طرز تهیه کمپوت موز با ۳ طعم خوشمزه و متفاوت

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
۱. کمپوت موز ساده

موز :120 گرم

آب :1.5 فنجان

شکر :4-5 قاشق غذاخوری

دستور تهیه
  1. آب و شکر را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید و شکر در آب حل شود.
  2. اجازه دهید شربت به مدت ۵ دقیقه بجوشد.
  3. موز‌ها را پوست گرفته و به صورت حلقه‌ای برش بزنید و سپس به شربت اضافه کنید.
  4. پس از ۳ دقیقه حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود.
  5. کمپوت را در یخچال نگهداری کرده و در اسرع وقت مصرف کنید.
نوش جان ...

نکته:
تهیه کمپوت خاص و خوشمزه موز در قابلمه مسی باعث قرمز شدن رنگ آن خواهد شد.


طرز تهیه کمپوت موز
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۲. کمپوت موز دارچینی

    موز :4 عدد

    شکر قهوه‌ای :250 گرم

    آب :400 میلی لیتر

    موز:4 عدد

    پودر دارچین :1/4 قاشق چایخوری

    لیمو ترش :نصف یک عدد




    دستور تهیه
    1. آب نصف یک عدد لیمو ترش را بگیرید و همراه با آب، پودر دارچین و شکر قهوه‌ای در قابلمه بریزید.
    2. قابلمه را روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید و صبر کنید تا مخلوط به جوش آید و شکر حل شود.
    3. در این فاصله موز‌ها را پوست گرفته و به صورت حلقه‌هایی به ضخامت ۱ سانتی‌متر برش بزنید.
    4. حلقه‌های موز را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید در شربت بجوشند تا به رنگ قهوه‌ای درآیند.
    5. سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید کمپوت کاملا خنک شود
    6. این کمپوت را در ظرف شیشه‌ای دردار در یخچال نگهداری کنید و حداکثر ظرف مدت ۱ هفته مصرف کنید.
    نکته: پیشنهاد می‌کنیم این کمپوت خوش‌عطر را همراه با بستنی، پنکیک و یا وافل میل کنید.



    طرز تهیه کمپوت موز دارچینی
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۳. کمپوت موز با عطر پرتقال
    مواد لازم

    آب پرتقال :1.5 فنجان
    آبلیموی تازه;1/4 فنجان
    شیره انگور:1/4 فنجان
    شکر قهو‌ای:2 قاشق غذاخوری
    موز بزرگ:2 عدد


    دستور تهیه
    1. آب پرتقال و آبلیمو را در قابلمه‌ای که بهتر است از جنس استیل باشد ریخته، روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید مخلوط به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد.
    2. سپس حرارت را متوسط کرده و شیره انگور و شکر قهوه‌ای را به آن اضافه کنید.
    3. مخلوط را هم بزنید تا شکر حل شود، سپس حرارت را خاموش کنید.
    4. موز را پوست گرفته، به صورت حلقه‌ای برش بزنید و تا شربت داغ است به آن اضافه کنید.
    5. کمپوت آماده است؛ پس از سرد شدن می‌توانید آن را در شیشه دردار ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا