طرز تهیه کمپوت آلو سیاه به ۲ روش ساده و عالی

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
کمپوت آلو سیاه؛ روش اول

مواد لازم (برای ۵ نفر)
آلو سیاه
۱ کیلوگرم
شکر ۵ قاشق غذاخوری
وانیل۱/۲ قاشق چای‌خوری​
زمان لازم برای آماده شدن کمپوت: ۳۰ دقیقه

دستور تهیه

  1. ابتدا آلو‌ها را خوب بشویید و آن‌ها را داخل یک قابلمه (ترجیحا لعابی) بریزید.
  2. شکر‌ها را روی آلو‌ها بریزید و قابلمه را روی حرارت کم بگذارید.
  3. مدام قابلمه را تکان دهید تا آلو‌ها زیر و رو شوند، ترک بخورند و کمی آب بیاندازند.
  4. وقتی آلو‌ها آب انداختند و کمی نرم شدند، قبل از اینکه له شوند حرارت را خاموش کنید.
  5. وقتی کمپوت سرد شد وانیل را به آن اضافه کنید.
  6. کمپوت‌ها را داخل شیشه‌های کاملا تمیز و خشک بریزید و شیشه‌ها را درون یخچال بگذارید.
نوش جان ...

282984_577.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    کمپوت آلو سیاه؛ روش دوم (روش کنسروی)

    مواد لازم
    آلو سیاه سفت و سالم
    به مقدار لازم
    شکربه مقدار لازم
    قابلمه و آب-
    شیشه‌های در دار محکم-​

    زمان لازم برای آماده شدن کمپوت: ۳۰ دقیقه

    روش تهیه

    1. آلو‌ها را خوب بشویید و اگر درشت هستند می‌توانید آن‌ها را به دو قسمت برش بزنید.
    2. آلو‌ها را درون شیشه‌ها بریزید.
    3. مقداری آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و یک شربت با مقدار شیرینی دلخواه خود تهیه کنید.
    4. سپس شربت را کنار بگذارید تا خنک شود؛ وقتی خنک شد شیشه‌های حاوی آلو سیاه را از شربت پر کنید و در آن‌ها را محکم ببندید.
    5. اکنون یک قابلمه را آب کنید و شیشه‌ها را داخل قابلمه بگذارید. (5 سانتی‌متر از سر شیشه ها از آب بیرون باشد.)
    6. حرارت را روشن کنید تا آ درون قابلمه به جوش آید.
    7. در این مرحله حرارت را کم کنید تا آب به آرامی 5 دقیقه بجوشید.
    8. حال شیشه‌ها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
    9. پس از اینکه خنک شدند آن‌ها آماده سرو هستند.
    نکات: شیشه‌هایی که استفاده می‌کنید باید در آن‌ها کاملا محکم شود که هیچ هوایی داخل آن نرود. همچنین کمپوتی که به این روش تهیه می‌شود را می‌توانید در یک جای خنک برای مدت‌ها با در بسته نگه دارید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا