- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,551
- امتیاز
- 898
- سن
- 26
طرز تهیه کیک بادام شکلاتی
طرز تهیه کیک بادام شکلاتی
کیک بادام شکلاتی برای سرو در یک روز گرم و آفتابی همراه با خامه غلیظ و مجموعه ای از توت های تابستانی، کامل و بی نقص خواهد بود.
زمان آماده سازی برای این کیک ۳۵ دقیقه وزمان پخت برای این کیک ۴۵ دقیقه است.
زمان آماده سازی برای این کیک ۳۵ دقیقه وزمان پخت برای این کیک ۴۵ دقیقه است.
مواد لازم و ترکیبات:
مواد لازم و ترکیبات:
- کره: ۲ قاشق چایخوری کره آب شده، برای چرب کردن قالب
- شکلات خالص: ۲۲ گرم شکلات خالص، خرد شده
- آب: ۳ قاشق غذاخوری
- شکر قهوه ای نرم: ۱۵۰ گرم
- کره: ۱۷۵ گرم کره، نرم شده
- پودر بادام: ۲۵ گرم
- آرد بکینگ پودر: ۳ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: ۵ عدد تخم مرغ، سفیده و زرده جدا شده
- مغز بادام: ۱۰۰ گرم مغز بادام پوست کنده، ریز خرد شده
- پودر قند: برای پاشیدن روی کیک
- خامه پر چرب: برای سرو( دلخواه)
طرز تهیه کیک بادام شکلاتی
طرز تهیه کیک بادام شکلاتی
۱- یک قالب کیک گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
۲- شکلات را همره آب در یک شیرجوش روی حرارت کم قرار دهید، هم بزنید تا یکدست شود. شیرجوش را از روی حرارت بردارید شکر را به آن اضافه کرده، هم بزنید تا حل شود.
۳- کره را به مقادیر کم اضافه کنید تا داخل شکلات آب شود. آرد و پودر بادام را اضافه نمایید. زرده های تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و پس از هر با افزودن، آنها را خوب با مواد بزنید.
۴- سفیده تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا پف کنند و از ظرف نریزند. سپس با قاشق فلزی آنها را داخل مخلوط شکلات بریزید. مایه ی آماده شده کیک را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف ویکدست نمایید.
۵- کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و عدد ۴ فرهای گازی به به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد، خوب پف کند وسفت شود. ممکن است سطح کیک در زمان پخت، ترک بخورد.
۶- بگذارید ۳۰ تا ۴۰ دقیقه کیک داخل قالب بماند تا سرد شود. سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا خنک شود. پودر قند را روی آن بپاشید و در صورت تمایل برش های آن را با مقداری خامه پرچرب، سرو نمایید.
توصیه سرآشپز: برای اینکه طعم بادام بیشتر احساس شود، بادام های خرد شده را در یک ماهیتابه خشک روی حرارت متوسط به مدت ۲ دقیقه تفت دهیدتا کمی طلایی شوند.
منبع:سایت ورکاده
۲- شکلات را همره آب در یک شیرجوش روی حرارت کم قرار دهید، هم بزنید تا یکدست شود. شیرجوش را از روی حرارت بردارید شکر را به آن اضافه کرده، هم بزنید تا حل شود.
۳- کره را به مقادیر کم اضافه کنید تا داخل شکلات آب شود. آرد و پودر بادام را اضافه نمایید. زرده های تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و پس از هر با افزودن، آنها را خوب با مواد بزنید.
۴- سفیده تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا پف کنند و از ظرف نریزند. سپس با قاشق فلزی آنها را داخل مخلوط شکلات بریزید. مایه ی آماده شده کیک را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف ویکدست نمایید.
۵- کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و عدد ۴ فرهای گازی به به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد، خوب پف کند وسفت شود. ممکن است سطح کیک در زمان پخت، ترک بخورد.
۶- بگذارید ۳۰ تا ۴۰ دقیقه کیک داخل قالب بماند تا سرد شود. سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا خنک شود. پودر قند را روی آن بپاشید و در صورت تمایل برش های آن را با مقداری خامه پرچرب، سرو نمایید.
توصیه سرآشپز: برای اینکه طعم بادام بیشتر احساس شود، بادام های خرد شده را در یک ماهیتابه خشک روی حرارت متوسط به مدت ۲ دقیقه تفت دهیدتا کمی طلایی شوند.
منبع:سایت ورکاده