- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]برای 4 نفر
پنیر موزارلا (یا چدار رنده شده ) 1 فنجان |
پنیر پارمزان (رنده شده برای روی فریتاتا(یا پنیر پیتزا)) 1/4 فنجان |
پاستا (فتوچینی یا پاستا آشیانه ای (پخته و آبکش شده)) 1 فنجان |
ریحان خشک 1/2 ق چ |
نمک و فلفل مقداری |
تخم مرغ
6عدد |
شیر
1/4 فنجان |
پنیر پارمزان (رنده شده برای داخل فریتاتا (یا پنیر پیتزا)) 1/3 فنجان |
روغن زیتون ۲ ق غ |
کره ۱ ق غ |
فلفل دلمه ای (خورد شده ( یا کلم بروکلی یا پیاز)) ۱/۲ فنجان |
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
71
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
روغن و کره رو در تابه داغ می کنیم و فلفل دلمه ای خورد شده رو کمی در اون تفت می دیم.
تخم مرغها رو در یک کاسه شکسته و 1/4 فنجان شیر و1/3 فنجان پنیر پارمزان رنده شده و1/2 ق چ ریحان خشک رو باکمی نمک و فلفل اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
پاستا رو که قبلا" خوب در آبجوش پختیم و آبکش کردیم و کمی خنک شده به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.
خوب مخلوط می کنیم و به فلفل دلمه ای های داخل تابه اضافه می کنیم:
خوب مخلوط می کنیم و به فلفل دلمه ای های داخل تابه اضافه می کنیم:
حرارت رو ملایم می کنیم و با یک کفگیر تخم مرغ رو از اطراف به داخل جمع می کنیم تا نسوزه:
وقتی قسمت زیر تخم مرغ ها سفت شد وهنوز روی خوراک نرم است مابقی پنیرها رو اضافه می کنیم .
در این زمان هم می تونیم در روی غذا بگذاریم تا کاملا" پخته و پنیر آب بشه یا داخل فر بگذاریم تا بپزه:
در این زمان هم می تونیم در روی غذا بگذاریم تا کاملا" پخته و پنیر آب بشه یا داخل فر بگذاریم تا بپزه:
در هر حالت بهتره آخر پخت کمی از بالا حرارت ببینه تا روی پنیرها برشته بشه: