کیک و شیرینی طرز تهیه کیک بیسکویتی تمشک

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,551
امتیاز
898
سن
26



طرز تهیه کیک بیسکویتی تمشک​

کیک بیسکویتی تمشک یک کیک خوشمزه و جذاب برای عصر های بهاری که قدرت دو چندان کردن این زیبایی را دارد.

مجله کیک پزی ، کیک میوه ای ، کیک یخچالی ، مجله کیک پزی ، مجله شیرینی پزی ، ورکاده ، سرویس قابلمه ، سرویس پذیرایی کیک قهوه






زمان آماده سازی این کیک ۱۵ دقیقه و زمان پخت این کیک ۱۵ دقیقه می باشد.


مواد لازم و ترکیبات:​

  • کره: ۱۰۰ گرم کره، به مکعب های کوچک خرد شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب​
  • آرد بکینگ پودر: ۱۷۵ گرم​
  • شکر دانه ریز: ۱۷۵ گرم​
  • تخم مرغ: یک عدد زرده تخم مرغ​
  • گلاب: یک قاشق غذاخوری​
  • خامه پرچرب: ۶۰۰ میلی لیتر/ یک پیمانه خامه پر چرب، کمی زده شده​
  • تمشک: ۲۲۵ گرم تمشک، بعلاوه کمی بیشتر برای تزیین روی کیک​
  • مواد لازم برای تزیین: پودر قند​


طرز تهیه کیک بیسکویتی تمشک​

۱- کف ۲ سینی فر را با کمی کره چرب کنید.


۲- برای تهیه کیک بیسکویتی، آرد را الک کرده و داخل کاسه ای بریزید. کره و آرد را با نوک انگشت ورز دهید تا شبیه خرده نان شود.


۳- شکر، زرده تخم مرغ و گلاب را به مخلوط اضافه کرده و با انگشت ورز دهید تا به شکل خمیر نرمی دربیاید. خمیر را به دو نسبت مساوی تقسیم کنید.


۴- بر روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده، هر قطعه را به اندازه یک دایره با قطر ۲۰ سانتیمتر باز کنید. با دقت هر قطعه را برداشته و در یکی از سینی های فر بگذارید و لبه های خمیر را با دست به شکل کنگره ای حالت دهید.


۵- کیک ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا روی آنها کمی طلایی رنگ شود. کیک ها را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید وبگذارید خنک شوند.


۶- خامه زده شده را با تمشک ها مخلوط کرده و مخلوط را با قاشق روی یکی از کیک ها بریزید. آن را به طور یکسان پخش کنید. کیک دیگر را بر روی کیک قبلی گذاشته و کمی پودر قند روی آن بپاشید و با مقداری دیگر تمشک تزیین کنید.

منبع:سایت ورکاده​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا