- عضویت
- 2019/07/24
- ارسالی ها
- 1,915
- امتیاز واکنش
- 9,789
- امتیاز
- 709
آموزش کامل پودر کردن پیاز و روش نگهداری آن
پودر پیاز یکی از بهترین چاشنی ها برای خوش طعم و عطر کردن غذاهاست. این ادویه بدون اینکه ظاهر غذا را تغییر دهد، عطر و طعم خاص و فوق العاده ای به غذا می دهد و می توان از آن برای در طبخ انواع غذاها، سس ها، انواع سوپ و پلوهای مخلوط و... استفاده نمود. در این بخش طرز تهیه پودر پیاز را ارائه می کنیم تا بتوانید خودتان در خانه پودر پیاز را با بهترین طعم و کیفیت درست کنید و پودر پیازهای آماده و بدون عطر و طعم را نخرید .طرز تهیه پودر پیاز
بهترین پیاز برای خشک کردن و تهیه پودر پیاز از آن، پیاز سفید و یا زرد است. پیاز قرمز برای تهیه پودر پیاز مناسب نیست.خشک کردن سریع پیاز
برای تهیه پودر پیاز، ابتدا باید پیاز را خشک کنید اما باید بدانید خشک کردن آهسته پیاز سبب می شود پیاز آلودگی های محیط را جذب خود کند پس بهتر است با استفاده از روش های زیر پیاز را خشک کنید.خشک کردن پیاز داخل فر :
1. پیازها را پوست بگیرید.2. سپس آنها را بشویید و به صورت حلقه های نازک برش بزنید اما دقت کنید نباید حلقه ها بیش از حد نازک بوده که به سینی فر بچسبند.
3. حلقه های برش زده پیاز را داخل دستمالی بریزید و اجازه بدهید آب پیازها از بین بروند.
4. پیازها را داخل سینی فر بریزید و سینی فر را داخل فر بگذارید.
5. درجه حرارت فر باید روی کمترین دما قرار بگیرد.
6. پیازها را هر نیم ساعت زیر و رو کنید تا به یک صورت یکنواخت خشک شوند.
7. بعد از خشک شدن کامل پیازها، سینی فر را بیرون بیاورید و اجازه بدهید تا پیازها خنک شوند.
آخرین ویرایش توسط مدیر: