دسر و مربا دستور پخت دسر هویج

✿بانو

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2021/01/29
ارسالی ها
812
امتیاز واکنش
629
امتیاز
364
محل سکونت
سیاره ونوس
🥕دسر امروز با من

لکوم هویج

مواد لازم

۱ کیلو هویج
۱ لیتر آب
۵ ق غ پودر نشاسته ذرت
۱ لیوان شکر
۱ فنجان فندق درشت خردشده
۱ ق چ وانیل شری(وانیل ایرانی نوک ق چ)
پودر نارگیل (برای غلتاندن)


طرز تهیه

هویج ها را پوست کنده و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و رویش ۱ لیتر آب بریزید و اجازه دهید بپزد، هویج های پخته شده را آبکش کنید (آبش را دور نریزید) یک لیوان از آب هویجی که درونش پختیم را به هویجا اضافه کنید و با غذاساز هویج ها را پوره کنید

سپس پوره را داخل ظرفی ریخته و روی اجاق بگذارید وشکر و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه بپزید

بعد از اینکه از رو حرارت برداشتید وانیل و فندق را به مواد اضافه کنید و هم بزنید

یک ظرف سایز متوسط پیرکس یا چینی انتخاب کنید و خیس کنید( برای راحت جدا شدن)

پوره را داخل ظرف ریخته رویش راصاف کنید و یک شب در یخچال بگذارید و یا (حداقل ۳-۴ ساعت )

سپس از یخچال خارج کرده و به قطعات کوچک ببرید داخل پودر نارگیل بغلتانید و باز هم چند ساعتی داخل یخچال بگزارید و سپس سرو کنید
 

برخی موضوعات مشابه

تاپیک قبلی
بالا