ساده ترین دستور پخت برای «کیک هویجِ عصرانه»

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 193
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
ساده ترین دستور پخت برای «کیک هویجِ عصرانه»
این کیک هویج ساده و سریع بهترین و خوشمزه ترین عصرانه در روزهای تابستانی است. با ترکیب هویج، گردو، پودر نارگیل و ادویه جات تند می توان یک کیک خوش طعم و عالی درست کرد. این کیک مرطوب را می توانید با آیسینگ ماسکارپونه تزئین کنید.

1274927_372.jpg


1274928_346.jpg


مواد مورد نیاز:

  • ۷۵ گرم آرد
  • ½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  • ½ قاشق چای خوری پودر دارچین
  • ½ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۲ عدد هویج رنده شده
  • ۵۰ گرم گردو خرد شده
  • ۳۰ گرم پودر نارگیل
  • ۷۵ گرم شکر قهوه ای
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال
  • ۷۵ گرم کره ذوب شده

مواد لازم برای آیسینگ:

  • ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه
  • ۳ قاشق غذاخوری پودر شکر
  • ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل

1274929_346.jpg


طرز تهیه:

1-در ابتدا فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم می کنیم و بعد داخل قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی قرار می دهیم.

2-آرد، ادویه جات و بکینگ پودر را با هم در ظرفی ترکیب می کنیم.

1274930_658.jpg


1274931_454.jpg


3-گردو، نارگیل، شکر و هویج را به مواد خشک اضافه می کنیم.

1274932_815.jpg


4-تخم مرغ، آب پرتقال و کره را اضافه کرده و هم می زنیم.

1274933_795.jpg


5-مواد را داخل قالب می ریزیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.

1274934_706.jpg


6-سپس از فر بیرون آورده و منتظر می مانیم تا سرد شود.

1274935_681.jpg


7-برای درست کردن آیسینگ، ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده هم می زنید تا مواد کاملا نرم و یکدست شود.

1274936_302.jpg


1274937_125.jpg


8-سپس آیسینگ را روی کیک می ریزیم و با گردو روی آن را تزئین می کنیم.

1274938_904.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا