طرز تهیه کمپوت کیوی به ۲ روش ساده و سریع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
طرز تهیه کمپوت کیوی

معمولا کمپوت خوشمزه کیوی را به دو روش می‌توان تهیه کرد که یکی از روش‌ها ماندگاری کمتری داشته و شما بلافاصله بعد از تهیه این کمپوت باید آن را مصرف کنید. اما اگر می‌خواهید به مدت چند روز از کمپوت تهیه شده استفاده کنید، سعی کنید روش دوم را برای تهیه این کمپوت لذیذ به کار ببرید.
مواد لازم
کیوی یک کیلو
شکرنیم کیلو
آببه میزان لازم​
نکته: میزان شکر بسته به سلیقه شما می‌تواند متغیر باشد.


روش اول

برای تهیه کمپوت کیوی به روش اول، مراحل زیر را دنبال کنید.
  • ابتدا کیوی‌ها را به خوبی شسته، پوست آن‌ها را گرفته و به اندازه دلخواه خرد کنید.(حتی می‌توانید به شکل حلقه‌ای برش بزنید.)
  • سپس در یک قابلمه، مقداری شکر، مقداری آب و کیوی‌های خرد شده را بریزید و روی شعله گاز قرار دهید.
  • پس از غلیظ شدن آب و پخته شدن کیوی‌ها، کمپوت شما آماده است.
  • زیر حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید کمپوت سرد شود.
  • بعد از سرد شدن کمپوت، آن را در یک ظرف شیشه‌ای بریزد و در داخل یخچال نگهداری کنید.
نوش جان ...

282320_431.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    روش دوم

    برای تهیه کمپوت خوش‌عطر کیوی به این روش، سعی کنید از کیوی بدون له شدگی و کاملا تازه استفاده کنید.
    • کیوی‌ها را به خوبی بشویید، کاملا خشک کنید و پوست آن‌ها را بگیرید و در نهایت به اندازه دلخواه خرد کنید.
    • کیوی‌های خرد شده را در یک ظرف شیشه‌ای در بسته قرار دهید.
    • حال در یک قابلمه، آب ریخته و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
    • سپس شکر را به قابلمه خود اضافه کرده و بگذارید به خوبی شکر در آب حل شده و قوام بگیرد.
    • در این مرحله زیر حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید محلول آب و شکر شما سرد شود.
    • پس از سرد شدن کامل محلول شکر و آب، آن را داخل ظرف شیشه‌ای حاوی کیوی بریزید، تا کاملا شیشه از این محلول پر شود. سپس درب ظرف شیشه ای را ببندید.
    • ظرف در بسته کمپوت را درون قابلمه بگذارید و مقداری آب سرد درون قابلمه بریزید. (میزان آب چند سانتی‌متر از درب ظرف شیشه‌ای شما پایین‌تر باشد.)
    • قابلمه را روی حرارت گذاشته تا آب به جوش آید.
    • پس از گذشت 10 دقیقه، حرارت را خاموش کرده و ظرف شیشه‌ای خود را از قابلمه خارج کنید و بگذارید کاملا سرد شود.
    • کمپوت شما آماده است و می‌توانید آن را در کابینت و یخچال نگهداری کنید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا