- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
۱. کیک آلبالویی ساده
دستور تهیه
- هنگام خارج کردن کیک نیمپز از فر، باید کیک کاملا پف کرده و حالت مایع نداشته باشد. اگر کیک، حالت مایع داشته باشد، پف آن میخوابد و آلبالوها در کیک فرو میروند.
- پس از خارج کردن کیک نیم پز از فر، فورا آلبالوها را روی آن بچینید و تا قبل از اینکه پف آن بخوابد، دوباره در فر قرار دهید.
- در کیک آلبالویی به جای شیر میتوانید از شربت آلبالوی رقیق شده با آب استفاده کنید.
مواد لازم
آرد2.5 پیمانه
شکر1.5 پیمانه
روغن مایع1 پیمانه
تخم مرغ4 عدد
شیر1/2 پیمانه
آلبالوی بدون هسته1 پیمانه
وانیل1/2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
آرد2.5 پیمانه
شکر1.5 پیمانه
روغن مایع1 پیمانه
تخم مرغ4 عدد
شیر1/2 پیمانه
آلبالوی بدون هسته1 پیمانه
وانیل1/2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
دستور تهیه
- فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- تخم مرغها را در ظرفی بشکنید؛ وانیل، شکر و روغن را به آن اضافه کرده و مواد را با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید.
- آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و چند بار الک کنید؛ سپس به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و چند ثانیه دیگر به هم زدن مواد ادامه دهید.
- حال شیر را اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
- نیمی از آلبالوی هسته گرفته را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
- کف قالب مورد نظر را با کره چرب کرده و کمی آرد بپاشید، سپس مایه کیک را درقالب بریزید.
- قالب را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فری که قبلا گرم کردهاید، قرار دهید.
- پس از گذشت این زمان، کیک به حالت نیمپز درآمده است؛ در این هنگام قالب را از فر خارج کنید.
- بقیه آلبالوهای هسته گرفته را با مقداری شکر مخلوط کنید و روی سطح کیک بچینید.
- قالب را دوباره در فر قرار دهید و صبر کنید تا کیک کاملا بپزد.
- هنگام خارج کردن کیک نیمپز از فر، باید کیک کاملا پف کرده و حالت مایع نداشته باشد. اگر کیک، حالت مایع داشته باشد، پف آن میخوابد و آلبالوها در کیک فرو میروند.
- پس از خارج کردن کیک نیم پز از فر، فورا آلبالوها را روی آن بچینید و تا قبل از اینکه پف آن بخوابد، دوباره در فر قرار دهید.
- در کیک آلبالویی به جای شیر میتوانید از شربت آلبالوی رقیق شده با آب استفاده کنید.