- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
طرز تهیه کمپوت ریواس
دقت داشته باشید که برای تهیه این کمپوت بهتر است از ریواسهای با ساقه ترد استفاده شود، تا کمپوت عطر قویتری بگیرد.
مراحل تهیه
نکات مهم
۱. دقت داشته باشید که در طول زمان پخت، احتیاجی به هم زدن مکرر نیست، زیرا ریواس زود پخته و له میشود.
۲. در صورت تمایل، میتوانید مقداری وانیل یا گلاب برای خوشطعمتر شدن، به کمپوت خود اضافه کنید.
۳. شیرینی کمپوت ریواس نسبت به سایر کمپوتها کمتر است، ولی میتوانید بر حسب ذائقه خود، مقدار شکر را زیادتر کنید.
۴. بهتر است بعد از تهیه این کمپوت، آن را در یخچال نگهداری کرده و زودتر مصرف کنید.
۵. تقریبا زمان پخت و آماده سازی این کمپوت حدود 30 دقیقه است.
دقت داشته باشید که برای تهیه این کمپوت بهتر است از ریواسهای با ساقه ترد استفاده شود، تا کمپوت عطر قویتری بگیرد.
موادلازم
ریواس 3 کیلوگرم
شکر 750 گرم
آب 4 یا 5 پیمانه
ریواس 3 کیلوگرم
شکر 750 گرم
آب 4 یا 5 پیمانه
مراحل تهیه
- ساقههای ریواس را از برگهای آن جدا کنید، سپس ریواس را تکه تکه کرده و به خوبی بشویید. (بهتر است اندازه هر تکه ریواس به اندازه 2 بند انگشت باشد.)
- در یک ظرف، آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی قوام بگیرد.
- سپس ریواسهای خرد شده را به شهد آب و شکر اضافه کنید و اجازه دهید 5 تا 10 دقیقه دیگر بجوشد.
- در نهایت، ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید کمپوت شما خنک شود.
نکات مهم
۱. دقت داشته باشید که در طول زمان پخت، احتیاجی به هم زدن مکرر نیست، زیرا ریواس زود پخته و له میشود.
۲. در صورت تمایل، میتوانید مقداری وانیل یا گلاب برای خوشطعمتر شدن، به کمپوت خود اضافه کنید.
۳. شیرینی کمپوت ریواس نسبت به سایر کمپوتها کمتر است، ولی میتوانید بر حسب ذائقه خود، مقدار شکر را زیادتر کنید.
۴. بهتر است بعد از تهیه این کمپوت، آن را در یخچال نگهداری کرده و زودتر مصرف کنید.
۵. تقریبا زمان پخت و آماده سازی این کمپوت حدود 30 دقیقه است.