- عضویت
- 2016/01/09
- ارسالی ها
- 30,107
- امتیاز واکنش
- 64,738
- امتیاز
- 1,304
دلمه گياهي كاملا متفاوت. اگر طرفدار غذاهاي گياهي هستيد با نخود، كرفس و گشنيز يك دلمه شيك و خوشمزه درست كنيد.
مواد لازم
مواد لازم براي سس
طرز تهیه:
1. پياز را پوست كنده، بشوييد و نگيني خرد كنيد. فلفل دلمهاي و كرفس را هم نگيني خرد كنيد و كناربگذاريد.
2. نخود را آبپز كرده و بعد آبكش كنيد. حالا همه مواد را در كاسهاي ريخته، جعفري و گشنيز خردشده را هم اضافه كنيد.
3. براي مزهدار كردن دلمه مقداري سركه، روغن زيتون و نمك و فلفل را به دلخواه افزوده، خوب مخلوط كنيد. بهتر است با یک قاشق چایخوری شکر تیزی سرکه گرفتهشود.
یهجور دیگه:
ترکیب سرکه سیب و فلفل سیاه و کمی روغن سبوس برنج طعم متفاوتی به این دلمه گیاهیمیدهد.
مواد لازم
- 2/1 پيمانه نخود آشي
- 1 عدد پياز متوسط
- 1 قس جعفري خردشده
- 1 قس گشنيز خردشده
- 3 ساقه كرفس
- 1 عدد فلفل دلمهاي كوچك
مواد لازم براي سس
- 4 قس سركه
- 2 قس روغن زيتون
- به مقدار لازم نمك و فلفل
طرز تهیه:
1. پياز را پوست كنده، بشوييد و نگيني خرد كنيد. فلفل دلمهاي و كرفس را هم نگيني خرد كنيد و كناربگذاريد.
2. نخود را آبپز كرده و بعد آبكش كنيد. حالا همه مواد را در كاسهاي ريخته، جعفري و گشنيز خردشده را هم اضافه كنيد.
3. براي مزهدار كردن دلمه مقداري سركه، روغن زيتون و نمك و فلفل را به دلخواه افزوده، خوب مخلوط كنيد. بهتر است با یک قاشق چایخوری شکر تیزی سرکه گرفتهشود.
یهجور دیگه:
ترکیب سرکه سیب و فلفل سیاه و کمی روغن سبوس برنج طعم متفاوتی به این دلمه گیاهیمیدهد.