ترفندهای آشپزی که زندگی تان را ساده می کنند

DEAD_QUEEN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/07
ارسالی ها
12,060
امتیاز واکنش
36,145
امتیاز
1,108
سن
22
محل سکونت
کرج
کارهای عادی هست که همیشه طوری انجام می دهیم که بار اول آموخته ایم و هیچ وقت به این فکر نمی کنیم که همین کارها را با استفاده از خلاقیتمان می توانیم چقدر ساده تر انجام دهیم. درست مانند هر چیز دیگری. کافیست به انجام کارها از زاویه ای دیگر نگاه کنیم.


امروز می خواهم ترفندهای آشپزی را به شما آموزش دهم که با انجامشان می توانید زندگی را برای خود ساده تر کنید.

منبع:سایت بدونیم


۱- چگونه سوپی که شور شده را نجات دهیم؟

tarfand-1-1.jpg



راه های زیادی برای انجام این کار وجود دارد، برای مثال می توانید یک توری به همراه مقدار کمی غلات را داخل قابلمه سوپ قرار دهید و بجوشانیدش. توری نمک اضافی را به خود جذب می کند. می توانید یک حبه قند را با قاشق غذا خوری داخل سوپ فرو ببرید. وقتی قند شروع به ذوب شدن کرد قاشق را بردارید و همین فرآیند را با حبه قندی دیگر تکرار کنید.


۲- چگونه گوشت را نرم کنیم؟

tarfand-2-1.jpg



اگر می خواهید استیکی نرم و فوق العاده درست کنید قبل از پخت گوشت را در سس مایونز بخیسانید تا نرم شود.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • DEAD_QUEEN

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/07
    ارسالی ها
    12,060
    امتیاز واکنش
    36,145
    امتیاز
    1,108
    سن
    22
    محل سکونت
    کرج
    ۳- بلال

    tarfand-3-1.jpg



    باقی مانده بلال آب پز را می توانید در سالاد مورد استفاده قرار دهید. تنها کافیست با یک چاقو تیز ذرت ها را از رویش جدا کنید.


    ۴- چگونه طعم قوی یک غذا را حفظ کنیم؟

    tarfand-4-1.jpg



    قبل از سرو یک غذای گرم بشقاب را گرم کنید و قبل از سرو یک غذای سرد آن را خنک کنید. با همین ترفند کوچک می توانید به حفظ طعم قوی و تازگی غذا کمک کنید.


    ۵- چگونه به سادگی زرده تخم مرغ را جدا کنیم؟

    tarfand-5-1.jpg



    به جای استفاده از وسائل مختلف برای بیرون کشیدن زرده تخم مرغ می توانید با یک بطری پلاستیکی ساده این کار را بکنید. کافیست ورودی بطری را روی زرده نگه دارید و با کمی فشار به اطراف بطری و سپس رها کردن زرده را از روی سفیده به داخل بطری بکشید.
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    DEAD_QUEEN

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/07
    ارسالی ها
    12,060
    امتیاز واکنش
    36,145
    امتیاز
    1,108
    سن
    22
    محل سکونت
    کرج
    ۶- شیر و پوره سیب زمینی

    tarfand-6-1.jpg



    بهتر است شیر سرد به پوره سیب زمینی اضافه نکنید. این کار باعث می شود پوره خاکستری رنگ شود. اگر شیر را بجوشانید و همانطور داغ به پوره اضافه اش کنید بهتر است.


    ۷- حبه های یخ خوش طعم

    tarfand-7-1.jpg



    می توانید با اضافه کردن لیمو، پرتقال، توت و برگ نعناع به حبه های یخ آنها را خوش طعم کنید. اضافه کردن این حبه های یخ به نوشیدنی ها هم ظاهری زیبا ایجاد می کند و هم طعم اضافه می کند.


    ۸- اگر نان در حال بیات شدن بود

    tarfand-8-1.jpg



    به غیر از ساندویچ راه های زیادی برای غذا درست کردن با نان وجود دارد. یکی از آنها نان پنیری است که غذایی فوق العاده خوشمزه را می توانید به این روش درست کنید.
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    DEAD_QUEEN

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/07
    ارسالی ها
    12,060
    امتیاز واکنش
    36,145
    امتیاز
    1,108
    سن
    22
    محل سکونت
    کرج
    ۹- نگهداری از سبزیجات

    tarfand-9-1.jpg



    برای نگهداری طولانی تر از سبزیجات برای مثال کرفس و بروکلی آنها را در فویل بپیچید.


    ۱۰- تازه کردن غذاهای پخته شده

    tarfand-10-1.jpg



    برای اینکه به پیتزای سرد طعم و بویی تازه بدهید، می توانید به جای مایکروفر در یک ماهی تابه گرمش کنید.


    ۱۱- چگونه برش با چاقو را ساده تر کنیم؟

    tarfand-11.jpg



    برای اینکه مطمئن شوید چاقو هنگام بریدن از دستتان لیز نمی خورد، چند کش پلاستیکی را در چند نقطه دسته پاقو بپیچید.
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    DEAD_QUEEN

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/07
    ارسالی ها
    12,060
    امتیاز واکنش
    36,145
    امتیاز
    1,108
    سن
    22
    محل سکونت
    کرج
    ۱۲- جایگزین مایونز

    tarfand-12.jpg



    اگر مایونزتان تمام شده بود اما در یخچال خامه ترش داشتید می توانید با کمک آن به سادگی یک سس شبیه به مایونز درست کنید: تنها کافیست خامه ترش را با زرده تخم مرغ آب پز شده ترکیب کنید و یک قاشق سس خردل نیز به آن اضافه کنید.


    ۱۳- اگر پیاز خرد شده پلاسید

    tarfand-13.jpg



    پیاز خرد شده را اگر داخل یک ظرف نمک زده شده قرار دهید تازه می ماند. حتی می توانید به آن کمی روغن گیاهی بزنید و داخل یک ظرف دربسته نگهداری اش کنید.


    ۱۴- از بین بردن بوی ظروف

    tarfand-14.jpg



    اگر ظرف هایتان بوی ماهی یا پیاز را در خود نگه داشته اند، آنها را با آب و سرکه بشویید بویشان از بین می رود.
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    DEAD_QUEEN

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/07
    ارسالی ها
    12,060
    امتیاز واکنش
    36,145
    امتیاز
    1,108
    سن
    22
    محل سکونت
    کرج
    ۱۵- قهوه در جذوه ( نوعی قوه جوش برای درست کردن قهوه ترک )

    tarfand-15.jpg



    برای اینکه خرده های قهوه در انتهای جذوه بمانند یک قاشق چای خوری آب سرد به آن اضافه کنید و نیم دقیقه صبر کنید. سپس قهوه را داخل فنجان بریزید.


    ۱۶- نان را تازه نگه دارید

    tarfand-16.jpg



    اگر یک قطعه سیب داخل جای نگه داری نان ها قرار دهید آنها را تازه تر نگه می دارد.


    ۱۷- سیب زمینی ترد

    tarfand-17.jpg



    سیب زمینی سرخ کرده را اگر ابتدا با دستمال کاغذی خشک کنید و یا مدتی داخل مایکروفر قرار دهید و سپس سرخ کنید خوش طعم و ترد می شود.


    منبع:سایت بدونیم
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    برخی موضوعات مشابه

    بالا