- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
طرز تهیه کمپوت کیوی
معمولا کمپوت خوشمزه کیوی را به دو روش میتوان تهیه کرد که یکی از روشها ماندگاری کمتری داشته و شما بلافاصله بعد از تهیه این کمپوت باید آن را مصرف کنید. اما اگر میخواهید به مدت چند روز از کمپوت تهیه شده استفاده کنید، سعی کنید روش دوم را برای تهیه این کمپوت لذیذ به کار ببرید.
روش اول
برای تهیه کمپوت کیوی به روش اول، مراحل زیر را دنبال کنید.
معمولا کمپوت خوشمزه کیوی را به دو روش میتوان تهیه کرد که یکی از روشها ماندگاری کمتری داشته و شما بلافاصله بعد از تهیه این کمپوت باید آن را مصرف کنید. اما اگر میخواهید به مدت چند روز از کمپوت تهیه شده استفاده کنید، سعی کنید روش دوم را برای تهیه این کمپوت لذیذ به کار ببرید.
مواد لازم
کیوی یک کیلو
شکرنیم کیلو
آببه میزان لازم
نکته: میزان شکر بسته به سلیقه شما میتواند متغیر باشد.کیوی یک کیلو
شکرنیم کیلو
آببه میزان لازم
روش اول
برای تهیه کمپوت کیوی به روش اول، مراحل زیر را دنبال کنید.
- ابتدا کیویها را به خوبی شسته، پوست آنها را گرفته و به اندازه دلخواه خرد کنید.(حتی میتوانید به شکل حلقهای برش بزنید.)
- سپس در یک قابلمه، مقداری شکر، مقداری آب و کیویهای خرد شده را بریزید و روی شعله گاز قرار دهید.
- پس از غلیظ شدن آب و پخته شدن کیویها، کمپوت شما آماده است.
- زیر حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید کمپوت سرد شود.
- بعد از سرد شدن کمپوت، آن را در یک ظرف شیشهای بریزد و در داخل یخچال نگهداری کنید.