- عضویت
- 2017/01/17
- ارسالی ها
- 3,080
- امتیاز واکنش
- 4,193
- امتیاز
- 688
معمولا بیشتر بیسکویتها با کره تهیه میشوند و بههمین دلیل هم دارای کلسترول و اسیدهای چرب اشباع فراوانی هستند اما این نوع خاص از بیسکویت که در ادامه طرز تهیه آن را آموزش میدهیم، با روغن زیتون درست میشود و جزو سالمترین انواع بیسکویت به حساب میآید. مواد لازم برای حدود ۵۰ تا ۶۰ عدد از این بیسکویتها شامل ۲۳۰ میلیلیتر روغن زیتون فرابکر، ۳۰۰ گرم شکر، ۱ قاشق مرباخوری پودر وانیل، ۲ عدد تخممرغ، ۱ قاشق غذاخوری شیر،۳۳۰ گرم آرد الکشده، یکپنجم قاشق مرباخوری نمک و ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین میشود. طرز تهیه آن هم به این صورت است که ابتدا باید روغن زیتون، شکر و وانیل را مخلوط کنید. سپس تخممرغها و شیر را بیفزایید و مخلوط را خیلی خوب هم بزنید تا مایه یکنواختی درست شود. حالا نمک، جوش شیرین و آرد را اضافه کنید و مایه بیسکویت را به مدت ۵ دقیقه هم بزنید. اجازه بدهید تا مایه بیسکویت حدود ۲۴ ساعت داخل یخچال استراحت کند. بعد از این مدت، فر را با دمای ۳۴۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید تا فضای داخل آن حدود ۱۵ دقیقه گرم شود. سپس روی سینی فر، یک کاغذ روغنی بزرگ بیندازید و مایه بیسکویتها را نازک و با فاصله روی کاغذ بریزید. پس از قرار دادن سینی در فر، حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا بیسکویتها برشته و روی آنها طلایی شود. شما میتوانید برای زیباتر شدن بیسکویتها قبل از قرار دادنشان داخل فر، روی آنها مقداری کنجد خام بپاشید.
منبع:سلامتیسم