طرز تهیه کمپوت ریواس؛ یک کمپوت خاص و متفاوت

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
طرز تهیه کمپوت ریواس

دقت داشته باشید که برای تهیه این کمپوت بهتر است از ریواس‌های با ساقه ترد استفاده شود، تا کمپوت عطر قوی‌تری بگیرد.
موادلازم
ریواس 3 کیلوگرم
شکر 750 گرم
آب 4 یا 5 پیمانه​


مراحل تهیه

  1. ساقه‌های ریواس را از برگ‌های آن جدا کنید، سپس ریواس را تکه تکه کرده و به خوبی بشویید. (بهتر است اندازه هر تکه ریواس به اندازه 2 بند انگشت باشد.)
  2. در یک ظرف، آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی قوام بگیرد.
  3. سپس ریواس‌های خرد شده را به شهد آب و شکر اضافه کنید و اجازه دهید 5 تا 10 دقیقه دیگر بجوشد.
  4. در نهایت، ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید کمپوت شما خنک شود.
نوش جان ...

282185_979.jpg



نکات مهم

۱. دقت داشته باشید که در طول زمان پخت، احتیاجی به هم زدن مکرر نیست، زیرا ریواس زود پخته و له می‌شود.
۲. در صورت تمایل، می‌توانید مقداری وانیل یا گلاب برای خوش‌طعم‌تر شدن، به کمپوت خود اضافه کنید.
۳. شیرینی کمپوت ریواس نسبت به سایر کمپوت‌ها کمتر است، ولی می‌توانید بر حسب ذائقه خود، مقدار شکر را زیادتر کنید.
۴. بهتر است بعد از تهیه این کمپوت، آن را در یخچال نگهداری کرده و زودتر مصرف کنید.
۵. تقریبا زمان پخت و آماده سازی این کمپوت حدود 30 دقیقه است.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا