طرز تهیه دلمه کلم اناری غذای شب یلدا

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه دلمه کلم اناری غذای شب یلدا
برای شب یلدا دلمه کلم اناری که غذایی شیک و خوشمزه است را تهیه کنید و در کنار عزیزانتون از خوردنش لـ*ـذت ببرید. این غذا هم مثل بقیهدلمه ها عطر و طعم خوبی داره. حتما امتحانش کنید.

Cabbage-Pomegranate.jpg

دستور پخت دلمه کلم اناری

این غذا یکی از انواع دلمه لذیذ و خوشمزس که با ظاهر زیباش همه را به اشتها میاره.



مواد لازم برای تهیه دلمه کلم اناری
برگ کلم به مقدار لازم

گوشت چرخ شده 250 گرم

برنج خیس شده 1 پیمانه سرخالی

پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری

گوچه نگینی 2 عدد متوسط

دونه ی انار 1/2 پیمانه

گشنیز خورد شده 1/4 پیمانه

نمک . فلفل . زردچوبه . دارچین . زنجبیل . پودر تخم گشنیز به مقدار دلخواه

سس دلمه

رب انار ملس 1 قاشق غذاخوری

گوجه رنده شده 2 عدد

پیاز داغ 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و ادویه های موجود در مایه گوشتی به مقدار لازم

زعفران به دلخواه



روش تهیه دلمه کلم اناری
همه ی مواد را مخلوط کردم به این صورت که با همون مقدار کم روغن پیاز داغ تفت دادم. نصف لیوان آب اضافه کردم وقتی جوشید روی دلمه ها ریختم.

پیاز داغ و گوشت چرخ شده را تفت دادم برنج را اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه شد. کمی که تفت خورد گوجه و گشنیز را اضافه کردم.

اجازه دادم مواد با آبی که از گوجه انداخت کمی نیم پز شد.

بعد از جمع شدن کامل آب مواد گوشتی، دونه ی انار و بقیه ادویه ها را اضافه کرده و بلافاصله شعله رو خاموش کردم.

گلبرگهای کلم رو مدت خیلی کوتاه داخل آب جوش گذاشتم. در حدی که کمی نرم شد.

از مایه گوشتی آماده داخلشو پر کردم و پیچیدم و کف ظرف مورد نظرم چیدم. سس را روی دلمه ها ریختم و با شعله کم گذاشتم تا پخت و سس غلیظ شد.

نکته : ادویه ها را حذف نکنید چون باعث خوش طعم شدن و متفاوت شدن دلمه میشه.

حتما از رب انار ملس استفاده کنید رب انار ترش مزه و طعم دلمه رو تغییر میده .



منبع:پیج فاطمه صادق پور

مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا