتان یاکیسوبا همان پاستای همیشگیمان باشد اما تایلندی ها استعداد زیادی در طعم دار کردن غذاها به صورت منحصر به فرد دارند.
[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
برخی در این غذا نخود فرنگی و دانه های خشخاش هم اضافه می کنند تا به رنگ بندی غذا کمک کند و چهره ای خاص تر داشته باشد.
[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[/BCOLOR]