کیک و شیرینی طرز تهیه کیک سابله به روشی ساده و خوشمزه

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
کیک سابله

مواد لازم

آرد

دو پیمانه
پودر قند
نصف پیمانه

کره
100 گرم

پودر بادام
75 گرم

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

تخم مرغ کامل
یک عدد

وانیل
نوک قاشق چای‌خوری


دستور تهیه خمیر سابله

  1. در یک کاسه‌ بزرگ کره و پودر شکر را با همزن برقی مخلوط کنید، تا حدی که کاملا نرم و سبک شوند.
  2. تخم مرغ و وانیل را به ظرف اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.
  3. در این مرحله پودر بادام را به مواد بیافزایید و دوباره تمامی مواد را هم بزنید.
  4. آرد الک شده و مقداری نمک را به ظرف کره و تخم مرغ اضافه کنید. (دقت داشته باشید، مخلوط آرد را کم کم به کاسه اضافه کنید و خمیر را زیاد ورز ندهید؛ زیرا باعث روغن انداختن و سفت شدن کیک خواهد شد.)
  5. خمیر بدست آمده را دو قسمت کرده و در داخل یک نایلون تمیز، به مدت 30 دقیقه در یخچال نگهداری کنید.
  6. سپس خمیر را به کمک یک وردنه، روی سطح کاغذ روغنی باز کنید. (ضخامت و نازکی خمیر سلیقه‌ای است.)
  7. حال خمیر را به هر شکلی که دوست دارید (قلب، عدد، ستاره یا …) شکل دهید. (می‌توانید طرح را روی مقوا کشیده و برش بزنید و در نهایت آن را روی خمیر قرار داده و خمیر خود را برش بزنید.)
  8. خمیر کیک را درون سینی فر به مدت 15 دقیقه، در دمای 175 درجه سانتی‌گراد، قرار دهید.
روش تزیین سابله کیک
  1. در یک کاسه خامه قنادی را با همزن برقی هم بزنید، تا حدی که فرم گرفته و سفت شود.
  2. با یک قیف ساده، لایه اول کیک سابله را با خامه بپوشانید.
  3. پس از آماده کردن لایه اول، کیک را داخل یخچال قرار دهید، تا خامه کمی سفت شود.
  4. بعد از سفت شدن خامه، لایه دوم را روی آن قرار داده و مجددا روی سطح آن را با خامه پوشش دهید.
  5. در نهایت برای تزیین بیسکوکیک یا کیک جذاب سابله خود، می‌توانید از انواع میوه،شکلات چیپسی رنگی، ترافل شکلاتی و یا حتی گل خشک استفاده کنید.
کیک شما آماده است؛ نوش جان ...

طرز تهیه کیک سابله
 

برخی موضوعات مشابه

بالا