- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,551
- امتیاز
- 898
- سن
- 26
طرز تهیه کیک بیسکویتی تمشک
طرز تهیه کیک بیسکویتی تمشک
کیک بیسکویتی تمشک یک کیک خوشمزه و جذاب برای عصر های بهاری که قدرت دو چندان کردن این زیبایی را دارد.
زمان آماده سازی این کیک ۱۵ دقیقه و زمان پخت این کیک ۱۵ دقیقه می باشد.
زمان آماده سازی این کیک ۱۵ دقیقه و زمان پخت این کیک ۱۵ دقیقه می باشد.
مواد لازم و ترکیبات:
مواد لازم و ترکیبات:
- کره: ۱۰۰ گرم کره، به مکعب های کوچک خرد شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
- آرد بکینگ پودر: ۱۷۵ گرم
- شکر دانه ریز: ۱۷۵ گرم
- تخم مرغ: یک عدد زرده تخم مرغ
- گلاب: یک قاشق غذاخوری
- خامه پرچرب: ۶۰۰ میلی لیتر/ یک پیمانه خامه پر چرب، کمی زده شده
- تمشک: ۲۲۵ گرم تمشک، بعلاوه کمی بیشتر برای تزیین روی کیک
- مواد لازم برای تزیین: پودر قند
طرز تهیه کیک بیسکویتی تمشک
طرز تهیه کیک بیسکویتی تمشک
۱- کف ۲ سینی فر را با کمی کره چرب کنید.
۲- برای تهیه کیک بیسکویتی، آرد را الک کرده و داخل کاسه ای بریزید. کره و آرد را با نوک انگشت ورز دهید تا شبیه خرده نان شود.
۳- شکر، زرده تخم مرغ و گلاب را به مخلوط اضافه کرده و با انگشت ورز دهید تا به شکل خمیر نرمی دربیاید. خمیر را به دو نسبت مساوی تقسیم کنید.
۴- بر روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده، هر قطعه را به اندازه یک دایره با قطر ۲۰ سانتیمتر باز کنید. با دقت هر قطعه را برداشته و در یکی از سینی های فر بگذارید و لبه های خمیر را با دست به شکل کنگره ای حالت دهید.
۵- کیک ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا روی آنها کمی طلایی رنگ شود. کیک ها را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید وبگذارید خنک شوند.
۶- خامه زده شده را با تمشک ها مخلوط کرده و مخلوط را با قاشق روی یکی از کیک ها بریزید. آن را به طور یکسان پخش کنید. کیک دیگر را بر روی کیک قبلی گذاشته و کمی پودر قند روی آن بپاشید و با مقداری دیگر تمشک تزیین کنید.
منبع:سایت ورکاده
۲- برای تهیه کیک بیسکویتی، آرد را الک کرده و داخل کاسه ای بریزید. کره و آرد را با نوک انگشت ورز دهید تا شبیه خرده نان شود.
۳- شکر، زرده تخم مرغ و گلاب را به مخلوط اضافه کرده و با انگشت ورز دهید تا به شکل خمیر نرمی دربیاید. خمیر را به دو نسبت مساوی تقسیم کنید.
۴- بر روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده، هر قطعه را به اندازه یک دایره با قطر ۲۰ سانتیمتر باز کنید. با دقت هر قطعه را برداشته و در یکی از سینی های فر بگذارید و لبه های خمیر را با دست به شکل کنگره ای حالت دهید.
۵- کیک ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا روی آنها کمی طلایی رنگ شود. کیک ها را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید وبگذارید خنک شوند.
۶- خامه زده شده را با تمشک ها مخلوط کرده و مخلوط را با قاشق روی یکی از کیک ها بریزید. آن را به طور یکسان پخش کنید. کیک دیگر را بر روی کیک قبلی گذاشته و کمی پودر قند روی آن بپاشید و با مقداری دیگر تمشک تزیین کنید.
منبع:سایت ورکاده