پیشغذاهای ساده و خوشمزه
این غذاها بسیار ساده هستند فقط کمی برای پخت آنها به زمان نیاز دارید. اما می توانید عصرها که با دوستان خود دور هم جمع می شوید به عنوان اسنک آنها را تهیه و میل کنید.
فوندو پنیری به سبک مکزیک
• تعداد: 36 عدد
• زمان تهیه: 15 دقیقه
• زمان پخت: 2 ساعت
مواد لازم
• 410 گرم گوجهفرنگی خرد شده
• 2/3 پیمانه پیاز خرد شده
•نصف پیمانه فلفل قرمز شیرین خرد شده
• 110 گرم فلفل چیلی سبز خرد شده
• 3 پیمانه پنیر مونتری
• 3 پیمانه پنیر مکعبی خرد شده
• نان تست
• شیر
طرز تهیه
1.در یک قابلمه، گوجهفرنگی، پیاز، فلفل کبابی و فلفل چیلی را با یکدیگر مخلوط کنید. پنیر مونتری و پنیر سفید را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
2.در قابلمه را بگذارید و 3 تا 4 ساعت با حرارت کم یا دو ساعت با حرارت ملایم آنها را بپزید.
3. فونده را به همراه نان تست سرو کنید. اگر فونده سفت بود، کمی شیر به آن اضافه کنید تا کمی رقیق شود.
این غذاها بسیار ساده هستند فقط کمی برای پخت آنها به زمان نیاز دارید. اما می توانید عصرها که با دوستان خود دور هم جمع می شوید به عنوان اسنک آنها را تهیه و میل کنید.
فوندو پنیری به سبک مکزیک
• تعداد: 36 عدد
• زمان تهیه: 15 دقیقه
• زمان پخت: 2 ساعت
مواد لازم
• 410 گرم گوجهفرنگی خرد شده
• 2/3 پیمانه پیاز خرد شده
•نصف پیمانه فلفل قرمز شیرین خرد شده
• 110 گرم فلفل چیلی سبز خرد شده
• 3 پیمانه پنیر مونتری
• 3 پیمانه پنیر مکعبی خرد شده
• نان تست
• شیر
طرز تهیه
1.در یک قابلمه، گوجهفرنگی، پیاز، فلفل کبابی و فلفل چیلی را با یکدیگر مخلوط کنید. پنیر مونتری و پنیر سفید را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
2.در قابلمه را بگذارید و 3 تا 4 ساعت با حرارت کم یا دو ساعت با حرارت ملایم آنها را بپزید.
3. فونده را به همراه نان تست سرو کنید. اگر فونده سفت بود، کمی شیر به آن اضافه کنید تا کمی رقیق شود.