طرز تهیه فریتاتای پنیر و فلفل دلمه ای

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 158
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]
برای 4 نفر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
پنیر موزارلا (یا چدار رنده شده )
1 فنجان
پنیر پارمزان (رنده شده برای روی فریتاتا(یا پنیر پیتزا))
1/4 فنجان
پاستا (فتوچینی یا پاستا آشیانه ای (پخته و آبکش شده))
1 فنجان
ریحان خشک
1/2 ق چ
نمک و فلفل
مقداری
تخم مرغ
2.png
6عدد
شیر
115.png
1/4 فنجان
پنیر پارمزان (رنده شده برای داخل فریتاتا (یا پنیر پیتزا))
1/3 فنجان
روغن زیتون
۲ ق غ
کره
۱ ق غ
فلفل دلمه ای (خورد شده ( یا کلم بروکلی یا پیاز))
۱/۲ فنجان
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
71
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
32946

روغن و کره رو در تابه داغ می کنیم و فلفل دلمه ای خورد شده رو کمی در اون تفت می دیم.
32957

تخم مرغها رو در یک کاسه شکسته و 1/4 فنجان شیر و1/3 فنجان پنیر پارمزان رنده شده و1/2 ق چ ریحان خشک رو باکمی نمک و فلفل اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
32948

پاستا رو که قبلا" خوب در آبجوش پختیم و آبکش کردیم و کمی خنک شده به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.
خوب مخلوط می کنیم و به فلفل دلمه ای های داخل تابه اضافه می کنیم:
32947

حرارت رو ملایم می کنیم و با یک کفگیر تخم مرغ رو از اطراف به داخل جمع می کنیم تا نسوزه:
32959

وقتی قسمت زیر تخم مرغ ها سفت شد وهنوز روی خوراک نرم است مابقی پنیرها رو اضافه می کنیم .
در این زمان هم می تونیم در روی غذا بگذاریم تا کاملا" پخته و پنیر آب بشه یا داخل فر بگذاریم تا بپزه:
32949

در هر حالت بهتره آخر پخت کمی از بالا حرارت ببینه تا روی پنیرها برشته بشه:
32945
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
146
بالا