با معروف ترین غذاهای لبنان آشنا شوید

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 110
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
کسانی که علاقمند به چشیدن غذاهای متنوع و رستوران گردی هستند، حتما می دانند که کشورهای عربی غذاهای مختلف و خوش طعمی دارند و از تنوع غذایی زیادی برخوردارند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1149070_681.jpg

آشنا شدن با غذاهای محبوب کشور های عربی زمان زیادی می طلبد اما در همین راستا امروز کارناوال قصد دارد به لبنان، این کشور غنی از لحاظ تمدن و فرهنگ و هنر سفر کند و غذاهای متنوعش را امتحان کند و تجربیاتش را با شما در میان بگذارد، در آینده ای نزدیک به مناطق گردشگری ناب و دیدنی لبنان خواهیم پرداخت ، کشوری زیبا در عین حال پربار که کمتر به آن پرداخته شده است.​
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1149071_711.jpg

از میان کشور های عربی، لبنان به طعم های خاص و ادویه های گوناگون شهره است و طیف وسیعی از غذاهای سنتی ، سالادهای بی نظیر مثل تبوله و شیرینی های خوشمزه را شامل می شود که در آینده به آن ها خواهیم پرداخت.​
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1149072_241.jpg

امروز با ما همراه باشید تا به لبنان برویم و سری به برترین غذاهای آن بزنیم.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
۱ ) شیش کباب | Shish Kebab
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1149074_348.jpg


شیش کباب نوعی کباب لبنانی است که بیشتر مخصوص فروش در خیابان های این کشور می باشد و به عنوان میان وعده و تنقلات خیابانی هم خرید و فروش می شود، این کباب بسیار ظریف و نمایانگر سنت قدیمی لبنانی ها ست، شیش کباب با گوشت بره درست می شود ، گوشتی که کاملا با پیاز و سیر مزه دار شده است این کباب ها اغلب به سیخ های باریک و نازک چوبی کشیده می شود.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1149075_971.jpg

۲ ) حمص یا هوموس | Hummus
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1149076_371.jpg

این خوراک خوشمزه ی لبنانی نوعی غذای کرم مانند است که با آرد نخود یا نخود، روغن کنجد و ادویه های مخصوص پخته می شود ، این خوراکی لذیذ که نامش با نام لبنان عجین شده است رنگی نخودی یا سفید دارد و نزد لبنانیان بسیار محبوب است، پیشنهاد می کنیم اگر مسافر لبنان هستید حتما طعم واقعی حمص را در این کشور امتحان کنید.​
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1149077_856.jpg

۳ ) کبه | Kebbe
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1149079_284.jpg

می توان گفت کبه نوعی کوفته ی مدرن است ، این غذای خوشمزه را به لبنان و عراق نسبت می دهند ، ماده ی اصلی تشکیل دهنده ی کبه ی خوشمزه گوشت و گندم بورگای خیسانده شده و چرخ شده است ، کبه ها را گلوله گلوله گرد کرده و دو سمت آن را تیز می کنند و داخل روغن سرخ می نمایند ، این کوفته های خوشمزه برشته هستند و تو پر.​
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1149078_271.jpg

کبه جزو غذاهای ملی لبنان محسوب می شود و بسیار محبوب است.​
۴ ) لیدی فینگر | Lady Fingers
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1149080_111.jpg

این غذا نوعی رولت است که در خمیر رول می شود و داخل آن با مواد مختلف مثل اسفناج، گوشت و پیاز پر می شود، این خوراکی های خوشمزه در کوچه و خیابان های لبنان به فراوانی یافت می شوند .​
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1149081_283.jpg

خمیر این رولت ها مخصوص است و در آخر کاملا برشته می شود و با ادویه های مخصوص طعم دار می شوند ، می توان از لیدی فینگر به عنوان میان وعده هم استفاده کرد، دلیل نام گذاری این غذا شکل ظاهر باریک و نازک آن است که شباهت زیادی به سیگار برگ دارد.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
۵ ) زعتر پیتزا | man’oushe bi zaatar
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1149082_474.jpg

زعتر پیتزا در واقع نوعی خوراکی سبک است که بیشتر برای صبحانه مناسب می باشد و با خمیر مخصوص زعتر درست می گردد، با این خمیر ها نان های کوچک و گرد درست می شود و میان این نان ها انواع مواد غذایی به دلخواه قرار داده می شود، در اغلب این مواد گوجه فرنگی وجود دارد.​
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1149083_590.jpg

زعتر به دلیل دندانه دندانه بودن اطرافش و پستی و بلندی روی نان و خمیر آن به این نام مشهور شده است و برگرفته از حکاکی های ( engraved ) کهن یافت شده در مناطق عرب نشین می باشد.
[/BCOLOR]​
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    ۶ ) ماهی آجیل | fish rice and nuts
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1149084_754.jpg

    لبنانی ها غذایی دارند که با ماهی تازه درست می شود اما ماهی جزئی از مواد اصلی این غذاست، این غذا با برنج خرد شده درست می شود ، برنج این غذا با خلال بادام و انواع آجیل پخته می شود و روی آن با قطعات ماهی تزیین می گردد.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1149085_293.jpg

    این غذای لبنانی بسیار لذیذ است و محبوب توریستان خارجی که به لبنان می آیند شده است.​
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    ۷ ) خورش لوبیا سبز | loubyeh b’zeit
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1149086_332.jpg

    خورش باقلا سبز یا خورش لوبیا سبز و زیتون نوعی خورش مخصوص لبنانی است که لوبیا های درشت سبز و یا حتی باقالا های با قلاف در آن ریخته می شود، از دیگر مواد تشکیل دهنده ی این خوراک خوشمزه گوجه فرنگی و پیازهای حلقه حلقه شده ی درشت است.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1149087_815.jpg

    برخی از دوست داران این غذای خوشمزه گیاه لوبیا را در گلدان می کارند و از همان لوبیاهای سبز تازه در خورش هایشان استفاده می کنند.​
    ۸ ) کبه ی پخته شده | Baked kibbeh
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1149091_654.jpg

    کبه ی پخته شده یا بشقاب ملی لبنان یا kibbeh bil sayneeyeh یکی از غذاهای بسیار محبوب لبنان است، می توان گفت این غذا نوعی کباب تابه ای است، ماده ی اصلی این غذا گوشت تازه ی گوسفندی به صورت چرخ شده است.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1149092_772.jpg

    گوشت چرخ کرده با ادویه های مختلف خوب کوبیده می شود و در ظرف های مخصوص با ترشیجات سرو می گردد، این غذا یکی از انواع کبه است و می توان گفت بعد از کبه ی سوخاری و توو پر محبوب ترین نوع کبه می باشد، از خوردن این غذای خوشمزه در لبنان لـ*ـذت ببرید.​
    ۹ ) فاروج مشوی | farrouj meshwi
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1149093_546.jpg

    فاروج نوعی خوراک مرغ است ، در دستور اصلی این غذا اینچنین است که باید با زغال پخته شود و کمی آبدار باشد، این غذا با لیمو و سماق طعم دار می شود و چهره ی خوبی دارد و بسیار اشتها بر انگیز است.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1149094_784.jpg

    مشوی در کشور های عربی غذایی کاملا جا افتاده است اما اصلیت این غذا را لبنانی می دانند.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1149095_209.jpg

    ۱۰ ) بال سماقی یا موسخان | Musakhan
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1149096_760.jpg

    این خوراک خوشمزه بال مرغ است، شعار این غذا بال مرغی ارزان و غذایی گران است.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1149097_227.jpg

    در این غذا بال مرغ یا ران مرغ با سماق فراوان و آب لیمو طعم دار می شود و در روغن سرخ شده یا به صورت کبابی پخته می شود، در این غذا از گوجه فرنگی های ریز خرد شده یا گوجه های تمشکی کوچک استفاده می شود، راز طعم خوب این غذا پوست لیموی ریز خرد شده، میخک و برگ گشنیز است ، به لبنان بروید و این بال های مرغ کبابی لذیذ را امتحان کنید.​
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    ۱۱ ) مرغ و هویچ | Spiced chicken wings with carrots and tahini
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1149098_759.jpg

    این غذا کاملا بر گرفته از فرهنگ غنی غذایی شرق آسیا است، عضو اصلی این غذا بال و کتف مرغ است که با هویچ و ادویه های گوناگون طعم دار شده اند.​
    این بال ها اغلب به صورت تنوری تبخ می شوند و با هویچ پخته و مارچوبه سرو می شوند، راز طعم خوب و منحصر به فرد این مرغ های لبنانی استفاده از ارده برای خوش طعم تر شدن آن ها است.​
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    ۱۲ ) فلافل لبنانی
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1149099_751.jpg

    اگر به دنبال یک خوراکی کوچک و خوشمزه ی لبنانی می گردید فلافل مخصوص شماست، کمی تهیه ی این غذا پر دردسر است اما طعمی خوب و به یادماندنی دارد، نوعی از فلافل این غذای خوشمزه که در ایران هم طرفداران زیادی دارد هست که مخصوص لبنان می باشد این فلافل ها با سبزیجات مختلف مثل گشنیز ، فلفل، نعنا خشک طعم دار می شود و در روغن ذرت سرخ می گردد، این غذا از خوراکی های محبوب خیابانی این کشور است.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1149100_908.jpg

    داخل این فلافل های خوشمزه با مواد مختلف گوشتی به دلخواه پر می شود، در لبنان این غذا را با حمص هم سرو می کنند که طعم خوبی دارد اما هضم فلافل ها را سخت می کند.
    [/BCOLOR]​
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا