- عضویت
- 2018/10/30
- ارسالی ها
- 4,471
- امتیاز واکنش
- 17,947
- امتیاز
- 979
آشنایی با انواع غذاهای محلی و سنتی خوزستان
ایران ما از اقوام زیادی تشکیل شده است که هر کدام از این اقوام برحسب موقعیت جغرافیایی غذا و فرهنگ تغذیه خاص خود را در تاریخ ثبت کرده اند. غذای هر قوم، آداب تهیه آن، طعم غالب، مواد تشکیل دهنده و حتی مناسبت طبخ غذا از مهمترین ویژگی هایی است که به این اطلاعات در شناخت فرهنگ غذایی هر قوم نیازمندیم.استان پهناور خوزستان در جنوب ایران و در کرانه خلیج همیشه فارس از اقوام مختلف تشکیل شده است که هر کدام آداب و رسوم غذایی خاص خود را هم دارند. در این استان فارس و بختیاری، عرب و لر، هم زیستی بسیار صمیمانه دارند.
موقعیت جغرافیایی، آب و هوای خاص بهره مندی از کوهستان و جلگه ها سبب شده مردم این دیار برنامه های غذایی استفاده کنند که به گواه کارشناسان تغذیه و سلامتی، همه آن ها ترکیب مفید، مغذی و ضروری برای بدن هستند و شمار این غذاها و خوراک محلی به بیش از صد مورد می رسند.
اشکنه دزفول، قلیه ماهی، برونی، ماهی صبور، فلافل، شوربا و ... تنها تعداد کمی از ده ها غذای محلی این منطقه است که دستور تهیه ی اکثر آنها را آموزش داده ایم.