دستور پخت فهرست 30 غذای ساده ، سریع و خوشمزه برای شام

Ati._.S81

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2021/01/16
ارسالی ها
1,648
امتیاز واکنش
3,336
امتیاز
537

دمی بلغور

مواد لازم برای این غذا عبارتند از:

  • برنج خیس کرده: دو پیمانه
  • بلغور گندم: یک پیمانه
  • پیاز داغ: دو قاشق سوپخوری
  • آب، روغن، نمک و زردچوبه: به اندازه لازم


دمی بلغور برای غذای سریع



دستور پخت دمی بلغور:

ابتدا در تابه ای مقداری روغن ریخته و بلغور را در آن حرارت دهید تا رنگ آن طلایی شود. بلغور تفت داده شده را کنار می گذاریم. بعد پیاز داغ را آماده کرده، به آن زردچوبه و نمک بزنید و در حدود 4 الی 5 پیمانه آب به آن اضافه می‌کنیم.

زمانی که آب جوش آمد برنج و بلغور را به آن بیفزایید و مانند دمی های معمولی می گذاریم با هم بجوشند تا آب غذا به خورد آن برود. سپس دمی را دم کنید پس از 40 دقیقه غذا حاضر است که با ترشی بسیار خوشمزه و لذیذ است.
 
  • پیشنهادات
  • Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    املت عدس و سبزیجات

    وقتی که وعده های غذایی شما کامل و مغذی باشند روزه داری و تحمل گرسنگی برایتان راحت تر خواهد بود.



    املت عدس



    املت عدس این ویژگی را دارد. ترکیبی از تخم مرغ و عدس همراه با سبزیجات دیگر نه تنها خوشمزه است بلکه مقدار زیادی از انرژی مورد نیاز بدنتان را نیز برای روزه داری تامین می کند.

    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

    • عدس: نصف پیمانه یا 75 گرم
    • کلم بروکلی: 225 گرم
    • پیاز: 2 عدد ( پوست کنده و حلقه حلقه شده)
    • روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
    • تخم مرغ: 8 عدد
    • شیر یا آب: 3 قاشق سوپ خوری
    • مخلوط سبزیجات تازه خرد شده مانند ترخون، جعفری، و پیازچه: 3 قاشق سوپ خوری ( در کل)
    • گوجه فرنگی ریز شده: 175 گرم ( حلقه حلقه)

    روش پخت

    1. قابلمه متوسطی آماده کنید و عدس را بعد از شستن همراه با مقداری آب سرد در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا بپزد. بعد از اینکه عدس پخته شد، بروکلی را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه حرارت دهید.
    2. فر را روی 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت یا شماره 6 روشن کنید.
    3. حالا ظرف مناسب فر را آماده کنید و پیازچه های حلقه حلقه شده را کف آن بچینید. سپس روغن زیتون را روی پیازها بریزید.
    4. تخم مرغ ها را در کاسه ای شکسته و هم بزنید. سپس شیر یا آب را همراه با کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. پس از آن، مخلوط سبزیجات را نیز بیفزایید.
    5. روی پیازها را با عدس، کلم بروکلی و گوجه فرنگی بپوشانید، سپس مخلوط تخم مرغی را روی مواد بریزید. دمای فر را روی 190 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت یا شماره 5 تنظیم کنید
    6. سپس ظرف را داخل فر قرار دهید و 10 دقیقه صبر کنید. پس از این مدت، ظرف را بیرون بیاورید و با یک قاشق بزرگ روی غذا را فشار دهید.
    7. مجددا ظرف را داخل فر برگردانید و 15 دقیقه دیگر حرارت دهید. در پایان، سطح املت را با برگ های ترخون تازه تازه تزیین کرده و نوش جان کنید.
     

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    سالاد فوری سیب زمینی و پیازچه

    مواد لازم برای این سالاد عبارتند از:

    • سیب زمینی: دو عدد
    • ذرت شیرین: 1 لیوان
    • پیازچه : 2 الی 3 عدد
    • شوید تازه: سه قاشق غذاخوری
    • سس: مخلوط ماست و مایونز
    • نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم


    سالاد سیب زمینی و پیازچه



    طرز تهیه سالاد سیب زمینی و پیازچه:

    ابتدا سیب زمینی را اب پز کنید و بعد از پخته شدن پوست آن را بگیرید و بصورت نگینی خورد کنید. پیازچه تمیز شده و شسته شده را خورد کنید . بعد شوید تازه خورد شده را اضافه کنید. در کنار آن کنسرو ذرت شیرین را بیفزایید. نمک و فلفل و سس ( سه قاشق مایونز و یک قاشق ماست را مخلوط) و به مواد اضافه کنید.

    این سالاد یک نوع غذای کامل محسوب شده و ارزش غذایی بالایی را دارا است. مدت آماده شدن آن نیم ساعت است.
     

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    استریپس سیب زمینی

    مواد مورد نیاز استریپس سیب زمینی عبارتند از:

    • سیب زمینی پخته شده: 4 عدد
    • پیاز نگینی شده و سرخ شده: 3 قاشق غذایی
    • جعفری خرد شده: 2 قاشق غذا خوری
    • قارچ ورقه شده: 150 گرم
    • آرد: 3 قاشق غذاخوری
    • تخم مرغ: 2 عدد
    • مغز نان باگت: به اندازه لازم
    • نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
    • روغن سرخ کردنی: به اندازه مورد نیاز


    استریپس



    طرز تهیه استریپس سیب زمینی:

    سیب زمینی پخته شده را میکس کنید تا کاملا له شوند. سپس پیاز و جعفری خرد شده را اضافه کنید. قارچ را کمی تفت دهید بطوریکه آب نیاندازد. بعد از کمی تفت به مواد اضافه کنید.

    نمک و فلفل سیاه را بیافزایید و خوب ورز دهید. از مواد آماده شده به اندازه یک گلوله بردارید و بصورت مستطیل مانند شکل دهید. ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ و در آخر در مغز نان باگت ریز و خرد شده بغلطانید.

    در آخر در روغن سرخ کنید . برای اینکه خوش طعم تر شود به تخم مرغ‌تان نمک و فلفل سیاه بیافزایید.
     

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    گراتن مرغ و سیب زمینی

    گراتن مرغ و سیب زمینی یک غذای بسیار خوشمزه و سریع است که به راحتی می‌توانید آن را درست کنید.



    گراتن با مرغ و سیب زمینی



    مواد لازم برای تهیه گراتن
    سـ*ـینه مرغنصف یک عدد (بزرگ)
    قارچ۲۰۰ گرم
    ذرت کنسروی۳ قاشق غذاخوری
    پیاز نگینی خرد شده۱ عدد
    فلفل دلمه ای خرد شده۳ قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزابه مقدار لازم
    سیب زمینی۴-۳ عدد متوسط
    نمک و فلفل سیاه و آویشنبه مقدار لازم
    مواد لازم برای تهیه سس بشامل مخصوص
    آرد سفید۲۰ گرم
    کره۲۰ گرم
    شیر۳/۴ پیمانه
    برگ بو۲ عدد
    میخک۲ عدد
    پیازنصف یک عدد
    نمک و فلفل سفید و فلفل قرمزبه مقدار لازم
    برای درست کردن این غذا، سـ*ـینه مرغ رو به همراه یک پیاز خرد شده و نمک و ادویه های دلخواه تفت بدین تا تغییر رنگ بده. بهش آب جوش اضافه کنید و در ظزف رو ببندین و اجازه بدین کاملا بپزه و بعد از پخت و خنک شدن مرغ رو ریش ریش یا تکه تکه کنید. یک عدد پیاز متوسط رو نگینی ریز خرد کنید و با دو قاشق روغن داخل ماهیتابه تفت بدین تا سبک و طلایی بشه. بعد سـ*ـینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدین.
     

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    مواد لازم جهت طبخ تاس کباب


    تاس کباب


    طرز تهیه تاس کباب​

    برای شروع کار ابتدا باید مواد را به تکه های کوچکتر ببرید.مثلا گوشت را به 4 تکه تقسیم کنید و بعد سیب زمینی ، هویج و پیاز را به صورت حلقه ای ببرید. و میوه به را به صورت قاچ هندوانه برش بزنید.

    سپس قابلمه ای مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید .بعد یک ردیف پیاز حلقه ای شده را کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکه های گوشت قرار دهید.بر روی تکه های گوشت کمی فلفل و زردچوبه بپاشید و به همین ترتیب هویج و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینی های حلقه شده را قرار دهید.نصف پیمانه آب را به همراه مقداری نمک و ادویه های دیگر داخل قابلمه میریزم و روی حرارت گاز قرار میدهیم تا بجوش بیاید.

    در قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم غذا به آرامی حدود 3 تا 4 ساعت آب بیندازد و پخته شود.اگر هم آب غذا تمام شد حتما مقداری آب به آن اضافه کنید تا پیاز ها ته نگیرد.

    تاس کباب


    نکاتی برای طبخ بهتر تاس کباب​

    1. هنگام چیدن مواد داخل ظرف بهتر است لا به لای مواد نمک ، فلفل و زردچوبه بپاشید تا طعم آن فوق العاده شود.
    2. سیب زمینی ها را در پایان پخت گوشت به بقیه مواد اضافه کنید تا له نشود.
    3. اگر از طعم شیرین به در تاس کباب خوشتان نمی آید می توانید مقداری آب لیمو یا آب غوره در پایان به غذا اضافه کنید.
    4. پودر سیر و یا سیر له شده طعم بهتری به غذا میدهند.
    5. تاس کباب را در کنار نان و سبزیجات تازه میل کنید.
    6. تاس کباب یک غذای رژیمی و بسیار سالم محسوب می شود. چون روغنی در آن بکار نرفته است.
    7. در یک تاس کباب 8 نفره یک عدد به درشت کافی است.
    8. در تاس کباب بهتر است ابتدا گوشت و پیاز را کف قابلمه بچینید و به مدت یک ساعت و نیم با دو لیوان بپزید. زمانی که گوشت پخت بقیه مواد را روی گوشت بچینید و اگر آب لازم بود مقدار اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز به پخت ادامه بدهید
    9. گوشت فیله گوساله برای درست کردن تاس کباب بهتر است .
    10. برای طبخ تاس کباب میتوانید از انواع گوشت مثل شتر مرغ ،بوقلمون و یا شتر استفاده کنید.

    نکات تکمیلی در مورد تاس کباب​

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    طرز تهیه چلو گوشت خانگی مجلسی:​

    چلو گوشت یکی از خوشمزه ترین غذاهای مجلسی است که در بین ایرانیان بسیار محبوب است و در مراسم های خاص تهیه می شود و برای طرز تهیه چلو گوشت رستورانی همراه باشید.


    مواد لازم چلو گوشت خانگی :​

    مواد لازم ذکر شده برای ان دستور تهیه برای 4 نفر مناسب می باشد و برای تعداد نفرات بیشتر مقدار مواد را ضرب و تقسیم کنید.

    مواد لازممقدار
    گوشت گوسفندی600 گرم
    پیاز3 عدد بزرگ
    فلفل دلمه اینصف فلفل دلمه ای
    فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری
    زعفران دم کرده1 فنجان کوچک
    زرد چوبه1/2 قاشق چایخوری
    نمکبه مقدار لازم
    چوب دارچین3 یا 4 چوب متوسط
    روغنبه مقدار لازم
    نکته:در تهیه چلو گوشت رستورانی از رب گوجه استفاده نمی شود ولی اگر تمایل داشتید می توانید مقداری رب گوجه نیز اضافه کنید.

    دستور پخت چلو گوشت مجلسی:​

    مرحله اول​

    ابتدا پیاز ها را نگینی درشت خرد می کنیم و درون تابه ای مناسب مقداری روغن می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم و سپس پیاز های خرد شده را اضافه میکنیم و تا زمانی که پیاز ها نرم شود تفت می دهیم و نیازی به سرخ شدن پیاز ها نیست.

    چلو گوشت مجلسی


    مرحله دوم​

    سپس گوشت هایی که به اندازه مناسب خرد شده را به پیاز تفت داده شده اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد .

    چلو گوشت


    مرحله سوم​

    سپس در این مرحله نصف فلفل دلمه ای خرد شده و چوب دارچین را اضافه میکنیم و مقداری تفت می دهیم و سپس نوبت اضافه کردن ادویه ها (زردچوبه و فلفل سیاه ) است و بعد از اضافه کردن ادویه ها به مدت چند دقیقه تفت دهید.

    چلو گوشت خانگی


    مرحله چهارم​

    در این مرحله یک ظرف مناسب را انتخاب کنید و مقداری آبجوش اضافه کنید و روی شعله قرار دهید ، توجه داشته باشید که باید مقدار آب به اندازه ای باشد که روی گوشت ها را بپوشاند.سپس زعفران دم کرده را اضافه کنید و بعد از آن گوشت های تفت داده شده در تابه را اضافه کنید و به مدت 45 دقیقه روی شعله قرار دهید تا به خوبی بپزد.

    چلو گوشت


    نکته:ما در این طرز تهیه از ظرف سوفالی استفاده کردیم چون برای غذاهایی که نیاز به جا افتادن دارند بسیار مناسب می باشد.

    مرحله آخر​

    وقتی چلو گوشت آماده شد می توانید آن را با باقالی پلو و یا پلو زعفرانی نوش جان کنید.​

    چلو گوشت رستورانی

    نکات تکمیلی در مورد چلو گوشت​

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    مواد لازم لوبیا پلو

    مواد لازم لوبیاپلو



    با آشپزخانه نمناک همراه باشید تا به سراغ پخت لوبیا پلو خانگی خوشمزه و اصیل برویم ، پس مواد لازم زیرا در ابتدا آماده نمایید :

    مواد لازممقدار لازم
    برنج4 پیمانه
    گوشت ران گوسفندی400 گرم
    پیاز ریز خرده شده1 عدد
    لوبیا سبز خردشده500 گرم
    رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
    زردچوبه1 قاشق مرباخوری
    دارچین1 قاشق مرباخوری
    پودر کاری1 قاشق مرباخوری
    پودر زعفران1 قاشق چایخوری
    فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
    نمکبه مقدار لازم
    روغن یا کره حیوانیبه مقدار لازم
    روغنبه مقدار لازم


    طرز تهیه لوبیا پلو​

    همراه با آشپزخانه نمناک با دستور تهیه لوبیا پلو با گوشت باشید :

    مرحله اول :تفت دادن پیازها​

    ابتدا قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن در آن میریزیم تا داغ شود ، سپس پیاز را داخل آن میریزیم و با کمی نمک تفت میدهیم.

    پیاز سرخ کرده


    مرحله دوم :اضافه کردن تکه های گوشت​

    در پیاز سرخ شده گوشت تکه ای و ریز شده را میریزیم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت عوض شود.

    تفت دادن گوشت


    مرحله سوم :اضافه کردن ادویه ها​

    بعد از اینکه پیاز ها آب انداخت زرد چوبه را داخل آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا پیاز ها سرخ شوند.

    زردچوبه


    مرحله چهارم :افزودن رب گوجه فرنگی

    سپس رب گوجه فرنگی را به همراه پودر کاری و نصف دارچین گفته شده داخل گوشت ها می ریزیم و کاملا هم میزینم.

    رب گوجه فرنگی


    مرحله پنجم :اضافه کردن آب به مواد​

    و کاملا هم می زنیم سپس نیم لیتر آب داخل مواد گوشت و پیاز سرخ شده میریزیم و اجازه میدهیم تا گوشت ها بپزند.

    آب گوشت


    مرحله ششم :تفت دادن لوبیا ها​

    در این فاصله لوبیا ها را در ظرف دیگر و با کمی روغن تفت میدهیم.

    تفت لوبیا ها


    سپس در آب گوشتی که به جوش آمد اضافه میکنیم .حرارت آن را کم میکنیم تا به آرامی مواد کنار هم بپزند و آب آن تبخیر نشود.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537
    مواد لوبیا پلو


    در 10 دقیقه آخر پخت نمک و نصف پودر زعفران را هم داخل مواد لوبیا پلو میریزیم.

    پخت لوبیا پلو


    مرحله هفتم :آماده کردن برنج​

    وقتی گوشت کاملا پخت و آب آن تبخیر شد آن را از روی حرارت بر میداریم تاکمی سرد تر شود.

    در این فاصله برنج از قبل شسته شده و خیس خورده را آبکش میکنیم سعی کنید برنج را زنده تر بردارید تا هنگام اضافه شدن با مواد خمیر نشود.

    ته قابلمه ای که میخواهیم لوبیا پلو را در آن دم کنیم مقداری روغن و زعفران دم کرده میریزیم و با ته دیگ سیب زمینی کف قابلمه را پر میکنیم.

    مرحله هشتم :مخلوط کردن لوبیا و برنج​

    سپس مقداری از برنج را با کف گیر داخل قابلمه میریزیم و بعد یک لایه از مواد لوبیا که هیچ آبی ندارد روی برنج میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم تا برنج سفیدی داخل قابلمه نداشته باشیم و این لایه ها را تا آخر ادامه میدهیم.

    لوبیا پلو


    مرحله نهایی :آماده شدن لوبیا پلو و سرو​

    از باقی مانده دارچین هم میتوانید برای لای برنج ها استفاده کنید.در آخر هم چند سوراخ با ته قاشق داخل برنج ایجاد کنید تا بخار به راحتی به بالای برنج کشیده شود.از دم کنی هم برای در قابلمه استفاده کنید تا برنج بعد از بخار کردن نرم نشود.

    بعد از اینکه برنج پخت میتوانید مقداری کره ذوب شده و یا روغن حیوانی داغ شده روی آن بکشید.

    لوبیا پلو

    نکات تکمیلی پخت لوبیا پلو​

    با نکته هایی که برای شما بیان می کنیم می توانید از طعم بهتر لوبیا پلو لـ*ـذت ببرید :



    اگر دوستدار لوبیا پلو هستید در فصل بهار لوبیا سبزهای جوان را آماده و فریز کنید.

    1. سعی کنید قبل از فریز کردن لوبیاها آن ها را بلانچ کنید.و یا اگراز لوبیا سبز تازه استفاده می کنید در همان لحظه پخت آنها را بلانچ کنید.
    2. به جای پودر دارچین میتوانید از چوب دارچین در پخت گوشت استفاده کنید.
    3. اگر به لوبیا پلو کمی زعفران غلیظ شده اضافه کنید باعث لذیذ تر شدن طعم گوشت آن خواهد شد.
    4. استفاده از زیره در هنگام دم کشیدن لوبیا پلو برای بهتر شدن طعم آن مناسب است.
    5. شما میتوانید مقداری پودر گل سرخ را به همراه ادویه لوبیا پلو در هنگام سرخ کردن گوشت به اضافه می کنید.
    6. اگر بخواهید از سویا و یا گوشت چرخ کرده در پخت لوبیا پلو استفاده کنید باید به همین شکل مایه لوبیا پلو را آماده کنید. فقط قبل از سرخ کردن سویا باید آن را در آب جوش چند دقیقه ای بجوشانید و بعد آن را آبکش کنید تا آب اضافه آن خارج شود.
    7. بجای ته دیگ سیب زمینی یا نان میتوانید کف قابلمه ای که روغن ریخته اید، یک قاشق ماست چکیده و زعفران غلیظ شده بریزید و بعد برنج و مایه گوشت و لوبیا را لایه لایه داخل قابلمه اضافه کنید.
    8. استفاده از گوجه تازه در خوشمزه تر کردن غذا تاثیر بسزایی دارد.
    9. لوبیا پلو با گوشت سـ*ـینه مرغ هم بسیار خوشمزه میشود.
    10. اگر میخواهید لوبیا پلو را برای خودتان با برنج ایرانی استفاده کنید حتما برنج را بصورت کته آماده کنید.
    11. برای اینکه دانه های برنج در لوبیا پلو درشت و تک تک شود. حتما برنج را از قبل با اب ولرم و نمک خیس دهید.
    12. استفاده از پلوپز برای اینکه حرارت یکسانی در کف قابلمه میدهید برای دم کردن لوبیا پلو یا هر پلو دیگری باعث پخت بهتر برنج و ته دیگ میشود.
    13. لوبیا پلو شکلی شبیه استانبولی پلو دارد اما طرز تهیه لوبیا پلو با طرز تهیه استانبولی پلو تفاوت دارد.

    نکات تکمیلی در مورد لوبیا پلو​

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    مواد لازم ترش کباب گیلانی:​


    ترش کباب گیلانی


    طرز تهیه ترش کباب گیلانی:​

    پیاز رنده شده، چوقاق و جعفری را کاملا خرد کنید و با گردوی آسیاب شده و رب انار با هم مخلوط کنیدو تکه های گوشت را به آن اضافه کنید.

    سپس روی ظرف را ببندید و به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید .

    هنگام کباب کردن گوشت ها روی ، آنها نمک بپاشید .

    در آخر گوشت ها را بدون پیاز به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید.

    نکات تکمیلی در مورد ترش کباب​

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    برخی موضوعات مشابه

    بالا