۱. دونر
دونر یکی از غذاهای محلی ترکیه و البته از غذاهای ملی آلمان هم هست که به شکلهای مختلف سرو میشود. گوشت این ساندویچ خوشمزه بهآرامی پخته و معمولا در تهیهی آن از گوشت بره، گوساله و مرغ استفاده میشود.
شما میتوانید این غذا را بهصورت دوروم (کباب پیچیدهشده در نان لواش) یا اسکندر کباب (دونر به همراه نان پیده و و سس گوجه و کره) میل کنید. این غذا بسیار خوشمزهتر از ساندویچهای است!
۲. ایچلی کوفته (کوفتهی مغزدار)
این غذای خوشمزه و ترد از بلغور درست میشود و مواد میانی آن را گوشت چرخکرده، ، و بلوط تشکیل میدهند.
۳. لاهماجون
لاهماجون که برخی آن را بهاشتباه پیتزای ترکی مینامند، شباهت چندانی با پیتزای کلاسیک ایتالیایی ندارد. برای تهیهی لاهماجون، گوشت چرخکرده و طعمدارشده را روی لایهی نازکی از خمیر پخش میکنند و قبل پیچیدن خمیر، مقداری آبلیموی تازه و جعفری خردشده به آن اضافه میکنند. این غذا را میتوانید با قیمت کم در اکثر رستورانهای شهر پیدا کنید. در حین گشتوگذار در شهر، لاهماجون گزینهی خوبی برای ناهار یا میانوعده است.
۴. مزه
مزهها (پیشغذاها) تنوع زیادی دارند. از بین مزههای موجود میتوان به فاوا (لوبیای پخته و لهشده)، کوپوگلو (بادمجان سرخشده به همراه ماست و سس )، موهامارا (سسی شامل ، ، آبلیمو وعصارهی ) و انواع سالادها اشاره کرد.
دونر یکی از غذاهای محلی ترکیه و البته از غذاهای ملی آلمان هم هست که به شکلهای مختلف سرو میشود. گوشت این ساندویچ خوشمزه بهآرامی پخته و معمولا در تهیهی آن از گوشت بره، گوساله و مرغ استفاده میشود.
شما میتوانید این غذا را بهصورت دوروم (کباب پیچیدهشده در نان لواش) یا اسکندر کباب (دونر به همراه نان پیده و و سس گوجه و کره) میل کنید. این غذا بسیار خوشمزهتر از ساندویچهای است!
۲. ایچلی کوفته (کوفتهی مغزدار)
این غذای خوشمزه و ترد از بلغور درست میشود و مواد میانی آن را گوشت چرخکرده، ، و بلوط تشکیل میدهند.
۳. لاهماجون
لاهماجون که برخی آن را بهاشتباه پیتزای ترکی مینامند، شباهت چندانی با پیتزای کلاسیک ایتالیایی ندارد. برای تهیهی لاهماجون، گوشت چرخکرده و طعمدارشده را روی لایهی نازکی از خمیر پخش میکنند و قبل پیچیدن خمیر، مقداری آبلیموی تازه و جعفری خردشده به آن اضافه میکنند. این غذا را میتوانید با قیمت کم در اکثر رستورانهای شهر پیدا کنید. در حین گشتوگذار در شهر، لاهماجون گزینهی خوبی برای ناهار یا میانوعده است.
۴. مزه
مزهها (پیشغذاها) تنوع زیادی دارند. از بین مزههای موجود میتوان به فاوا (لوبیای پخته و لهشده)، کوپوگلو (بادمجان سرخشده به همراه ماست و سس )، موهامارا (سسی شامل ، ، آبلیمو وعصارهی ) و انواع سالادها اشاره کرد.