- عضویت
- 2021/01/16
- ارسالی ها
- 1,648
- امتیاز واکنش
- 3,336
- امتیاز
- 537
دمی بلغور
مواد لازم برای این غذا عبارتند از:- برنج خیس کرده: دو پیمانه
- بلغور گندم: یک پیمانه
- پیاز داغ: دو قاشق سوپخوری
- آب، روغن، نمک و زردچوبه: به اندازه لازم
دستور پخت دمی بلغور:
ابتدا در تابه ای مقداری روغن ریخته و بلغور را در آن حرارت دهید تا رنگ آن طلایی شود. بلغور تفت داده شده را کنار می گذاریم. بعد پیاز داغ را آماده کرده، به آن زردچوبه و نمک بزنید و در حدود 4 الی 5 پیمانه آب به آن اضافه میکنیم.زمانی که آب جوش آمد برنج و بلغور را به آن بیفزایید و مانند دمی های معمولی می گذاریم با هم بجوشند تا آب غذا به خورد آن برود. سپس دمی را دم کنید پس از 40 دقیقه غذا حاضر است که با ترشی بسیار خوشمزه و لذیذ است.