خواص خوراکی‌ها با خوردن این 6 غذا جوان بمانید

  • شروع کننده موضوع hiva-shz
  • بازدیدها 244
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

hiva-shz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2013/12/17
ارسالی ها
1,931
امتیاز واکنش
622
امتیاز
356
ماهی منبع فراوان امگا 3 است که مانع رسوب کلسترول در شریانها و آرتیمی قلب میشود.
اگر میخواهید جوانیتان را حفظ کنید، این شش نوع خوراکی را فراموش نکنید: روغن زیتون، ماست، ماهی، شکلات، آجیل و توت سیاه.

* روغن زیتون:
چهار دهه پیش از این نتیجه مطالعات محققان هفت کشور نشان داد که چربیهای اشباع نشده تکظرفیتی در زیتون به طور بارزی موجب کاهش سرعت ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان میشوند. اکنون ما میدانیم که روغن زیتون دارای پلیفنولها و آنتی اکسیدانهای قوی است که مانع ابتلا به بیماریهای مرتبط با سن فرد میشود.

*ماست:
در دهه 1970 شایع شد که تعداد افراد بالای صد سال در کشور جورجیا بیشتر از سایر کشورهاست و گزارشات آن زمان اعلام کرد که علت این امر خوردن ماست است. غذایی که در تمام رژیمهای غذایی مردم آن کشور وجود دارد. ماست منبع غنی کلسیم است که مانع ابتلا به استئوپروز میشود و کمک موثری در حفظ سلامت دستگاه گوارش است و خطر ابتلا به بیماریهای گوارشی مرتبط با سن را کاهش میدهد.

*ماهی:
30 سال پیش محققان شروع به مطالعه در مورد مبتلا نشدن بومیان آلاسکا به بیماریهای قلبی کردند. اکنون دانشمندان میدانند که علت این امر مصرف زیاد ماهی بوده است. ماهی منبع فراوان امگا3 است که مانع رسوب کلسترول در شریانها و آرتیمی قلب میشود.

*شکلات:
در بین مردم کنا از جزیره سانبلاس، دور از سواحل پاناما، سرعت ابتلا به بیماریهای قلبی 9 برابر کمتر از مردم خود پاناما است. علت آن این است که مردم کنا نوعی نوشیدنی مخصوص دارند که سرشار از کاکائو است. کاکائو منبعی غنی از فلانوولهاست که سلامت عملکرد رگهای خونی را حفظ میکند و در نتیجه خطر ابتلا به فشارخون، دیابت نوع دو، بیماریهای کلیوی و دیوانگی را کاهش میدهد.

*آجیل:
مطالعات نشان میدهد افرادی که آجیل میخورند. به طور متوسط 2/5 سال بیشتر از سایرین عمر میکنند. آجیل منبع غنی از روغنهای اشباع نشده است و بنابراین خاصیتی شبیه روغن زیتون دارند. همچنین آجیلها حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین، مواد معدنی و فیتوشیمیاییها مثل آنتیاکسیدانها است.

*توت سیاه:
در یک مطالعه که در سال 1999 به چاپ رسید، محققان تأثیر مصرف توت را در افزایش طول عمر موشهای آزمایشگاهی به اثبات رساندند. این تأثیر در مورد انسان نیز صدق میکند. ترکیبات موجود در توت التهاب و آسیبهای احتراقی را تسکین میدهد. همچنین مانع کاهش حافظه و عملکرد مغزی میشود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا