طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی؛ آسان و خوشمزه

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
کیک ها از تنوع زیادی برخوردارند و تنوع آنها به مواد مورد استفاده در آن، روش طبخ، و شکل ظاهری آن بستگی دارد. در مقالات قبلی با طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد، کیک خیس شکلاتی، کیک زبرا با فر دست ساز آشنا شدید. در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه یک نوع کیک خوشمزه دیگر به نام چیز کیک آشنا سازیم.

چیز کیک، یکی از کیک های معروف در دنیاست که از تنوع زیادی برخوردار است، از چیز کیک هایی که به عنوان عصرانه و برای صرف چای یا قهوه سرو می شوند، گرفته تا چیز کیک های پرمایه ای که به قدر کافی جذاب هستند که در مرکز میهمانی ها یا دورهمی ها قرار بگیرند.
هر کشوری براساس مراسم و سنت های خود، همچنین مواد اولیه در دسترس، انواع گوناگونی از چیز کیک را در منطقه خود گسترش داده است و چیز کیک ها با مواد موجود در آن منطقه همخوانی دارند. در این مقاله با طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی آشنا خواهید شد که طعم خاصی دارد و بسیار خوشمزه است. این دسر پنیری به قدری خوشمزه است که کم چرب بودن ترکیبات آن را باور نمی کنید و در ضمن بسیار مغذی است و می تواند به عنوان صبحانه هم سرو شود.

مواد لازم ارائه شده برای 4 نفر مناسب است. زمان آماده سازی مواد 40 دقیقه و زمان پخت 10 دقیقه است.


مواد لازم برای تهیه چیز کیک بیسکویتی

کره آب شده برای چرب کردن قالب 2 قاشق غذاخوری
بیسکویت 12 عدد
سفیده تخم مرغ متوسط 1 عدد
پنیر نرم کم چرب 225 گرم
اسانس بادام 1/2 قاشق چایخوری
پوست لیمو ترش رنده شده 1/2 قاشق چایخوری
پودر بادام 25 گرم
شکر دانه ریز 25 گرم
کشمش بی دانه (سلطانی) 60 گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
آب جوش 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
خلال پوست لیمو برای تزئین مقداری

طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی
  1. ابتدا فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود.
  2. بیسکویت ها را آسیاب کنید یا بکوبید تا کاملا خرد شوند.

    111862_792.gif
  3. سفیده تخم مرغ را در ظرفی بریزید و کمی هم بزنید، سپس آن را به بیسکویت های آسیاب شده بیافزایید و خوب هم بزنید.
  4. 4 قالب حلقه ای نچسب به قطر 9 سانتیمتر را روی سینی مخصوص پخت شیرینی قرار دهید و دور آنها کاغذ روغنی بکشید.
  5. مخلوط بیسکویت را به نسبت مساوی بین قالب ها تقسیم کنید و با استفاده از قاشق، خمیر را داخل قالب ها فشار دهید.
  6. سینی را 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزند، سپس قالب ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند.
  7. پنیر را همراه اسانس بادام، پوست لیمو، پودر بادام، شکر و کشمش خوب به هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
  8. ژلاتین را در آب جوش حل کنید و سپس آبلیمو را به آن بیافزایید و خوب هم بزنید.
  9. مخلوط ژلاتین را به مخلوط پنیر اضافه کنید و بعد از اینکه خوب هم زدید آن را روی کیک ها بریزید.

    111863_128.gif

  10. روی کیک ها را صاف و یکدست کنید و اجازه دهید یک ساعت داخل یخچال بمانند تا کاملا خنک و سفت شوند.
  11. با استفاده از کاردکی کوچک، کیک ها را از قالب ها بیرون بیاورید و روی ظرف مخصوص سرو بچینید.

    111864_455.gif

  12. کیک ها را با استفاده از ورقه های بادام تفت داده شده یا خلال پوست لیمو تزئین نمایید.

    111866_734.gif

میزان ارزش غذایی چیز کیک بیسکویتی

کالری 361
کربوهیدرات 43 گرم
چربی 15 گرم
پروتئین 16 گرم
قند 29 گرم

چربی اشباع شده
 
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    چیز کیک، یکی از کیک های معروف در دنیاست که از تنوع زیادی برخوردار است، از چیز کیک هایی که به عنوان عصرانه و برای صرف چای یا قهوه سرو می شوند، گرفته تا چیز کیک های پرمایه ای که به قدر کافی جذاب هستند که در مرکز میهمانی ها یا دورهمی ها قرار بگیرند.
    هر کشوری براساس مراسم و سنت های خود، همچنین مواد اولیه در دسترس، انواع گوناگونی از چیز کیک را در منطقه خود گسترش داده است و چیز کیک ها با مواد موجود در آن منطقه همخوانی دارند. در این مقاله با طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی آشنا خواهید شد که طعم خاصی دارد و بسیار خوشمزه است. این دسر پنیری به قدری خوشمزه است که کم چرب بودن ترکیبات آن را باور نمی کنید و در ضمن بسیار مغذی است و می تواند به عنوان صبحانه هم سرو شود.

    مواد لازم ارائه شده برای 4 نفر مناسب است. زمان آماده سازی مواد 40 دقیقه و زمان پخت 10 دقیقه است.

    مواد لازم برای تهیه چیز کیک بیسکویتی

    کره آب شده برای چرب کردن قالب 2 قاشق غذاخوری
    بیسکویت 12 عدد
    سفیده تخم مرغ متوسط 1 عدد
    پنیر نرم کم چرب 225 گرم
    اسانس بادام 1/2 قاشق چایخوری
    پوست لیمو ترش رنده شده 1/2 قاشق چایخوری
    پودر بادام 25 گرم
    شکر دانه ریز 25 گرم
    کشمش بی دانه (سلطانی) 60 گرم
    پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
    آب جوش 2 قاشق غذاخوری
    آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
    خلال پوست لیمو برای تزئین مقداری

    طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی
    1. ابتدا فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود.
    2. بیسکویت ها را آسیاب کنید یا بکوبید تا کاملا خرد شوند.

      111862_792.gif
    3. سفیده تخم مرغ را در ظرفی بریزید و کمی هم بزنید، سپس آن را به بیسکویت های آسیاب شده بیافزایید و خوب هم بزنید.
    4. 4 قالب حلقه ای نچسب به قطر 9 سانتیمتر را روی سینی مخصوص پخت شیرینی قرار دهید و دور آنها کاغذ روغنی بکشید.
    5. مخلوط بیسکویت را به نسبت مساوی بین قالب ها تقسیم کنید و با استفاده از قاشق، خمیر را داخل قالب ها فشار دهید.
    6. سینی را 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزند، سپس قالب ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند.
    7. پنیر را همراه اسانس بادام، پوست لیمو، پودر بادام، شکر و کشمش خوب به هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
    8. ژلاتین را در آب جوش حل کنید و سپس آبلیمو را به آن بیافزایید و خوب هم بزنید.
    9. مخلوط ژلاتین را به مخلوط پنیر اضافه کنید و بعد از اینکه خوب هم زدید آن را روی کیک ها بریزید.

      111863_128.gif


    10. روی کیک ها را صاف و یکدست کنید و اجازه دهید یک ساعت داخل یخچال بمانند تا کاملا خنک و سفت شوند.
    11. با استفاده از کاردکی کوچک، کیک ها را از قالب ها بیرون بیاورید و روی ظرف مخصوص سرو بچینید.

      111864_455.gif


    12. کیک ها را با استفاده از ورقه های بادام تفت داده شده یا خلال پوست لیمو تزئین نمایید.

      111866_734.gif

    میزان ارزش غذایی چیز کیک بیسکویتی

    کالری 361
    کربوهیدرات 43 گرم
    چربی 15 گرم
    پروتئین 16 گرم
    قند 29 گرم
    چربی اشباع شده 4 گرم
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا