غذای کردی

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 166
  • پاسخ ها 11
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
21- غذاهای فراموش شده کردستان
در فرهنگ کردستان غذاهایی وجود دارند که در آشپزخانه های امروزی چندان به چشم نمی خورند و در گذر زمان به فراموشی سپرده شده اند. این غذاها عبارتند از:

* پلو که به صورت کته یا شله‌برنج با گوشت طبخ می گردد.

* ترخینه که شامل برنج یا گندم پخته همراه با ادویه و ترشى می باشد.

* شله گنیم که با استفاده از گندم خرد شده (مره‌که) و گوشت قورمه و کره تهیه می شود.

* هتیمچه که از گوشت گوسفند، حبوبات و سبزى درست مى‌شود.

* شل کینه که ترکیبى از آرد، شیر، تخم‌مرغ و شکر است.

* شوروا غذایى مخصوص تهیدستان و فقرا است و از برنج، ارزن یا عدس آب‌پز تشکیل می شود.

* گرماو که در میان فقرا رواج بیشتری دارد و از بلغور (مره‌که) آب‌پز است.

* رشته‌رون یا رشته روغن که با پختن رشته ی سرخ در دوغ تهیه می شود.

* یک ‌آبه که از برنج و قورمه و پیاز داغ تهیه مى‌شود.

* شلغم ترش یا شلغم باغى که از ترکیب نخود، لوبیا، گردو و برگه زردآلو تهیه می گردد.

کباب قارچ کوهی، کنگر کوهى و کنگر ماست و دلمه کوفته شور (کوفته برنجی) از دیگر غذاهاى قدیمی کردی هستند.

Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    لایک لطفا
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا