با خوردن پوره سیب زمینی کامچوری، به هند سفر کنید!

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 98
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
17-10.jpg

    • زمان آماده سازی
    • 20 دقیقه
    • زمان پخت
    • 40 دقیقه

    • سطح مهارت
      آسان

  • مواد لازم برای پوره سیب زمینی کامچوری ( هند )
    • سیب زمینی 5 عدد
    • تخم مرغ 3 عدد
    • کره 25 گرم
    • شیر نصف پیمانه
    • ماست نصف پیمانه
    • آویشن خشک 1 قاشق غذاخوری
    • نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری
    • زنجبیل 1 قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • پودر سیر 1 قاشق چایخوری

پوره سیب زمینی کامچوری (هندی)





poure-comchore-1.jpg




طرز تهیه : سیب زمینی ها را با پوست بپزید و تخم مرغ را جداگانه آب پز کنید ؛ ادویه ها و سبزی های خشک را با هم مخلوط نمائید ، کره را نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.


سیب زمینی پخته را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس کره را به آن اضافه نمائید و مخلوط کنید. پس از مخلوط شدن سیب زمینی و کره تخم مرغ های آب پز شده را رنده کرده و به مواد بالا اضافه کنید.



poure-comchore-2.jpg




شیر و ماست را کم کم به مواد اضافه کنید. مخلوط ادویه و سبزی های خشک را نیز به مواد اضافه کنید و تمام مواد را خوب مخلوط کنید تا به حالت پوره ای یکدست و کشدار درآید.



روی ظرف حاوی پوره را با سلفون خوب بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا کمی سفت و مزه دار شود. سپس روی پوره ها کمی فلفل بپاشید و در کنار غذای اصلی سرو کنید.



نکته : این پوره هم به صورت مکمل غذا سرو میشود و هم مناسب برای تزئین انواع خوراک هاست. غلظت این پوره بسته به مورد مصرف آن میتواند تغییر کند. برای سفت تر شدن آن مقدار شیر را حذف کنید و برای رقیق شدن آن کره را تا 50 گرم و شیر را تا 1 پیمانه حداکثر افزایش دهید.



با استفاده از انواع دیگر سبزی و ادویه های طعم دهنده ( با توجه به طبع و خواص آنها ) می توانید طعم های مختلفی از این پوره را تهیه کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا