غذاهای معروف ترکیه

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 548
  • پاسخ ها 10
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
۱. دونر
دونر یکی از غذاهای محلی ترکیه و البته از غذاهای ملی آلمان هم هست که به شکل‌های مختلف سرو می‌شود. گوشت این ساندویچ خوشمزه به‌آرامی پخته و معمولا در تهیه‌ی آن از گوشت بره، گوساله و مرغ استفاده می‌شود.

%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%B1-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


شما می‌توانید این غذا را به‌صورت دوروم (کباب پیچیده‌شده در نان لواش) یا اسکندر کباب (دونر به همراه نان پیده و
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
و سس گوجه و کره) میل کنید. این غذا بسیار خوشمزه‌تر از ساندویچ‌های
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
است!

۲. ایچلی کوفته (کوفته‌ی مغزدار)

این غذای خوشمزه و ترد از بلغور درست می‌شود و مواد میانی آن را گوشت چرخ‌کرده،
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
،
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
و بلوط تشکیل می‌دهند.

۳. لاهماجون
%D9%84%D8%A7%D9%87%D9%85%D8%A7%D8%AC%D9%88%D9%86-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


لاهماجون که برخی آن را به‌اشتباه پیتزای ترکی می‌نامند، شباهت چندانی با پیتزای کلاسیک ایتالیایی ندارد. برای تهیه‌ی لاهماجون، گوشت چرخ‌کرده و طعم‌دارشده را روی لایه‌ی نازکی از خمیر پخش می‌کنند و قبل پیچیدن خمیر، مقداری آب‌لیموی تازه و جعفری خردشده به آن اضافه می‌کنند. این غذا را می‌توانید با قیمت کم در اکثر رستوران‌های شهر پیدا کنید. در حین گشت‌وگذار در شهر، لاهماجون گزینه‌ی خوبی برای ناهار یا میان‌وعده است.

۴. مزه
%D9%85%D8%B2%D9%87-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


مزه‌ها (پیش‌غذاها) تنوع زیادی دارند. از بین مزه‌های موجود می‌توان به فاوا (لوبیای پخته و له‌شده)، کوپوگلو (بادمجان سرخ‌شده به همراه ماست و سس
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
)، موهامارا (سسی شامل
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
،
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
، آب‌لیمو وعصاره‌ی
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
) و انواع سالادها اشاره کرد.
 
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    ۵. کباب‌ها
    %DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    کباب ازجمله غذاهایی است که در ترکیه می‌توانید لـ*ـذت خوردن انواع مختلف آن را تجربه کنید. انواع کباب‌های ترک عبارت‌اند از:

    • آدانا و اورفا: گوشت بره‌ی طعم‌دارشده که به دو صورت تند و معمولی و روی سیخ مخصوص گریل می‌شود.
    • بیتی بیف: گوشت بره‌ی کباب‌شده که داخل نان لواش پیچیده شده و با ترکیب ماست و سس گوجه‌فرنگی سرو می‌شود.
    • شیش کباب: تکه‌های گوشت مرغ یا بره که بعد از طعم‌دار شدن روی سیخ کباب می‌شوند.
    • اسکندر کباب: یکی از کباب‌های معروف ترکیه است که می‌توانید آن را در اکثر خانه‌های کباب سفارش دهید. برای تهیه‌ی این کباب، فیله‌ی گوشت بره در سس گوجه‌فرنگی پخته و به‌همراه
      Please, ورود or عضویت to view URLs content!
      یا نان پیتا و ماست سرو می‌شود.
    ۶. مانتی
    %D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    مانتی مکعب‌های بسیار کوچک خمیری هستند که با گوشت چرخ‌کرده پر می‌شوند و بعد از جوشاندن در آب، همراه ماست و سسی متشکل از روغن، پاپریکا،
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    ، سرو می‌شود. مانتی از جمله غذاهای محلی ترکیه است که ظاهر و طعم منحصربه‌فردی دارد.

    ۷. بالیک اکمک (ساندویچ ماهی)
    %D8%A8%D8%A7%D9%84%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    این ساندویچ یکی از بهترین ساندویچ‌های
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    است که با
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    گریل‌شده، پیاز و سالاد تهیه می‌شود.

    ۸. کارنی یاریک
    %DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    کارنی یاریک یکی از غذاهای بسیار رایج در رستوران‌های بازاری استانبول است. برای تهیه‌ی این غذا بعد از سرخ‌کردن
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    ، داخل آن را با گوشت مزه‌دار شده و جعفری پر می‌کنند (تقریبا مثل دلمه‌بادمجان ایرانی) و سس گوجه را روی سطح مواد پخش می‌کنند. این غذا همراه برنج و گوجه‌فرنگی هم بسیار خوشمزه خواهد بود.
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    ۹. کادین بودوکوفته
    %DA%A9%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%88%DA%A9%D9%88%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    این غذا نوعی کوفته است که برای تهیه‌ی آن گلوله‌های کوچک گوشت را داخل تخم‌مرغ و آرد غلتانده و سپس سرخ می‌کنند.

    ۱۰. هونکار بَیَندی
    %D9%87%D9%88%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    این مورد یک غذای خوشمزه و کامل است. هونکار بَیَندی شامل تکه‌های گوشت بره است که روی مخلوطی از پوره‌ی بادمجان، کره و
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    کاشار ذوب‌شده، سرو می‌شود.

    ۱۱. کوزو تَندیر
    %DA%A9%D9%88%D8%B2%D9%88%D8%AA%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    یکی از غذاهای محلی ترکیه است که برای تهیه‌ی آن، بره‌ی درسته را داخل تنور آویزان می‌کنند تا به‌‌آرامی پخته شود. این غذا با گوشت بسیار لطیف تهیه شده و به‌همراه ایچ پیلاو (برنج به‌همراه تکه‌های جگر، آجیل و نوعی
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    ) یا سیب‌زمینی و ماست سرو می‌شود.
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    ۱۲. ایزگارا بالیک (ماهی تنوری)
    %D8%A7%DB%8C%D8%B2%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D9%84%DB%8C%DA%A9-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    اگر به استانبول سفر کنید و این غذا را امتحان نکنید، سفر شما هنوز ناقص است! بالیک در زبان ترکی به‌معنای ماهی است. ایزگارا بالیک از کبابی‌کردن ماهی‌های فصل مثل هامسی (ماهی کولی)، لِورِک (ماهی خاردار)، چوپرا (ماهی سیم)، ایستاوریت (اردک ماهی)، پالاموت (ماهی ماکرل) و لوفِر (ماهی آبی رنگ) تهیه می‌شود.

    ۱۳. پیده
    %D9%BE%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    خمیرهای قایقی‌شکل تنوری که با مواد مختلف مثل گوشت طعم‌دارشده یا
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    ، تخم‌مرغ و سوجوک (سوسیس مخصوص و تند ترکی) یا کوش‌باشی (تکه‌های کوچک گوشت گوساله‌ی طعم‌دارشده) پر می‌شوند.

    ۱۴. یاپراک سارما (دلمه‌ی برگ)
    %DB%8C%D8%A7%D9%BE%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%D8%B3%D8%A7%D8%B1%D9%85%D8%A7-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    برگ‌ درخت انگور، کلم و یا برگ چغندر، پخته و سپس با گوشت طعم‌دارشده، برنج و مغزهای خوراکی و کشمش پر و بعد پیچیده می‌شوند. علاوه‌بر برگ، فلفل‌دلمه‌ای،
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و بادمجان نیز برای تهیه‌ی دلمه استفاده می‌شود.
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    لایک لطفاااا:campe45on2:
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    ۱۵. سوبورکی
    %D8%B3%D9%88%D8%A8%D9%88%D8%B1%DA%AF%DB%8C-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    بورک از لایه‌های خمیر بسیار نازک که با مواد مختلف مثل اسفناج، گوشت و سیب‌زمینی پر شده، تهیه می‌شود. لایه‌های خمیر در بورَک معمولی بعد از سرخ‌شدن بسیار ترد می‌شوند. برای تهیه‌ی سوبورکی، ابتدا لایه‌های خمیر جوشانده می‌شوند و همین باعث خواهد شد که بورک بعد از پختن نرم باشد.

    ۱۶. مِنِمِن
    %D9%85%D9%86%D9%85%D9%86-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    مِنِمِن یکی از صبحانه‌های سنتی ترکیه است. این املت از مخلوط تخم‌مرغ و سبزیجات تهیه می‌شود و به‌صورت گرم و همراه نان سرو می‌شود.

    ۱۷. باقلوا
    %D8%A8%D8%A7%D9%82%D9%84%D9%88%D8%A7-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    باقلوا نوعی دسر شیرین و پر از مغزهای روغنی است که خوشمزه‌ترین نوع آن را باید در ترکیه امتحان کنید. این دسر اغلب با مقدار زیادی
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    تزیین می‌شود. توصیه می‌کنیم که حتما باقلوا را تازه میل کنید.
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    ۱۸. گوللاچ
    %DA%AF%D9%88%D9%84%D9%84%D8%A7%DA%86-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    گوللاچ یکی از دسرهای سنتی و از غذاهای محلی ترکیه است که در ماه رمضان بیشتر مصرف می‌شود. این دسر از خمیر،
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    ،
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    ، آجیل و دانه‌های انار تهیه می‌شود. البته ممکن است در انواع مختلف این دسر، از سایر میوه‌ها و حتی حبوبات نیز استفاده شود.

    ۱۹. لوکوم
    %D9%84%D9%88%DA%A9%D9%88%D9%85-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    این دسرِ پر از
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    ، طعم‌های مختلفی دارد. معمولا مقدار زیادی پودر شکر روی آن پاشیده می‌شود. سعی کنید به‌جای لوکوم بسته‌بندی‌شده، لوکوم تازه خریداری کنید، چراکه لوکوم‌های بسته‌بندی‌شده به‌دلیل قرار گرفتن درمعرض نور و داشتن مقدار زیاد شکر، معمولا نسبت به لوکوم تازه، خشک هستند.

    ۲۰. پیلاو (پلو)
    %D9%BE%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%88-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    برنج‌های ترکیه بسیار خوشمزه هستند. در تهیه‌ی این پلوها از کره استفاده می‌شود و چرب و برشته بودن پلو، آن را به یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای محلی ترکیه تبدیل می‌کند. می‌توانید پیلاو را همراه با ماست بخورید و طعم لذیذ و منحصربه‌فرد آن را تجربه کنید.
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    ۲۱. کاییسی تاتلیسی (شیرینی قیصی)
    %DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    برگه‌ی زردآلوی خشک‌شده که با آجیل و خامه پر می‌شوند، یکی از بهترین و خوش‌طعم‌ترین دسرهای ترکیه به‌حساب می‌آیند.

    ۲۲. باکلالی اِنگینار
    %D8%A8%D8%A7%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    برای تهیه‌ی این غذا، کنگر فرنگی با سسی از روغن و آب‌لیمو، پوشیده و به‌همراه جعفری و لوبیای تازه و به‌صورت سرد سرو می شود. باکلالی انگینار، یک وعده‌ی غذایی سبک و خوشمزه به‌ویژه در فصل تابستان است.

    ۲۳. موزاییک پاستا (کیک موزاییکی)
    %D9%85%D9%88%D8%B2%D8%A7%DB%8C%DB%8C%DA%A9-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    نوعی کیک شکلاتی که از سس شکلات و بیسکویت خردشده تهیه می‌شود. این کیک ظاهر اشتهابرانگیز و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. موزاییک پاستا را می‌توانید در اکثر کافی‌شاپ‌ها و قنادی‌ها ترکیه پیدا کنید.
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    ۲۴. مرجیمک کوفتسی (کوفته‌ی عدس)
    %D9%85%D8%B1%D8%AC%DB%8C%D9%85%DA%A9-%DA%A9%D9%88%D9%81%D8%AA%D8%B3%DB%8C-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    غذایی مناسب برای گیاه‌خواران که با عدس، بلغور و سبزیجات خردشده تهیه و معمولا به‌عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود.

    ۲۵. ایمام باییلدی
    %D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%84%D8%AF%DB%8C-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    این غذا که با بادمجان تهیه می‌شود، بسیار خوش‌طعم، خوش‌ظاهر و مقوی است و غذایی اصلی به‌حساب می‌آید. برای تهیه‌ی این غذا، داخل بادمجان را با گوشت چرخ‌کرده، بلغور و برنج و یا سبزیجات پر و سطح بادمجان را با کره یا روغن چرب می‌کنند. سپس بادمجان‌ها، داخل فر یا تنور، پخته می‌شوند.

    ۲۶. کونَفه
    %DA%A9%D9%88%D9%86%D9%81%D9%87-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    کونَفه یکی از دسرهای خاص و معروف ترکیه است. برای تهیه‌ی این دسر، رشته‌های خمیر به‌همراه پنیر مخصوص پخته می‌شود و مقدار زیادی پودر پسته روی آن پاشیده می‌شود. ازآنجاکه تهیه‌ی این دسر در خانه سخت و وقت‌گیر است، می‌توانید آن‌ را از بیرون تهیه کنید.
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    ۲۷. دوروم
    %D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%88%D9%85-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    دوروم که با گوشت مرغ، بره و گوساله تهیه و داخل نان پیچیده می‌شود، نوعی فست‌فود و غذایی حاضری با طعمی بسیار لذیذ است.

    ۲۸. ثعلب
    %D8%AB%D8%B9%D9%84%D8%A8-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    ثعلب نوشیدنی‌ای گرم با بافتی نرم و روان است که از ثعلب تهیه و با
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    تزیین می‌شود. صادرات ثعلب خالص، به‌دلیل محدودبودن و اتمام منابع ثعلب، غیرقانونی است و تنها راه دسترسی به آن، سفارش این نوشیدنی در کافی‌شاپ‌های ترکیه است.

    ۲۹. قهوه‌ی ترک
    %D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87.jpg


    نوعی
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    غلیط و تند که معمولا به همراه باقلوا و یا موزاییک کیک سرو می‌شود تا طعم تند و تلخ آن ملایم‌تر شود.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا