طرز تهیه ۵ غذای لذیذ و خوشمزه با مرغ و سیب زمینی

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
۱. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی در فر
مرغی که با سیر طعم‌دار شده باشد و در فر طلایی و‌ ترد شود، یک غذای وسوسه انگیز و خوشمزه است. به طور کلی مراحل آماده‌سازی و پخت این غذا ۵۰ دقیقه طول می‌کشد.
مواد لازم (برای ۶ نفر)
سیب زمینی متوسط و نگینی شده

۴ عدد
سیر خرد شده
۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
۱.۵ قاشق غذاخوری
نمک یک هشتم قاشق چای‌خوری
فلفل یک هشتم قاشق چای‌خوری
مرغ بدون پوست و چربی
۷۰۰ گرم
پنیر موزارلا رنده شده سه چهارم فنجان
جعفری تازه و خرد شده (اختیاری) مقداری

طرز تهیه

  • فر را تا دمای ۲۱۸ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • سیب زمینی‌ها را درون یک کاسه بزرگ بریزید؛ سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا سیب زمینی‌ها به مواد آغشته شوند.
  • ظرف فر را با روغن چرب کنید تا مواد به آن نچسبند.
  • سیب زمینی‌ها را حدود ۱۵ دقیقه درون فر بگذارید و سپس خارج کنید.
  • در این مرحله مرغ‌ها را به مخلوط سیب زمینی و مواد اضافه کنید؛ دوباره همه را با هم به خوبی مخلوط کنید و در فر قرار دهید.
  • در صورت تمایل می‌توانید سطح مرغ‌ها را به کمی روغن زیتون آغشته کنید.
  • حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه صبر کنید تا مرغ پخته و سیب زمینی‌ها قهوه‌ای شوند.
  • حال وقت آن است که پنیر موزارلا را روی مرغ و سیب زمینی بریزید و به داخل فر بازگردانید.
  • بعد از ذوب شدن پنیر، غذای شما آماده است.
  • در آخر، جعفری تازه را روی مرغ و سیب زمینی‌ها بریزید و نوش جان کنید!

260999_168.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242

    ۲. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی با سیر

    مواد لازم (برای ۴ نفر)
    سیب زمینی پوست گرفته شده
    ۹۰۰ گرم
    روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
    دانه زیره (اختیاری) نصف قاشق چای‌خوری
    سیر ریز شده ۴ حبه
    شکر قهوه‌ای ۲ قاشق غذاخوری
    لیمو نصف یک عدد
    فلفل قرمز به میزان لازم
    سـ*ـینه مرغ بدون پوست ۴ عدد
    گشنیز یا جعفری خرد شده و تازه ۲ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به میزان لازم

    مراحل تهیه

    • فر را تا دمای ۲۱۸ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
    • درون یک ظرف سیب زمینی‌ها ، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، زیره و سه چهارم قاشق چای‌خوری نمک و فلفل ترکیب کنید.
    • مواد را بر روی سینی فر پخش کنید.
    • حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه سینی را درون فر بگذارید تا سیب زمینی‌ها قهوه‌ای شوند.
    • در همین حین، دو قاشق روغن زیتون باقی‌مانده را، درون یک تابه کوچک، روی حرارت متوسط گرم کنید.
    • سیر را در روغن تفت دهید (حدود دو دقیقه).
    • روغن را از روی اجاق بردارید؛ شکر قهوه ای، آبلیمو و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
    • زمانی که سیب زمینی‌ها آماده شدند، سینی را از فر خارج کنید. آن‌ها را به کناره‌های سینی هدایت کنید و در مرکزسینی، سـ*ـینه‌های مرغ را قرار دهید.
    • روغن طعم‌داری که تهیه کردید را روی مرغ‌ها بریزید؛ به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا پخته شود.
    • غذای خود را با دورچین لیمو و سیب زمینی تزئین کنید.


    261000_436.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242

    ۳. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی با سرکه بالزامیک


    آماده‌سازی این غذا با مرغ و سیب زمینی، مانند موارد قبلی، بسیار ساده است.

    261001_655.jpg

    مواد لازم (برای ۴ نفر)
    سـ*ـینه مرغ بدون پوست و چربی
    ۴ عدد
    هویج خرد شده۴۵۰ گرم
    سیب زمینی (به قطعات ۲ یا ۳ سانتی‌متری خرد شده)۹۰۰ گرم
    روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
    عسلیک سوم فنجان
    سرکه بالزامیک۱ فنجان
    آویشن خشکنصف قاشق غذاخوری
    ریحان خشکنصف قاشق چای‌خوری
    پودر سیر۱ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    پنیر پارمزان۲ قاشق غذاخوری​

    روش تهیه


    • فر را تا دمای ۲۱۸ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
    • سینی فر را چرب کنید تا مواد به آن نچسبند.
    • سیب زمینی‌ها را روی یک سوم سینی فر، پخش کنید؛ مرغ و هویج را در دو سوم باقی‌مانده سینی بگذارید.
    • در یک تابه متوسط، سرکه بالزامیک و عسل را به جوش آورید؛ اجازه دهید ۵ دقیقه قل بخورد تا تقریبا به نصف کاهش یابد. (سپس آن را از روی اجاق بردارید و در کناری بگذارید.)
    • روغن زیتون را با استفاده از دست یا قلم مو، روی سیب زمینی‌ها، مرغ و هویج بمالید.
    • نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن را روی مواد بپاشید.
    • نصف قاشق غذاخوری از ترکیب سرکه و عسل را روی مرغ بریزید.
    • پنیر پارمزان را روی سیب زمینی پخش کنید.
    • سینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ کاملا مغزپخت و سیب زمینی و هویج کمی قهوه‌ای رنگ شوند.
    • در آخر، سینی را از فر خارج کنید، باقی مانده‌ سس بالزامیک را روی غذا بریزید و سرو کنید.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۴. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی با نارگیل
    مواد لازم (برای ۲ نفر)
    نارگیل له شده

    ۲ قاشق غذاخوری
    سیر له شده
    ۱ قاشق چای‌خوری
    مرغ بدون استخوان ۲۵۰ گرم
    سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
    آب نارگیل ۴۰۰ میلی لیتر
    لوبیا سبز ۱۰۰ گرم
    نودل
    ۱ بسته
    روغن زیتون و برش‌های لیمو به مقدار کافی

    طرز تهیه

    • گوشت مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
    • سیب زمینی‌ها را نگینی خرد کنید و سپس آن‌ها را به مدت ۵ دقیقه آبپز کنید.
    • مرغ‌ها را به مدت دو دقیقه در روغن سرخ کنید.
    • نارگیل و سیر له شده را به مواد اضافه کنید و با هم تفت دهید.
    • بعد از دو دقیقه، سیب زمینی‌های آب‌پز شده و آب نارگیل را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه هم بزنید.
    • در آخر، نودل و لوبیا‌ها را اضافه کنید؛ مواد درون تابه را به مدت چهار دقیقهبه خوبی تفت دهید.
    • خوراک شما آماده است؛ می‌توانید غذا را درون ظرف گود بریزید و سرو کنید.


    261002_679.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۵. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی کباب شده با رزماری
    مواد لازم (برای ۴ نفر)
    گوشت مرغ با استخوان
    ۲۳۰ گرم
    سیب زمینی خرد شده به قطعات کوچک ۸۰۰ گرم
    رزماری نصف قاشق چای‌خوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    • فر را تا دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
    • سینی را به روغن آغشته کنید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
    • در یک ظرف سیب زمینی‌ها را با روغن زیتون، پودر رزماری و نمک به خوبی ترکیب کنید.
    • سپس مواد را درون ماهیتابه بریزید تا روی حرارت کم، به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.
    • در ظرفی دیگر مرغ را با کمی روغن، نمک و فلفل به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
    • در نهایت، مرغ‌ها و سیب زمینی‌ها را روی سینی فر بچینید؛ به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا مواد کاملا مغز پخت شوند.
    نوش جان!


    261003_330.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا