- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
کیک سابله
مواد لازم
آرد
دو پیمانه
پودر قند
نصف پیمانه
کره
100 گرم
پودر بادام
75 گرم
نمک
نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ کامل
یک عدد
وانیل
نوک قاشق چایخوری
دستور تهیه خمیر سابله
مواد لازم
آرد
دو پیمانه
پودر قند
نصف پیمانه
کره
100 گرم
پودر بادام
75 گرم
نمک
نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ کامل
یک عدد
وانیل
نوک قاشق چایخوری
دستور تهیه خمیر سابله
- در یک کاسه بزرگ کره و پودر شکر را با همزن برقی مخلوط کنید، تا حدی که کاملا نرم و سبک شوند.
- تخم مرغ و وانیل را به ظرف اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.
- در این مرحله پودر بادام را به مواد بیافزایید و دوباره تمامی مواد را هم بزنید.
- آرد الک شده و مقداری نمک را به ظرف کره و تخم مرغ اضافه کنید. (دقت داشته باشید، مخلوط آرد را کم کم به کاسه اضافه کنید و خمیر را زیاد ورز ندهید؛ زیرا باعث روغن انداختن و سفت شدن کیک خواهد شد.)
- خمیر بدست آمده را دو قسمت کرده و در داخل یک نایلون تمیز، به مدت 30 دقیقه در یخچال نگهداری کنید.
- سپس خمیر را به کمک یک وردنه، روی سطح کاغذ روغنی باز کنید. (ضخامت و نازکی خمیر سلیقهای است.)
- حال خمیر را به هر شکلی که دوست دارید (قلب، عدد، ستاره یا …) شکل دهید. (میتوانید طرح را روی مقوا کشیده و برش بزنید و در نهایت آن را روی خمیر قرار داده و خمیر خود را برش بزنید.)
- خمیر کیک را درون سینی فر به مدت 15 دقیقه، در دمای 175 درجه سانتیگراد، قرار دهید.
- در یک کاسه خامه قنادی را با همزن برقی هم بزنید، تا حدی که فرم گرفته و سفت شود.
- با یک قیف ساده، لایه اول کیک سابله را با خامه بپوشانید.
- پس از آماده کردن لایه اول، کیک را داخل یخچال قرار دهید، تا خامه کمی سفت شود.
- بعد از سفت شدن خامه، لایه دوم را روی آن قرار داده و مجددا روی سطح آن را با خامه پوشش دهید.
- در نهایت برای تزیین بیسکوکیک یا کیک جذاب سابله خود، میتوانید از انواع میوه،شکلات چیپسی رنگی، ترافل شکلاتی و یا حتی گل خشک استفاده کنید.