- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
۱. طرز تهیه غذا با بال و گردن مرغ (خوراک)
مواد لازم (برای ۶ نفر)
بال و گردن مرغ نیم کیلوگرم
آبلیمو چهار قاشق غذاخوری
روغنزیتون سه قاشق غذاخوری
سیر رنده شده یک قاشق مرباخوری
گشنیز خرد شده پنج قاشق غذاخوری
رب یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زمان لازم برای پخت خوراک ۱/۵ ساعت
دستور تهیه
مواد لازم (برای ۶ نفر)
بال و گردن مرغ نیم کیلوگرم
آبلیمو چهار قاشق غذاخوری
روغنزیتون سه قاشق غذاخوری
سیر رنده شده یک قاشق مرباخوری
گشنیز خرد شده پنج قاشق غذاخوری
رب یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زمان لازم برای پخت خوراک ۱/۵ ساعت
دستور تهیه
- بال و گردن مرغ را خوب بشویید و آنها را در یک کاسه بریزید. سپس روی آن روغن زیتون، نمک و فلفل و آبلیمو بریزید و مخلوط کنید. کاسه را یک ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.
- سیر را در یک تابه تفت دهید و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید.
- رب را با کمی آبجوش مخلوط و به سیر و گشنیز اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید.
- پس از یک ساعت بال و گردن را روی مخلوط رب و سیر بریزید، در ظرف را بگذارید و آن را روی شعله متوسط بگذارید تا آب بیندازد و آهسته آهسته بپزد.