دستور پخت کیک یزدی خیلی خیلی خوشمزه

زهـzahraـرا

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/06/12
ارسالی ها
459
امتیاز واکنش
6,632
امتیاز
571
سن
24
محل سکونت
فامیل دور خلیج فارس
مواد لازم:
  1. آرد سفید ۲لیوان
  2. شکر ۱لیوان
  3. ماست ۱/۲لیوان
  4. روغن مایع. ۱لیوان
  5. تخم مرغ ۳عدد
  6. پودر هل ۱/۲قاشق چایخوری
  7. گلاب. ۱قاشق غذاخوری
  8. بکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری.
  9. کنجد کمی به دلخواه.

مراحل:
  1. ابتدا تخم مرغ هارا یکی یکی باشکر باهمزن بزنید.بعد یکم وانیل بهش اضافه کنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
  2. در این مرحله ماست و روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
  3. بعد آرد و بکینگ پودر (بهتون پیشنهاد میکنم یذره نمک خیلی کم بهش اضافه کنید تا از شیرینی بیش از حد کیکتون جلوگیری بشه) را که سه مرتبه الک کرده اییم رو کم کم اضاف میکنیم و با همزن هم میزنیم تا مواد کاملا باهم مخلوط بشن.
  4. داخل کپسول های مخصوص کیک یزدی را تا نصف پر میکنیم چون حسابی پف می کنه(پیشنهاد میکنم بیشتر بریزید تاخیلییی پف کنه و یکم از کپسول بزنه بیرون والا).بعد توی یه کاسه کمی روغن مایع می ریزیم و نوک یه چاقو رو توی روغن میزنیم و علامت+روی کیک میذاریم و روش کمی کنجد می پاشیم.
  5. توی فر با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد(توی توستر ده درجه کمتر باشه و زودتر میپزه توی توستر)به مدت ۲۰دقیقه.اگ میخواین کیکتون خوب پف کنه یا به عبارتی کوه بشه اوایل پخت اصلا درش رو باز نکنین وقتی دیدین خوب پفف کرده درشو باز کنین.بعد اینکه پخت و درش اوردین اگ دیدین خشکه فورا بزارینش توی مشما تا بهش هوا نخوره و نرم بشه.
نوش جان.
 
آخرین ویرایش:

برخی موضوعات مشابه

بالا